ביג בראדר ארה"ב 610

De fire

New member
../images/Emo58.gif

Die Ivete die! אה אופס.. זה יצא באנגלית בטעות. מעניין איך זה קרה די איווט די! עופי כבר מהבית! עם מי בהפקה צריך לשכב כדי שהזוכה בויטו יוכל לבחור את מי להעמיד על הבלוק?

בוביץ

New member
ביג בראדר 610../images/Emo58.gif

טוב מגי עשתה כצפוי ולדעתי זה היה ב הצעד החכם מבחינתה אני מקווה שגאנל תזכה בויטו ותציל את קייזר ואז ישימו את שרה ב ו מעצבן אותי הוא משחק אותה כיאלו הוא חכם ומבין במשחק ובינתיים הוא רק ישב בצד אבל מצד שני למה להתערב ולהפוך את עצמו למטרה.

willo

New member
609 = 610 ../images/Emo58.gif

חזרתי מאילת וראיתי את שני הפרקים. הכל היה צפוי, ג שאריק יעוף וגם את מי מגי תבחר. בניגוד למטר, אני חושב שמבחינתה מגי עשתה נכון, צריך לזכור שמי שמועמד לא יכול להצביע, כך שאם היא הייתה שמה את איווט למשל מול ג'ימס זה היה חמש נגד שלוש בהצבעה. לדעתי היא לא מפחדת מהויטו, כי אז יש לה מאגר של ארבעה שמות אופצינלים להעפה מייד אח"כ. הבעיה של העונה הזו היא אחרת, ברור מי יעמוד להדחה מייד כשהHOH נגמר, העניין יכול להיות אם היא תעמיד זוגות אחד מול השני, כמו למשל איווט מול בו, או אפריל מול הדחליל (ג'ניפר). עוד אופציה מעניינת היא אם מי שיזכה בוטו יחליט, בניגוד לחוקים, מי מועמד להדחה במקום. נ.ב. אני חשבתישאחרי שתפסו את איווט משקרת כלכך בקשר לכך שלה אין בן זוג, היא תהיה מועמדדת להדחה, אבל השנאה לפעמים מעוורת.

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gifמשהו קטן על הפרק הבא...

אני לא יודע אם זה ספוילר עתידי, אבל אני ארד בכל מקרה... ג'ולי אמרה שביום חמישי היא תודיע על טוויסט חדש. הטוויסט הזה ייתן לקהל איזושהי מעורבות בתכנית. שימו לב גם שלכל המודחים היא אמרה ש"הכל פתוח, וזה summer of secrets, ואני שרמוטה רובוטית" וכל זה. לדעתי הקהל יוכל להחזיר מתמודד אחד. אני מקווה שאריק לא יחזור. עפ"י איך שהוא מכונה בפורומים האמריקאים שאני קורא ("Crappy" במקום "Cappy"), והעובדה שהברית שלו מכונה ה-KKK, לא נראה לי שיש לו סיכוי גדול...

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gifעתידי

אחרי כל אוויקשן, כשג'ולי ראיינה את המודח, היא תמיד אמרה בסוף "ואל תשכחו, זה קיץ הסודות, הכל יכול לקרות".. ברור שמישהו יחזור. לדעתי זה יהיה מי שיעוף השבוע. העריכה פשוט עושה להם ג'אסטה.. אלא אם כן הויטו ישומש.

De fire

New member
../images/Emo58.gif

זה יהיה עוול גדול להחזיר את אקי (קראפי אינדיד) או את קודמיו על חשבון מי שיעוף השבוע. אם כבר טוויסט אז שיהיה רלוונטי לשבוע הנוכחי, ולא ילך אחורה לטובת מי שהודח קודם, רק בגלל שהוא הודח קודם. אבל לדעתי עדיין אם יהיה טוויסט כלשהו זה יהיה טוויסט שקשור לשימוש בויטו (דרך השימוש בו, או חוסר שימוש בו בכלל)

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif עתידי

כבר אמרו שלא כל שבוע יהיה אפשר להשתמש בויטו כבר הזכירו את זה נראה לי בהתחלה שלא כל שבוע יהיה אפשר להשתמש בויטו לדעתי אכן יההי אפשרות שאחד המודחים יחזור גולי ורמזת על כך די רבות.

willo

New member
../images/Emo58.gif ממה שאני קראתי

באחד הפורומים דיברו על זה, ולפי הגרסאות השונות השנה יוכל הקהל להצביע דרך הטלפון וה SMS. יש שלוש גרסאות:- אחת טוענת שהקהל יבחר את המנצח (סיכויים נמוכים). השניה טוענת שהקהל יבחר מי יחזור (גם לזה נותנים סיכוי נמוך). והשלישית - הכי חזקה - היא שהקהל יבחר את המועדף עליו והוא יזכה בפרס כספי (מישהו אמר רופרט?).

De fire

New member
../images/Emo58.gif611

הבעיה בלהחזיר מישהו שלא נכנס לבידוד אחרי ההדחה היא שיש לו יתרון ענקי על שאר בני הבית. לא מספיק שהוא הודח ועכשיו מוחזר, אז עוד להעניק לו פריבילגיה כזו? מצד שני אם יעוף קייזר, אני בעד

למעלה