ביג בראדר 507

amitooshacham

New member
ביג בראדר 507../images/Emo58.gif

לורי עפה היה צפוי.. הופתעתי שוויל הצביע להעיף את קרן. אולי זה היה בשביל הסימפטיה. דרו זוכה בהוה זה סיוט. אין לו עמוד שדרה, הוא פשוט יעשה מה שג'ייס וסקוט יגידו לו.. ואז הם בטח גם יזכו בויטו ויעיפו עוד אחת מהבנות. ההימור שלי זה מרווין ודיאן או אדריה ודיאן או וויל ודיאן.. אהה אין לי מושג!

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gif507

כן די צפוי.. אבל העדפתי גם ככה את קארן דווקא כל התשומת לב עליהן ב2 פרקים האחרונים גרמה לי לאהוב אותם. זה היה מצחיק איך לורי הייתה מופתעת מאדריה ונטלי אני מקווה שהם ישרדו עוד שבועיים כדי לראות את כל שאר המתמודדים מגיבים וגם שיהיה לקבוצה של הבנות יתרון. ואני מקווה שדרו יפתיע ויזעזע את את האירועים בבית.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gifביג בראדר 506

וואל עד שסוף סוף ימשהו נגד הברית של הגברים זה מתפוגג. האמת ניקומינס עם השיער הירוק המוקהני מתחילה להתחבב אלי ומראה שהיא קצת שחקנית חכמה. על כאילו עם האח שלה אבל עם ברית הבנות הבנים לא חושדים שהיא עם הבנות. הם חושבים שזה רק קארן -לורי-וויל. והולי קורעת אותי מצחוק מזכירה קצת עם האוי את סאמר מTHE OC. הסיכוי של הבנות לזכות כרגע היא רק: א. או יצרפו בברית את הולי ואת מרווין. אם הם יצליחו לשכנע את מרווין שהבנים בוסף יזרקו אותו. ב. שבשבוע הבא מישהו מהבנות תקח את הHOH ואז בעוד שבוע האחות התאומה של אדריה תגיע. ואז יהיה עוד כח לבנות.

yardensori

New member
איך אתם מדברים על ביג בראדר...

ועל המירוץ למיליון החמישי אם הם לא משודרים ביס ריל?

בוביץ

New member
../images/Emo58.gifביג בראדר 507

טוב הבנות חייבות לחשוב חזק איך להצליח את השבועיים עד שהאחות של אדריה תגיע. ואני מקווה שאדריה לא תעוף במהלך השבועיים האלה. לדעתי הבנות צריכות לחשוב בכיוון מרווין והולי. והמייקל האחל המוקהיקנית כזה מעצבן וכזה "פופי" של הבנים. אולי יצליחו לשכנע אותו. ניקלמיס כזאת צדקה לגביו במשחק הגולף. הוא באמת נראה שם פתטי.

Boran

New member
../images/Emo58.gif 507

אני מקווה שיחשפו את אדריה בשבועיים הקרובים... קיוויתי שלורי תעוף, למרות שאני מת עליה. חבל שהיא עפה, אבל עדיף שקארן תישאר. כי אם לורי היתה נשארת- תמיד היה עליה את האות קין של 10 אלף הדולרים שיש לה, והיא היתה מושכת תשומת לב שלילית לברית שלהם. הרג אותי שמייקל אמר ללורי שהיא כמו אחותו
דרו הו"ה- אסור אסור אסור!!!!!! זה כזה זין!!! לפחות זה דרו, זה עדיף על סקוט או ג'ייס. דרו הוא הפחות דומיננטי בארבעת הפרשים, ולדעתי הבנות יכולות להשפיע עליו, וכך אני גם מאוד מאוד מקווה. שישים את מרווין נגד אדריה זה יהיה מושלם. שלא יגע בקארן
, בדיאן
או בוויל |מלך|. וויל ממש תותח. מה זה ההאוס-קולז? שווה להוריד? וחשבתי על משהו- אחרי שהאורח עף מהבית, הוא יכול עד סוף העונה לשבת בבית ולראות את הפרקים, זה בטח משהו מדהים. מדהים לראות מהטלויזיה

LOVEtheMcMAHONS

New member
507 ../images/Emo58.gif

לורי עפה = צפוי. גם וויל וגם דיאן הצביעו לקארן כקולות סימפטיה ללורי כי למרות איך שהם ניסו להראות כאילו הכל פתוח היה לכולם ברור שארבעת הסוסונים + לורי + נאקומיס + אדריה מצביעים להדיח את לורי. דרו הד אוף האוסהולד = באמת גרוע. רציתי שנאקומיס או קארן יזכו. דרו כנראה ישים את מרווין מול אחת הבנות - אולי נאקומיס לאחר שיבטיחו לה שוב שהיא רק ה PAWN. הם כנראה מרגישים מספיק בנח לעשות את זה. כי הבנות לא יעיפו אותה והיא כביכול מבוטחת ע"י קאובוי (מייקל). היה נחמד לראות את התגובה של לורי על טוויסט התאומות. האוסקולז = תכנית טולק-שואו יומית בהנחיית גרטשן ומרסלס (ביבי3) שדנה באירועי הבית ועונה לשיחות מאזינים. אזהרה : התכנית עוסקת הרבה במה שקורה בלייב-פידס (שידורי 24/7 שמועברים ממצלמות הבית דרך האינטרנט) ככה שצפויים שם ספויילרים לפני שהם משודרים בפרק. אני ראיתי תכנית אחת - חביב אבל לדעתי אפשר לוותר. אבל מרסלס קורע מצחוק. יש לו יציאות באין כניסה.

