../images/Emo58.gif 508
עמית, דבר ראשון אני אגיד שהתגובה שלך הקפיצה אותי. נכון, רק כתבת
, ואני לא מתלונן, אבל לפי איך שאני מכיר אותך ואת רון, הייתי בטוח שהתגובה של רון היתה ביקורת רעה על הנומיניישמז, משהו סטייל "דרו מינה את קארן ודיאן וחבל כי כנראה שהסוסונים ימשיכו לשלוט ותהיה עונה משעממת". בכל מקרה התחרות אוכל היתה מצחיקה. הולי המטומטמת סתמה את האף לפני שהיא קפצה למרק שהגיע לה בקושי עד המותניים, וסתם יצאה מטומטמת
אני לא מבין אבל, למה הם הלכו על דברים כ"כ קטנים, כמו גבינה וחלב, או תפוחים, למה לא פשוט לכתוב "פרוט" או "ווג'טבלז" או "דיירי", וזה מקיף להם את כל הפירות, ירקות ומוצרי חלב? כנראה היתה להם רשימה של מוצרים לבחור מהם, או שאסרו עליהם לבחור משהו כוללני מדי. דיאן שולטת, כרגע היא הבנאדם האהוב עליי בבית. בהפרש פצפון וכמעט מבוטל מאחוריה וויל, ובהפרש זעיר ומבוטל מאחוריו קארן. מכל השאר לא אכפת לי. נטלי כזו מכוערת שזה פשוט בלתי יאומן. דוקא שתיים ממנה? לא יכלו להביא לי שתיים מלורי, או שתיים מדיאן? שיהיה לפחות משהו שכיף להסתכל עליו? בכל מקרה, אין לדרו כ"כ הרבה ביצים. אם היו לו ביצים ומוח, הוא היה חובר לדיאן וחותר תחת הסוסונים, וממנה את ג'ייסקוט. ואתם שואלים, למה לעזאזל שהוא יעשה כזה דבר? הרי יש לו עכשיו כרטיס סגור ובטוח לפיינל 3!! והתשובה: 1. סקוט וג'ייס לעולם לא יתנו לו להגיע לפיינל 2, אלא אם הוא יזכה בהו"ה בפיינל 3. אם הסוסונים יגיעו לפיינל 4, סקוט וג'ייס יעשו הכל כתור ברית בתוך ברית כדי להגיע לפיינל 2, ודרו צריך לחשוב קדימה למצב הזה. 2. עם דיאן, הוא יכול להנות מברית של 2 לפיינל 2, תוך תמיכה של מי מהבנות שהוא יצטרך, ובעצם יכול להשיג שליטה הרבה יותר מלאה במשחק ממה שיש לו כרגע. 3. דרו הוא איש טוב. הוא צריך לראות כמה דוחים ג'ייס וסקוט, ולהעדיף לעבוד בברית עם אנשים טובים מאשר עם אנשים שכל הבית לא סובל. 4. אם הוא יעבור צדדים, אנשי הבית כ"כ יהיו אסירי תודה לו ויעריכו אותו, ויתנו לו קרדיט כזה ענקי, שיקח עוד זמן ארוך ארוך עד שיעיזו למנות אותו, אם בכלל.