../images/Emo58.gif
אני לא מבין למה כולם חושבים שמאגי שיחקה חכם, היא הייתה ממש מטומטמת. קודם כל, אולי היא לא הקדישה לזה יותר מדי מחשבה, אבל גם הסדר שבו יוצא כל מי שלא מועמד להדחה משפיע. היא ניסתה לשכנע את רייצ'ל והאווי לעבור לצד שלה, אבל גם אמרה להם שהם באים רק אחרי איווט, אפריל וכו'. חוץ מזה, אם היא הייתה חושבת עם הראש, היא הייתה שמה את קייסר/ג'יימס ומישהו מהברית שלה, ככה שתהיה לה שליטה על התחרות וטו, והיא תוכל לקבוע את המועמדים הסופיים, אבל לא, היא חושבת עם הרגש ולא עם השכל וזה מה שיוצא. לקייסר וג'יימס אין ברירה, הם חייבים לקחת לתחרות וטו את ג'אנל ושרה (בהתאמה). גם כי רייצ'ל והאווי לא יצילו אותם (ובכך יסתכנו שמאגי תשים את הבן זוג שלהם במקום) וגם בתקווה שאחת הבנות תזכה בתחרות וטו, ובכך תציל את שניהם. זה גם די ברור שגם אם קייסר או ג'יימס ינצלו, השני יעוף. אני אישית מקווה שזה יהיה ג'יימס ולו רק בגלל שיש לי תחושה שאם קייסר יעוף (ובכך ג'אנל תשאר לבד) הברית הטובה די תתפרק (אלא אם כן ג'אנל תזכה ב-HOH). אם ג'יימס יעוף, שרה תשאר לבד ולא תהיה לה ברירה אלא להשאר בברית המקורית, ואני מקווה שזה מה שיקרה. יותר מזה אני מקווה שאחד מהברית הטובה יזכה ב-HOH שבוע הבא והסדר ישוב (עם עדיפות לג'אנל. זה יכול להיות ענק!). ורק דבר אחרון... מחר בבוקר אני יוצא לשבועיים אב"טש. אני אשתדל להתעדכן בפרקים דרך האינטרנט בפלאפון (למרות שאני לא אראה את הפרקים), ואני מאוד מקווה שיהיה מוצלח אז תרשמו תגובות נלהבות!