ביג בראדר ארה"ב 618

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

פיי כמה דברים קרו אני כבר לא עוקב. קודם כל, אני חייב להגיד שהדעה שלי על רוב האנשים בבית השתנתה מקצה לקצה אחרי הפרק הזה.. לא אכפת לי אם זה העריכה או משהו, אני פשוט לא יכול לסבול את האווי וג'אנל יותר. הם יותר ילדותיים מהאחיינית שלי. דאבל אוויקשן זה חרא. הפרק הזה והפרק הבא יהיו כל כך דחוסים.. בע. לא יכלו לתת עוד שבוע ולסיים את זה ב-27 לספטמבר? :| לפחות לא נראה את ג'אנל בפאוור טריפ יותר מדי. הייתי בטוח שג'אנל תעמיד את אפריל.. כבר פחדתי שהיא תעוף ביום ראשון. מעניין את מי מבין השתיים ג'אנל תיכננה להעיף ומי הפאון (אם יש בכלל). ומעניין אם יהיה ויטו בפרק הבא. הרבה אמרו כאן שהויטו לא ישומש באחד השבועות אז אולי הגיע הזמן.. מבין השתיים המועמדות אני מקווה שג'ניפר תעוף. מאגי תותחית ומגיע לה להישאר. האווי הזה טמבל.. ג'ולי אומרת שיש דאבל אוויקשן והוא צועק כאילו אמרו לו שהוא ניצח. מה זה משנה לו בכלל? אידיוט. :|

Doji

New member
../images/Emo58.gif 6x18

יססססססססססססס! מת על ג'אנל! חבל שלא הראו את כל הבלאגן של הקללות שלה והצרחות שהיו בלייב-פידס. החלטה מעולה - ג'ניפר כי היא כלבה בוגדנית וגם חלק מזוג שצריך לפרק ומגי כי היא מנהיגת הפרנדשיפ. ואם אחת מהן זוכה בויטו יש את איווט במקומה ובכך יש עוד זוג אופציונאלי לפירוק. וג'יימס לא מועמד להדחה! איזה פרק מעולה.

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gif618 + הישרדות 10 עד הסוף

דבר ראשון, למרות היותי סטרייט לחלוטין, אני מודיע שאני רוצה להתחתן עם קייזר. כשהוא התנצל בפני אמריקה על עזיבת הכפתור זה היה כ"כ יפה. אז זה היה עצוב, אבל חוץ מזה - חגיגה! אחד הפרקים המצחיקים של תכניות ריאליטי: "Your fat husband and your ugly dog" של האווי נראתה כשורה המנצחת, אבל "Rachel, you're still beautiful. Maggie, still a bitch" של ג'אנל הצליח לנצח אותו. אהבתי שהם גרמו לאפריל לבכות. אני מצטער, אבל מה שעשו ג'ני ואפריל השבוע זה לא לשחק את המשחק - זה זנות מוחלטת ודוחה. מגיע להן. כ"כ שמחתי שג'אנל זכתה ב-HoH (לא קפצתי ככה מהכסא מאז שטום ניצח את קייטי), כי ידעתי גם שהיא לא תעמיד על ג'יימס. עכשיו היא צריכה להגיד לו שהיא עשתה לו טובה ושהוא צריך להחזיר לה בלהצטרף לברית שלהם - זהו מהלך עם סיכוי, בגלל שכרגע הוא בסה"כ שישי עם ה-KKK. BB צריכים להיות יותר כמו פרדייז הוטל. ג'ולי היתה צריכה לחכות לראות מי זוכה ב-HoH, ואם אחד מהשולטים זוכה, להכריז שהדאבל אוויקשן יתבצע עם HoH אחד. כן, זה יהיה נמוך, אבל זה ישמח את הציבור! (חוץ מעמית המוזר). ואגב, עדכון הכינויים המוצלחים של האמריקאים לפרנדשיפ: אריק נשאר Crappy, מאגי היא Mangie או Haggie, ג'ן היא J-Blow (בשל הדיבורים המסתבר שבלתי-נגמרים שלה בפידס על יכולות המציצה שלה), אפריל היא Aperil, איווט היא Mouthette או פשוט Mouth, ואני לא חושב שמישהו יודע שבו בכלל נמצא שם, אז לך תמציא לו כינוי.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

מזמן כבר לא הסכמתי עם הודעה כמו שהסכמתי עם שלך. ו-
גדול על הכינויים. ולא ידעתי שג'ן דיברה על יכולות המציצה שלה כל כך הרבה. חשבתי שזה סתם כינוי שדבק בה. בת כמה היא בכלל?