LOVEtheMcMAHONS

New member
מנצל"ש ../images/Emo58.gif 508

WOW דרו = מלך. התחרות אוכל קלה מדי אבל זה לא מה שחשוב. מה שחשוב שדרו עשה מהלך נועז והראה שיש לו ביצים. התגובה של נאקומיס אחרי הנומיניישנס = ענק. "לראות את הפנים של הולי וג'ייס וסקוט שהם מגלים שהולי מועמדת להדחה גורמת לי להתגלגל על הרצפה מצחוק למרות שגם אני שם לידה". נאקומיס אמיתית ולכן העם איתה (היא בטח אוהבת שוקו). אני מקווה שמבחנית קולות הכל יסתדר והולי תעוף : 3 סוסונים - נאקומיס מרווין + אדריה + דיאן + קארן + וויל = הולי ככה לפחות זה נראה כרגע. למרות שסקוט מסוגל לשכנע את מרווין האפס הזה להצביע איתם. אני מקווה שהויטו לא יפול בידיים של הסוסונים.

De fire

New member
../images/Emo45.gif|ספוילר 508

למרות שלא האמנתי שדרו יעשה את הדבר הנכון, ויקשיב רק לעצמו, הוא עשה את זה. Respect. ההחלטה שלו משאירה סיכוי לשבירת הגמונית הארבעה בשבוע הבא (וכמובן מעלה את הסיכוי של א' להכנס לבית יחד עם נ' מה שיטרוף קצת את הקלפים)

Boran

New member
../images/Emo58.gif 508

עמית, דבר ראשון אני אגיד שהתגובה שלך הקפיצה אותי. נכון, רק כתבת
, ואני לא מתלונן, אבל לפי איך שאני מכיר אותך ואת רון, הייתי בטוח שהתגובה של רון היתה ביקורת רעה על הנומיניישמז, משהו סטייל "דרו מינה את קארן ודיאן וחבל כי כנראה שהסוסונים ימשיכו לשלוט ותהיה עונה משעממת". בכל מקרה התחרות אוכל היתה מצחיקה. הולי המטומטמת סתמה את האף לפני שהיא קפצה למרק שהגיע לה בקושי עד המותניים, וסתם יצאה מטומטמת
אני לא מבין אבל, למה הם הלכו על דברים כ"כ קטנים, כמו גבינה וחלב, או תפוחים, למה לא פשוט לכתוב "פרוט" או "ווג'טבלז" או "דיירי", וזה מקיף להם את כל הפירות, ירקות ומוצרי חלב? כנראה היתה להם רשימה של מוצרים לבחור מהם, או שאסרו עליהם לבחור משהו כוללני מדי. דיאן שולטת, כרגע היא הבנאדם האהוב עליי בבית. בהפרש פצפון וכמעט מבוטל מאחוריה וויל, ובהפרש זעיר ומבוטל מאחוריו קארן. מכל השאר לא אכפת לי. נטלי כזו מכוערת שזה פשוט בלתי יאומן. דוקא שתיים ממנה? לא יכלו להביא לי שתיים מלורי, או שתיים מדיאן? שיהיה לפחות משהו שכיף להסתכל עליו? בכל מקרה, אין לדרו כ"כ הרבה ביצים. אם היו לו ביצים ומוח, הוא היה חובר לדיאן וחותר תחת הסוסונים, וממנה את ג'ייסקוט. ואתם שואלים, למה לעזאזל שהוא יעשה כזה דבר? הרי יש לו עכשיו כרטיס סגור ובטוח לפיינל 3!! והתשובה: 1. סקוט וג'ייס לעולם לא יתנו לו להגיע לפיינל 2, אלא אם הוא יזכה בהו"ה בפיינל 3. אם הסוסונים יגיעו לפיינל 4, סקוט וג'ייס יעשו הכל כתור ברית בתוך ברית כדי להגיע לפיינל 2, ודרו צריך לחשוב קדימה למצב הזה. 2. עם דיאן, הוא יכול להנות מברית של 2 לפיינל 2, תוך תמיכה של מי מהבנות שהוא יצטרך, ובעצם יכול להשיג שליטה הרבה יותר מלאה במשחק ממה שיש לו כרגע. 3. דרו הוא איש טוב. הוא צריך לראות כמה דוחים ג'ייס וסקוט, ולהעדיף לעבוד בברית עם אנשים טובים מאשר עם אנשים שכל הבית לא סובל. 4. אם הוא יעבור צדדים, אנשי הבית כ"כ יהיו אסירי תודה לו ויעריכו אותו, ויתנו לו קרדיט כזה ענקי, שיקח עוד זמן ארוך ארוך עד שיעיזו למנות אותו, אם בכלל.

