ביג בראדר ארה"ב 618

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gif

ג'אנל בכל-זאת הצליחה להעביר את הנקודה שלה, כשצרחה "Bye Bye Bitches" על רקע כותרות הסיום. גם כשהיא באה לקחת מג'ן את המפתח היא צעקה עליה עד שהיא זרקה אותו על הרצפה. מעולה.

מטר9

New member
../images/Emo58.gif

אולי, אבל הייתי נהנה הרבה יותר לראות את כל ה-KKK מתפתלים עד שהם מקבלים את המפתח... חוץ מזה, אני חייב לתת קרדיט מאוד גדול לג'אנל על כך שהיא לא נתנה לרגשות שלה להעפיל יותר מידי על השכל בכך שהיא שמה את מאגי על הבלוק ולא את אפריל/בו/איווט.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 618

ביי ביי קייייי-סאר. לא הבנתי למה ג'ולי צ'ן מבלבלת את השכל שזו פעם ראשונה שיש דאבל אוויקשן - אני לא רוצה להתחייב על זה אבל זכור לי מקרה נוסף כזה בעונה הקודמת או זו שלפניה. מאוד מוזר איך ה-300 הפך ל-275. האם פעם ראשונה נראה את אותו צד בבית זוכה בבק-טו-בק HOH ? עד עכשיו הכח עבר כמו פינג פינג בין הצדדים מה שלא אפשר לאף צד ליצור מומנטום בבית (מלבד הטעות של האווי למגר את ג'יימס-שרה מהבית והשבוע הראשון שהבית למעשה עוד לא היה מחולק בצורה ברורה).

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

בקשר לג'אנל, כנראה שעל צד אחד היא רשמה 300 ואז התחרטה והחליפה ל-275.. ואז כשהיא באה לכתוב את ה-275 היא הרימה קצת את השלט כדי לכתוב וג'ולי חשבה שהיא מרימה אותו בשביל לתת תשובה. ובקשר לדאבל, ג'ולי אמרה לדעתי שזה הדאבל הראשון של העונה, לא הדאבל הראשון בכלל

Doji

New member
../images/Emo58.gif

בקשר למה שקרה עם ג'אנל, זה בדיוק מה שקרה. צפיתי בזה עכשיו שוב. ג'אנל כתבה בהתחלה 300 ואז החליפה את הצד של הדף וכתבה 275, אבל כולם ראו את ה-300 שנכתב בצד השני הפוך. אחרי שהיא סיימה לכתוב 275 היא הפכה את הדף והראתה את התשובה שלה. לא יאמן כמה הפרנדשיפ מקטרים על קונספירציה ו"טעות של ג'ולי". סאקס פור יו, ב'יצ'ס.

maya567

New member
../images/Emo58.gif לפרק הבא - אביקשן+וטו

עשיתי 3 ימים חינם ללייב פידס, וכמובן שזה המזל שלי שביום אחד מהם CBS החליטו לא לשדר לייב מהבית, בשביל שלא יצאו ספוילרים על הטוויסט. בזמן שנהנתי לי מהאקווריום, בצ'אט שנפתח ליד מישהו כבר הספיק לספר מה יקרה היום בפרק. טוענים שאתמול בלילה שעון ארה"ב כבר היה האביקשן. אני ארד כמה שורות בכל מקרה, למי שלא רוצה לדעת. נאמר שם שאיווט זכתה בווטו והורידה את מאגי, ואח"כ ג'ן הודחה. נאמר שם גם שיש תמונות בפורומים שונים שמוכיחים את הטענה הזו. נראה קצת לא הגיוני שעשו את האביקשן כבר אתמול בלילה, אבל מי יודע.

מטר9

New member
אפשר להבין (לא ../images/Emo58.gif)

איך כולם רואים את הלייב פידס?? אני לא מצליח לראות כלום...

maya567

New member
הלייב פידס עולים כסף

מדי פעם אפשר למצוא אצל דוד טורנט קטעים. אפשר לקבל 3 ימים חינם, אבל צריך לתת מספר כרטיס אשראי.

אילקו

New member
אני האמתי כמעט כל פעם מוצא את הדוד

קטעים.... היום פעם ראשונה ראיתי וזה די משעמם היה קובץ של 250 מגה חשבתי כמה ארוך זה כבר יכול להיות?! בסביבות ה3 או 4 שעות

avivko2

New member
לדוד יש הרבה קטעים

בסביבות ה 150-300 מגה זה הרבה ממולץ בחום!!!!

t-man

New member
דעות../images/Emo58.gif

אני חושב שהאווי הוא השחקן הכי מטומטם שהיה אי פעם בביג בראדר. עצם העובדה שהוא בגד בג'יימס ושרה גרם לברית שלו להיות בעמדת מיעוט-לא היה שום היגיון להעיף את ג'יימס בשלב הזה של המשחק,נכון שג'יימס שחקן מלוכלך אבל שברית שלהאווי במיעוט...לא הכי חכם לעשות. אני הערכתי את קייסר בתחילת המשחק ואני יודע שהוא סבל מטימטום של האווי בזמן שלא היה בבית אבל שיעצור לרגע...הברית של מגי מונה חמישה אנשים,הקבוצה שלך מונה ארבעה אנשים ויש לך מתחרה שהוא לא משוייך לאף קבוצה במשחק שמבוסס נטו עם מספרים,למה ללכת נגד מתחרה הבודד?שום הגיון!ובכנות הגיע לו לעוף על הרצון להעיף את ג'יימס בשלב הזה של המשחק. בלי ספק שריבים של ג'אנל והאווי היו מבדרים אבל פשוט טעות מבחינת אסטרטגית,זה יוצר מצב של שריפת גשרים ומוציא את ג'אנל והאווי ממש מגוחכים,האם שרה והאווי לא בגדו בצורה קשה באריק?אסטרטגית זה היה הדבר הנכון לעשות,מישהו מברית של מגי התחיל לריב ולרדת לרמות אישיות...ממש לא. שהאווי אמר שהוא שחקן אסטרטגי-צחקתי...הוא אולי השחקן הכי גרוע בתולדות המשחק.

למעלה