Doji

New member
../images/Emo58.gif

למען האמת ג'ניפר לא דיברה על יכולת המציצה שלה, אפריל המטומטמת סיפרה את זה לכולם. הראו את זה בלייב פידס וג'ניפר עשתה אחר-כך שיחה עם מגי ואמרה לה שהיא רצתה לחנוק את אפריל ברגע ששמעה מה היא מספרת לכל העולם ב- "national television". אפריל סיפרה על חוויות, כשרונות ויכולות המציצה של ג'ניפר לבית...

maya567

New member
../images/Emo58.gif

לפחות זה אומר שהיא הפסיקה עם עניין ה"ראיתי אותה אולי פעמיים בחיים שלי במכולת"... מעצבן קצת שהעריכה מוציאה את הפרנדיש כטובים מהריב הזה. ג'אנל אמנם יצאה די בסדר (כי ראו עליה שהיא שיכורה רצח), אבל האווי יצא הרשע. וחבל. גם לאפריל לא היה חסר, והיא קיללה בדיוק כמוהו. היה גם נחמד אם היו מראים אותם רבים, ואת מאגי עומדת שם ולא עושה כלום. לפחות תלכי ואל תעמדי באמצע אם את לא מתכוונת לעשות כלום....

De fire

New member
../images/Emo58.gif

שוב הטוויסט הגדול של העונה- המפיקים מתערבים
אחרת מה גרם לג'נאל
לשנות את המספר ממספר איתו היא תפסיד לכזה שאיתו היא תנצח, והכל רק בגלל שהשלט היה תלוי הפוך בהתחלה. יותר מדי צרופי מקרים.. בכל מקרה, אין מאושר ממני. ג'ני הכלבה אפילו לא נתנה לה את מפתח ההו"ה אלא זרקה אותו לחצר. ואין הרבה הבדל אם זו היתה מגי או אפריל לצד ג'ני. העיקר שמדושנת העונג עם החיוך המרושע תעוף כבר. הלוואי שהיא תעוף בטוויסט מרושע היישר לבית המושבעים ותתקע שם עד סוף הקיץ. ועמית, אני ממליץ על טיפול תרופתי. יש אחלה כדורים חדשים נגד הזיות
נכון האווי קצת הגזים, אבל רק קצת. ומכאן עד ללשנוא את ג'אנל? טוב נו. איש איש באמונתו יחיה. (אני עדיין ממליץ על הכדורים).

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gif

אתה חושב שמישהו לחץ לג'אנל באוזן לשנות את המספר? לא חושב. זה כן אפשרי שהיו 250 נורות בלוח הזה - מי בכלל יבדוק? זה גם באמת לא משנה לי. והאווי לגמרי לא הגזים. ג'ן ואפריל הן שחקניות מלוכלכות ברמה שבה זה הופך מאסטרטגי למחליא. רק תזכורת קטנה: שבוע 1 - ג'ן פולשת לחדר של רייצ'ל ויש עליה מטרה. היא מתחילה לפרטט בצורה נועזת ומפורשת עם מייק כדי שהבנים יגנו עליה. שבוע 2 - כשאפריל חוששת שאריק עלול להעמיד את ג'ן להדחה, היא ממציאה סיפור שהוא למעשה רצח אופי של בן-אדם הגון, לפיו מייק הטריד את ג'ניפר מינית. השתיים מאחדות את הבית נגדו, קופצות לו על העצבים ומנסות לצייר אותו כמשוגע. במשך השבועות הבאים אפריל משקרת על ימין ועל שמאל כדי לדאוג שהמטרה לא תהיה עליה ועל ג'ן. שבוע 6 - ג'ן נשבעת בחייה לקייזר, איש הגון ובוטח שהיא היתה ביחסים טובים איתו, שהיא תעשה מה שהוא רוצה, אבל שוברת את המילה שלו פעמיים ברצף, בפעם השנייה בצורה מכוערת ומתחת-לכל-חגורה. השיא עבורי הוא הגישה שלהן לעצמן. הן בטוחות שהן הטובות ואין משחקות עם הכבוד והיושר שלהן. ההודעה של ג'ן לקייזר, שהיא לא שיקרה אלא "שברה את המילה" היתה פאתטית. כל מה שהן יקבלו (בעזרת השם, אללה ואלוהי הג'דאיים) מגיע להן.

De fire

New member
../images/Emo58.gif

המפיקים זה בדיחה של מאיה. אני חושב שאם כבר היה שם משהו אז זה סיכום מוקדם בין האווי לג'אנל (אולי בכל הקבוצה שלהם) שבמקרה של שובר שוויון מי שנשאר מרים את השלט הפוך ואז מי שכבר יצא יוכל לסמן לו סימן קטן מה כדאי לעשות, אחרי שהוא ראה את המספרים שהרימו שאר האנשים שעדיין בתחרות. לא, אני לא חושב שזה מה שקרה אבל חובבי תאוריות קונספירציה יכולים לעשות מזה מטעמים. ועוד משהו, שמתם לב- אף מילה על ג'יימס. המהלך המטופש של ג'ני (מבחינתה שלה) גם הסיר את ג'יימס מהמוקד וגם שם אותה שם חזק מאוד. אם היא לא זוכה בוטו היא עפה. איווט אולי מעצבנת ב-10000 רמות שונות אבל היא תהיה מספיק חכמה להבין (אולי מישהו יסביר לה) שעדיף מבחינתה להפריד זוג מאשר להעיף את מגי. וכך ג'ני הביאה את סופה שלה עצמה.