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gif508

אוקיי זה באמת לא היה צפוי.. אבל לא יודע עד כמה זו החלטה אסטרטגית טובה לדרו עצמו.. אבל כנראה שרק הזמן יחליט.. מסכנה ג'ניפר פעם שנייה מעומדת להעפה ובאמת שהיא לא עשתה כלום שמגיע לה להיות שם.. היא לא *כזאת* מתמודדת חזקה, עדיף בשבילו היה להעיף את דיאן או אדריה (אפילו שאני לא רוצה שהן יעפו אבל בשבילו זו הייתה החלטה חכמה) אבל כנראה שפשוט לא היה נעים לו להעיף אותן בגלל הקרבה היחסית שיש לו איתן, אבל מה שהכי טוב שהוא הלך לפי הלב שלו ואם הברית של ה4 יגיעו לסוף אני מקווה שדרו יזכה, גם בכלל עכשיו אני די בעדו. הוא לא אדיוט. אם המצב ישאר כפי שהוא אחרי הויטו הולי הולכת הביתה..

Boran

New member
../images/Emo58.gif

הוא לא "העיף" את ג'ניפר, הוא שם אותה רק כתור דיקוי. (דיקוי = מישהו שכולם אוהבים, ומעמידים אותו לניפוי רק כדי להיות בטוחים שהמועמד השני באמת יעוף). דרו רוצה להעיף את הולי. כדי להיות בטוח שהולי תעוף, הוא שם נגדה את ג'ניפר, שהוא יודע שהבית לא רוצה להעיף. אם הוא היה שם את דיאן, יש סיכוי שהולי תישאר בבית, ודרו לא רוצה את זה. אחח... דיקוי... הימים הטובים של מרסלס- "הדיקוי תמיד עף!!! לא רוצה להיות דיקוי!!!!!" אני מתגעגע לבי.בי 3

LOVEtheMcMAHONS

New member
|ספיולר| דיקוי שמיקוי

אתה יודע איך זה. תשאל את מישל (בב4) תשאל את טאניה (בב3) ועוד לא חסרות דוגמאות של דיקוי שעף. ג'ניפר במצב מסוכן. הקולות כרגע מאוד גבוליים, כאשר רוב הסיכויים שייגמר 4-4 בקולות (ארבע הגברים מצביעים להדיח את נאקומיס - שלושת הסוסונים ומרווין וברית הבנות עם וויל להדיח את הולי). דרו שובר את השוויון ובמקרה זה 99% שהוא יושפע מהסוסונים וג'ניפר תעוף. אם ג'ניפר זוכה בויטו היא חייבת להציל את עצמה. אם הולי זוכה בויטו או מישהו מטעמה - דרו ישים את אחת הבנות - אדריה או קארן במקומה והיא זו שתלך. יש כל כך הרבה סיטואציות אבל במצב החצוי של הבית שום דיקוי לא בטוח. זה הכל תלוי על חודו של קול.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

דבר ראשון, רון, אתה לא אמור לכתוב בכותרת מה שכתבת. דבר שני, אני לא אמרתי איך ההצבעה תלך במעשי, אני אמרתי שהמטרה שדרו העמיד את ג'ניפר היא כדי שתהיה דיקוי. וזה לא רלוונטי שבבי.בי 3 כמעט כל דיקוי שהיה בסוף עף, בגלל שאני דיברתי על למה דרו מינה את ג'ניפר, ולא מה שילך בתכלס. בכל מקרה אולי דרו ישכנע את הסוסונים להצביע נגד הולי. אולי בדיוק ההחלטה הזו תפלג את הסוסונים (כאשר כמובן ג'ייסקוט יישארו יחד) נראה מה יש לנו פה: נגד ג'ניפר: שלושה סוסונים. נגד הולי: דיאן, אדריה, וויל, קארן, מרווין. אתה שוכח, רון, שמרווין רוצה להעיף את הולי לקיבינימט מהבית הזה. והוא יודע שהתחת שלו על הבלוק ושהסוסונים לא מתכוונים לצרף אותו לברית שלהם, ולכן הוא יודע שהוא לא חייב להם שיט. הוא גם יודע, שהסוסונים מנעו ממנו להעיף את הולי כשג'ייס הוריד את הולי מהבלוק אחרי שמרווין שם אותה שם, והוא לא ייתן להם למנוע ממנו פעם שניה.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif508BB

מייקל מעצבן אותי. הקול שלו על זה שהוא בובה של גס וסקוט וגם כל הסיפור של אח ואחות יצא חרטא לא עשו מזה עניין. וגניפר גם לא ממש מתרשמת מהאח הסמרטוט שלה. וגס וסקטוט כאלה מתלהבים מהגוף שלהם ומעצמם שזה דוחה

למעלה