ביג בראדר 521

LOVEtheMcMAHONS

New member
ביג בראדר 521 ../images/Emo58.gif

אני מתפלא שהתאומות לא חשבו לחשוף את דיאן. הרי בכל זאת דיאן נתנה להם את המילה שלה בשבוע שאדריה הייתה HOH ופתאום דיאן מתחמקת מההבטחות שלה. כמו שנאקומיס ידעה לצאת מול התאומות נגד זה שהן שברו את ההבטחה בכך שהן גרמו לסילוקו של וויל ככה הן היו צריכות לצאת מול דיאן בפומבי ולגרום לערעור מצבה שכרגע הוא בין הטובים בבית. תחרות הפרס הייתה נחמדה, אבל תחרות הוויטו הייתה ענקית. אני אוהב תחרויות מושקעות (כמו האתגר של מצלמות הווידאו בעונה הקודמת). אדריה עשתה את הדבר היחיד שיכלה והצילה את עצמה. נטלי כנראה תמצא את עצמה בחוץ ביום חמישי. אני מצפה עכשיו מהאנשים להתחיל לחשוב קדימה - הרי קארן וויל תמיד תכננו איך הם מגיעים עד לפיינל 2. אני רוצה לראות עכשיו את קארן עושה את אותם תכנונים עם נאקומיס או דיאן או מי שלא יהיה וגם שהאחרים יתחילו לחשוב קדימה. מרווין צריך לעשות בחינה מדוקדקת איפה הוא עומד בבית וכך גם דרו.

../images/Emo58.gif פרק מהמם ../images/Emo70.gif

וואו איזה תחרות ויטו אמא כמה צחקתי שמרווין אמר שיהיה לו סיוטים.. ממש מדהים ! למרות שידעתי את התוצאה של הויטו הייתי במתח .. חחח אדריה מרגיזה אותי כאילו אחותך במצב הזה בגללך את אשמה ... הייתה צריכה להציל את נטלי .. קאובוי לא יילך הביתה בטוח לא נראה לי קראן תצביע לנטלי וגם דיאן ומרוין ודרו לא יודע מה איתו ואדריה תצביע לקאובוי אז זה יוצא שלוש קולות לנטלי 1 לקאובוי ועוד אחד לא ידוע .. מת כבר לראות מי ילך...

בוביץ

New member
../images/Emo58.gifביג בראדר 521(מספר נכון?)

טוב הץחרויות היו מעולות! ממש השקעה וממש אהבתי את העריון של הדברים מאמזון אלב השאלה שלי למה להם את האח הזה בקיץ????????????????????? אם לי היו תלושי קנייה באמזון היו לי הרבה יותר חבילות. וואל די הפתיע אותי שנקומיס הצביע עבור מייקל גם אם הוא אמור להיות כדיקו.עדיין מפתיע.. הכי קרע אותי במייקל עד כמה הוא די אידיוט .ראינו את זה בתחרות הויטו עם התמונות לקח לו איזה 15 דקות וכהכי הרבה זמן פשוט קרע אותי מצחוק. אני מקווה שמייקל יעוף בקרוב.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gifאחלה פרק

התחרות ויטו הייתה אדירה. פשוט צחקתי בכל רם על כל תגובה של נאקומיס..
אדריה יותר טובה מנטלי בתחרויות. אולי בגלל זה, וגם בגלל שנטלי אישית ביקשה ממנה, אדריה עשתה החלטה נכונה להשתמש בויטו על עצמה ולא על נטלי. יום שישי יהיה צפוי. השאלה המעניינת היא לא מי יעוף אלא מי יהיה ה-הו"ה הבא.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

קודם כל, תומר, לא כותבים משפטים בכותרת. גם אם זה "פרק מהמם". ולפרק: היה אחלה פרק, למרות שראיתי כבר פרקים טובים יותר. אדריה ונטלי היו ממש מגעילות איך שהם לחצו את דיאן על הקיר וכמעט שחטו אותה שם. אני מקווה מאוד שנקומיס אמרה לקאובוי מראש שהיא תשים אותו על הבלוק ודיברה איתו על זה ולא הראו לנו. קיוויתי שאדריה תעוף, ואז סוף סוף נראה איך נטלי מסתדרת לבד בבית. אבל כנראה נצטרך לחכות לשבוע הבא כדי שאדריה תעוף סוף סוף.

בולשיט !!!

כתבו גם "אחלה פרק" לא אבל ההודעה שלי היא האשמה אני הקורבן ירון תפסיק את זה אין לך משהו קצת יותר מעניין מלציק לי ??

maya567

New member
גם לעמית התפקשש

אבל צריך להמנע מתגובה בכותרת. תחשוב פרק קודם של המירוץ, אם מישהו היה כותב משהו, או שם איזה אמוטי' - זה יכול להרוס.