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gif

ג'יימס ואיווט יכולים לחמם כיסאות בפיינל 4. שניהם לא המטרות כרגע. הצעד החכם מבחינת ג'יימס כרגע הוא לא לעשות כלום ולא להבטיח לאף-אחד שום דבר - אם הוא מקבל HOH, עדיף לו לצדד עם הטובים, גם כי זה יהיה לי יותר כיף וגם כי הם ברית קטנה יותר.

De fire

New member
../images/Emo58.gif לייב פידס, מיד אחרי השידור

מסתבר שלא רק מאיה חושבת שיש מפיקים אחראים לתוצאות. ה"פרנדשיפ" לא מפסיקים להתלונן שג'אנל רימתה ושהתחרות היתה מכורה מראש..

maya567

New member
../images/Emo58.gif

אני אומרת את זה כבר מהשבוע השני! יש יותר מדי צירופי מקרים בעונה הזו, ואני בטוחה שאחד הסיקרטס בקיץ הסודות הזה, הוא שההפקה מתערבת! ואם כבר הפקה, מי שראה לייב פידס השבוע - אין להם ביבי מסודר, והקול של מי שזה לא יהיה שאומר להם מה לעשות הוא קול כזה מעפן. נשמע כאילו זה הקלטה.

Doji

New member
../images/Emo58.gif

יש שיחה של מרסלס וגרטשן עם אחד המפיקים של BB, באתר של CBS. הוא מציין שם, בתגובה לשאלות שהופנו אליו, שאין שום התערבות של ההפקה, למרות שלפעמים זה נראה ככה.

maya567

New member
../images/Emo58.gif 618

דינג דונג דה קינג איז גון. חבל. קייזר היה כזה מוצלח. גם חכם, גם יפה, גם גר באיזור טוב וגם מוסלמי ים תיכוני! אפשר לבקש מישהו טוב יותר? לפחות הדאבל אביקשן וכל הבלאגן בבית מצליחים להעביר את הטעם הרע של ההדחה שלו. (וגם את הטעם המר שבגילוי בתחילת הפרק שהוא עף - תודות לאלכס...). כמה דברים טובים יצאו מהפרק הזה - האווי ואפריל (ובעלה השמן והכלב המכוער). ג'אנל ובו והכמעט מכות איווט והפה הגדול שלה, מנסים לגרום לבו לסגור את הפה הגדול שלו (בלייב פידס בכל מקרה) הכח שב למקומו הטבעי, וג'אנל לא שכחה את מאגי. וכמובן - ג'יימס לא מועמד להדחה. אני חייבת לומר שלא האמנתי שאחרי שקייזר יעוף אני אחכה בקוצר רוח לפרק הבא. אבל ההפקה הרימה את הכפפה, והביאה אותה בשבוע עמוס ומעניין.

MooTzk

New member
../images/Emo58.gif

טוב, למרות ששחקן גאון באמת הוא לא, קייזר הוא ללא ספק הדבר הכי מגניב שנראה על מסך המחשב שלי כבר הרבה זמן. אהבתי את ההתנצלות שלו לאמריקה :p ההתנהלות של האווי וג'אנל, גם אם לא הייתה בוגרת במיוחד, הייתה פשוט טלוויזיה מעולה, ואני מאוד אוהב את שניהם. אין כמו אפריל אומרת ש"אתה באמת חושב שתצליח לגרום לי לבכות כשאתה מקלל את המשפחה והכלב שלי? פחח", ושניה אחרי זה קאט לחדר הHOH ורואים אותה בוכה. בו וג'אנל שיכורים ורבים גם היה משעשע. הלאה קצת, ג'אנל זוכה בHOH! הל יס! היא שוב הוכיחה שהיא שחקנית חכמה והעמידה את הלב(אבל הלב החכם) של הפרנדשיפ, ולא התפתתה להעמיד את ג'יימס. ג'יימס בטח לא יודע איך זה קרה לו, שבתוך שבוע הוא הפך מהאיום מס' 1 בבית לעוד בן אדם שלא ממש נמצא בתוכניות ההעפה של אף אחד. עדיין מוקדם קצת לשמוח לטעמי - אני לא חושב שהפרנדשיפ תתפרק אחרי ההעפה הזאת, והאווי/רייצ'ל/ג'יימס יצטרכו לזכות בHOH בשביל לפרק את החבורה ההיא לגמרי. אני מאמין שג'יימס מבין שעכשיו, לקראת השלבים המאוחרים של המשחק, להיות הזנב של ברית כל כך גדולה לא מועיל לו בכלום, ועדיף לו לפרק אותה כדי לפתוח לו עוד אפשרויות למשחק. בקשר לאביקשן מחר - אני חושב ומקווה שג'ניפר תהיה זו שתלך, כי מעבר לעובדה שהיא בלתי נסבלת, הכעס של הטובים עליה יותר טרי מהכעס על מגי, ומעבר לזה אני חושב שגם הם וגם אחרים כמו ג'יימס למשל יראו שעדיף להם לפרק עוד זוג מאשר להפטר ממגי. מגי ואיווט היו היחידות שנשארו רגועות והבינו מה קורה תחת ההתקפה של האווי וג'אנל, ואני אתן להן קרדיט על זה. בכל מקרה, הולך להיות מעניין.

