ביג בראדר 507

Boran

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

באמת שכחו כבר מהעניין של מייקל וג'ניפר אחים נראה לי שההפקה מאוכזבת מזה. מייקל הוא כמו הילד הגיק בכיתה שאין לו חברים, ואז שני מלכי הכיתה באים אליו ומצרפים אותו לחבורה בשביל שיהיה להם על מי לצחוק סקוט וג'ייס רק צירפו את מייקל כי הוא חלש, וכי הוא עוד קול שהם צריכים לברית, ועוד הו"ה שיעשה מה שהם רוצים, ומייקל הולך איתם כי איתם הוא מרגיש מקובל. הוא הראשון שהם יפטרו ממנו אם הם ישארו רק ארבעתם.

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gif508

לפחות בפרק הזה הוא הראה דעה משלו. הוא אמר שהוא רוצה את מרווין בחוץ והוא גם ניסה להלחם על זה.. אז זה כבר שיפור.. אולי הבחור עוד יפתיע

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif508

זה קרה רק בגלל שמרווין עצבן אותו ואמר לו שהוא עשיר. אז מייקל התעצבן זה לא ממש דעה. יפתיע? לא נראה לי? הוא כזה סחבה ואוהב להיות כזה.

De fire

New member
הוא מזכיר לי את (../images/Emo58.gif?)

רוס (מחברים) לפחות בטון הקול, רק הרבה הרבה יותר מרגיז.

בוביץ

New member
לא ממש נכון ירון../images/Emo58.gif508 BB

הרי הבנים אמרו ש שגניפר היא חלק מהברית של הבנות והם רציכים לפרק אותה. ככה שגניפר היא לא בטוח שתשרוד השאלה מה יקרה בתחרות הויטו כי אם גס יציל שוב את הולי גניפר בצרות אבל דרו עשה בחירה די חכמה. כלומר הוא זוכה עכשיו די לתמיכת הבנות שרוצות להעיף את הולי וגם ככה לא מרוצות מברית הגברים וזה שהוא יצא נגד הבנים מביא לו עוד אהדה לבנות.מצד שני הכל תלוי עכשיו בברית הגברים אם זה יחזיק מעמד. אם הם כביכול יסלחו לדרוו ויתנחמו בתירוץ שהיא השפיעה על גס ובגלל זה הוא שם אותה. אבל נראה שהולך להיות מעניין רק נקווה שבויטו הולי לא תוצל.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

אני חולק עליך. ג'ניפר היתה דיקוי בשביל להעיף את מייק בשבוע 1, והיא כזו גם עכשיו. ג'ניפר אמנם בברית הבנות, אבל היא יותר נגררת, היא לא דומיננטית, ואם דרו היה רוצה למנות מישהי מברית הבנות הוא היה ממנה מישהי דומיננטית כמו קארן או אדריה או דיאן, אבל בטוח לא את ג'ניפר.

למעלה