../images/Emo58.gif618 + הישרדות 10 עד הסוף
דבר ראשון, למרות היותי סטרייט לחלוטין, אני מודיע שאני רוצה להתחתן עם קייזר. כשהוא התנצל בפני אמריקה על עזיבת הכפתור זה היה כ"כ יפה. אז זה היה עצוב, אבל חוץ מזה - חגיגה! אחד הפרקים המצחיקים של תכניות ריאליטי: "Your fat husband and your ugly dog" של האווי נראתה כשורה המנצחת, אבל "Rachel, you're still beautiful. Maggie, still a bitch" של ג'אנל הצליח לנצח אותו. אהבתי שהם גרמו לאפריל לבכות. אני מצטער, אבל מה שעשו ג'ני ואפריל השבוע זה לא לשחק את המשחק - זה זנות מוחלטת ודוחה. מגיע להן. כ"כ שמחתי שג'אנל זכתה ב-HoH (לא קפצתי ככה מהכסא מאז שטום ניצח את קייטי), כי ידעתי גם שהיא לא תעמיד על ג'יימס. עכשיו היא צריכה להגיד לו שהיא עשתה לו טובה ושהוא צריך להחזיר לה בלהצטרף לברית שלהם - זהו מהלך עם סיכוי, בגלל שכרגע הוא בסה"כ שישי עם ה-KKK. BB צריכים להיות יותר כמו פרדייז הוטל. ג'ולי היתה צריכה לחכות לראות מי זוכה ב-HoH, ואם אחד מהשולטים זוכה, להכריז שהדאבל אוויקשן יתבצע עם HoH אחד. כן, זה יהיה נמוך, אבל זה ישמח את הציבור! (חוץ מעמית המוזר). ואגב, עדכון הכינויים המוצלחים של האמריקאים לפרנדשיפ: אריק נשאר Crappy, מאגי היא Mangie או Haggie, ג'ן היא J-Blow (בשל הדיבורים המסתבר שבלתי-נגמרים שלה בפידס על יכולות המציצה שלה), אפריל היא Aperil, איווט היא Mouthette או פשוט Mouth, ואני לא חושב שמישהו יודע שבו בכלל נמצא שם, אז לך תמציא לו כינוי.