Boran

New member
דבר בנימוס תומר../images/Emo58.gif507

וזה לא "אם...", להזכיר לשניכם שבפרק הקודם של המירוץ תומר אכן שם אייקון בוכה בכותרת ההודעה ונאלצתי למחוק את ההודעה, אחרי כמובן שהיא הרסה לי את הפרק. נכון, לעמית התפקשש, אבל כתבתי לך את ההודעה לפני שעמית כתב את ההודעה שלו. ואני לא "נטפל" אליך, אתה "נטפל" ללעבור את כללי הפורום. לא כותבים משפטים בכותרת כשיש ספוילר. נקודה. אמרתי לך את זה כבר בעבר וזה לא מעניין אותך. אז אני מזהיר אותך עכשיו, כי אין לי שום דבר נגדך, להיפך, אבל הפתיל מתקצר ואם תמשיך לעבור על כללי הפורום אני אאלץ להרחיק אותך.

ווווווואוווווווווווווווווווווווו

ירון הרטבתי בגללך !!!! אתה ממש לא מאיים עליי תרחיק אותי למה מה אתה חושב ??? תרחיק וואלה יופי עוד אחד .... לפמים אתה ממש מרגיז

ואגב ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

עמית כתב תהועדה בשעה :11:44 ואתה הגבת לשלי בשעה 12:15 יכולת להגיב גם לעמית אבל לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא הגבת לי אוקיי

Boran

New member
מה אתה רוצה?

צריך לעשות ריפרש בשביל לראות הודעות חדשות. הפורום היה פתוח אצלי עוד מהלילה.

אז מרפרשים בבוקר

אתה זה שאמרת לרפרש לפני כל כתיבה חדשה כדי לדעת אם יש כבר נושא או יש הועדה או שאלה ...... ולא דיברת בנימס דיברת דיבור מתנסה עכשיו אמרתי לך אני חולה ואין לי כוח עכשיו חכה אני אבריא ואז אני אחזיר לך פייט כמו שצריך ברגעים אלה אני ממש גוסס אז דיי לא עכשיו אחר כך

maya567

New member
אתה בא בטענות על הרפרוש?

אני בטוחה שירון כתב את ההודעה לך, והתכוון גם לעמית. תפסיק להתנהג כאילו אתה מקופח! אתה לא ויקי כנפו! (וזה מתנשא, ולא מתנסה - וההודעה שלך לא היתה מתנשאת, אלא מזלזלת).

ויקי כנפו מקופחת ??

חחחחחחחחחחחחח נהייתה סלברטי הזבלל בתוכניות של אדיר מילר ניראה לי היא לא ממש ענייה ... חחחחח טוב...הבנתי, הפנמתי, בסדר !!!

Boran

New member
תומר

אני כתבתי "לא כותבים משפטים בהודעה, אפילו לא "אחלה פרק"" זה מה שכתבתי. שום דבר לא מתנשא בזה. וגם לא מתנסה. זה לא פייט ואין לי מושג למה לקיבינימט אתה הופך את זה לפייט. אני לא בא לרעתך, אני בא לטובת הפורום. אם מישהו אחר נגיד לא היה משרשר, היית אומר לו לשרשר, ואני בטוח שלא היית רוצה שהוא יגיד לך "בולשיט, אתה נטפל אליי, אני אביא לך פייט באמ אמא שלך". אני הערתי לך לא במטרה להטפל אליך או לעצבן אותך, אלא כדי שתדע להבא לא לעשות את זה.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

האמ אמא של מי אני אראה לו מה זה ספר אל תפחד מי זה מי ?? חחחח טוב ירון דיי אני באמת גוסס ובמקום שההודעות שלך ושל מאיה ירגיזו אותי אני מפנים צהם וצוחק וכל צחוק מלווה בשיעוילם קשים אני רמגיש כאילו בירך שלי עומדת לצאת כל רגע מהרון אני על 10 כדורים כל 7 שעות !! בא לי למות לא לפני הישרדות 9 כמובן אוקיי נסיים בזה עשיתי טעות עם "פרק מהממם" בסדר הפנמתי ואני מבקש סליחה ( שזה הכי קשה לי הייתי הולך רחוק עד לסרטן האשכים כדי לא לבקש אבל ביקשתי ) טוב די אני נהייה מושי וושי מספיק הבנו הלאה נקסט !

maya567

New member
../images/Emo6.gif

ויאללה די לבכות. בתור מישהי עם שיעול של זקן על ערש דווי - אני מרגישה כאילו הריאות שלי הולכות לצאת מהגב. אבל זה לא קשור. בכל מקרה תומר - בוא נשנס כוחות ונעזור לירון לשמור על הפורום נקי ומסודר.

למעלה