בוביץ

New member
ביג בראדר 618../images/Emo58.gif

טוב קודם כל מעצבן אותי שהם קוראים לגאנל שקרנית. כלורמ מתי היא הבטיחה לפרנדשיפ שהיא איתם ושיקרה להם? הם כועסים עליה מהתחלה בגלל שהיא הסתובבה עם מייקל. אהבתי את המריבות של האווי לאפריל וגאנל ובו הגיע הזמן שיגידו למטומטמים האלה את האמת. נכון האווי עבר קצת את הגבול אבל מילא יופי שגאנל זכתה. למרות שמוזר בהתחלה זה היה 300 ותוך שנייה היה 275 כלומר איך בתוך הנשנייה היא הצליחה לשנות את המספר אני לא מבין. אבל השמחה מוקדמת מדי כי בשבת האווי ורייצל יהיו חייבים לזכות בHOH!

מטר9

New member
../images/Emo58.gif

איזה פרק מעולה!! (מקום שני אחרי ההחלפה של ג'יימס באריק). למרות שזה עצוב שקייסר עזב, זה משהו שהיה צריך לקרות כדי שהטובים יקחו את עצמם בידיים, ויבינו ממי באמת צריך להפטר. אני מעריך הרבה יותר את מגי ואיווט ממה שהערכתי קודם. הן לא נתנו לכל המשחקים של האווי וג'אנל להיכנס להן להראש וצריך לתת להן את הקרדיט על כך. הריב בין האווי ואפריל היה מצוין (למרות ששניה אחת באמת קצת ריחמתי על אפריל. רק לשניה!). הריב בין ג'אנל לבו היה עוד יותר טוב. זה נראה בהתחלה כאילו שהם רבים בצחוק ורק אחרי שהוא צרח עליה כמו ילד בן 17 שההורים שלו "לא מבינים" אותו שהוא שונא אותה, באמת הבנתי שזה רציני. למרות שבין מאגי לג'ניפר אני מקווה שג'ניפר תעוף, אני חושב שלטובת הברית הטובה מאגי צריכה לעוף, וככה חבורת ה-KKK (יובל, אימצתי את הכינוי) תתפרק בלי בעיה. גם ככה רואים שאיווט לא כל כך אוהבת את אפריל, ואם מאגי לא תחזיק אותן ביחד, אין סיבה שהן ימשיכו להיות באותה ברית (אלא אם כן זה יהיה תוצר של הנסיבות). אני גם לא רואה כל סיבה שרייצ'ל או האווי לא יזכו בהו"ה בפרק הבא. איווט תמיד עפה ראשונה בתחרויות. אפריל ובו גם (חוץ מהתחרות האחרונה), ג'ניפר גם עפה ראשונה תמיד (חוץ מהכוח רצון) ככה שהיחידים שבאמת יש להם סיכוי אלה מאגי או ג'יימס. הדבר היחיד שהיה לי חבל בפרק הוא שג'אנל לא עשתה את הנומיניישנס כמו שצריך. אם היו נותנים לה לנאום אחרי המועמדות שלה, היא הייתה יכולה להגיד כמה שג'ניפר בלתי נסבלת, וזה שהיא זרקה את המפתחות על הדשא היה פשוט פתאטי ומעורר רחמים, ושוואט גו'ז אראוונד קאמ'ז אראוונד וכו'. פרק מצוין ואני ממש ממש ממש מקווה שהטובים ימשיכו לשלוט.

מטר9

New member
../images/Emo58.gifאגב,

אני לא מבין למה חושבים שג'אנל רימתה או שמישהו סימן לה משהו... לי אישית זה נראה די ברור שהיא כתבה 300, התחרטה, ההפכה את הלוח כדי לכתוב 275 וזה נראה כאילו שהיא הראתה את הלוח לג'ולי רק הפוך...

למעלה