ביג בראדר ארה"ב 610

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

פרק נחמד.. התחרות על האוכל הייתה מטומטמת. היה צפוי שמאגי תעמיד את קייסר וג'יימס. ובצדק. זה מה שהיא הייתה צריכה לעשות. באוויקשן הקרוב יעוף אחד מהשישיה של קייסר, מה שישאיר 5 מכל "ברית".. מעניין מי יזכה ב-HOH הבא.

נצל''ש

אני צריכה את העזרה שלכם!!!!!!!!!! איך מחפשים פה אנשים ?????????????.. אני מחפשת אחד שאני אוהבת ואני יודעת שהוא פה ואני לא יודעת איך אני מחפשת אותו אני יודתע את הכיוני וחיפשתי בחיפוש אבל זה לא מצא לי !!! פליזזזזזזזזזזזזזז זה דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

את הפרטים שלו

אני יודע את הכינוי אבל איפה אני יכולה לראות את הפרטים שלו

Doji

New member
../images/Emo58.gif 6x10

עכשיו כשמגי לא מסתתרת מאחורי קאפי ניתן לראות איך היא משחקת את המשחק. היא ניהלה מצויין את השיחות עם ג'יימס ושרה ועם רייצ'ל והאווי וגם לא נתנה לג'יימס הזדמנות לדבר עם איווט ובו ומיד באה והתיישבה לידם כדי להרוס את התוכניות שלו. כפי שסברתי בפרק הקודם, היא בחרה בג'יימס + קייזר וכפי שג'אנל סבורה, במידה ומישהו ישתמש בויטו ג'אנל תועמד להדחה במקומו. [אלא אם מגי תחליט "להעניש" את ג'יימס על שימוש בויטו ותשים את שרה במקומו - אבל אני לא חושב שזה יקרה, שרה לא מהווה שום איום] אני מקווה שקייזר יבחר בג'אנל לשחק לצידו בתחרות הויטו. היא שחקנית טובה ובמידה ותזכה בויטו, תוכל להציל את קייזר ולא להיות מועמדת במקומו. אבל אם קייזר יזכה בויטו, הוא יציל את עצמו וג'אנל תהיה במקומו. לכן, יהיה מעניין אם בויטו ג'אנל תזכה, תציל את קייזר ואז מגי תשים ליד ג'יימס את שרה להדחה מחוסר ברירה. איווט ממשיכה להזכיר את "קאפי" כל הזמן! די! שתעוף כבר! אפשר גם להעיף את בו, הוא לא תורם יותר מידי לתוכנית. DE-CAPI-TATED
[ההתיחסות באתר של CBS להדחתו של אריק]

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

אם ג'אנל זוכה בויטו ומורידה את קייזר, מאגי תשים לדעתי את האווי. עדיף לה מאשר שרה.

Doji

New member
../images/Emo58.gif

לא חושב שהיא תרצה להסתכסך עם זוג נוסף... מבחינתה האווי+רייצ'ל הם זוג שמתנדנד בין המחנות המנוגדים בבית.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 610

לא מעוניין להוסיף הרבה למה שכבר נכתב. מה שנעשה נעשה ונותר רק לקוות להתפתחות מעניינת על הויטו שתוסיף למערבולת הקיימת בבית. מאוד קשה לנחש לאן ינשבו הרוחות ואני מעדיף להשאיר את הספקולציות בצד ולשבת ולצפות במתרחש.

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gif

מאגי לא חכמה. אחד מקייזר וג'יימס יישאר במשחק, ואם הברית המגניבה תזכה ב-HoH, היא תהיה בחוץ אפילו לפני איווט (איכס!). למרות שהיה פרק די קודר, בכל-זאת נהניתי מחלק מהקטעים. אהבתי את התגובה של ג'יימס לחדר של מאגי - "One of the greatest moments of my life" (בדיוק מה שחשבתי על הכאילו-התלהבות), ושל ג'אנל לתחביבים של מאגי: "A turtle. How exciting." מקווה שלמרות התמרונים הצפויים של קייזר וג'יימס, הברית לא תתפרק, תזכה ב-HoH הבא ותדיח את איווט (איכס!).

avivko2

New member
../images/Emo58.gif 610+ שאלה

התחרות על האוכל הייתה ממש מפגרת וקלה מידי אבל זה טוב שאם זכו באכול בגלל שאיווט זוכה לפפולריות כי היא יודעת להכין דבר עם החמאת בוטנים והריבה... הקטע עם הצב קרע אותי... ויש לי שאלה אם מישהו לא מהמועמדים להדחה מוציא מישהו בעזרת הויטו אפשר לשים אותו?

maya567

New member
../images/Emo58.gif 610

הפרק היה חביב. התוצאות מייאשות. היו הרבה קטעים מצחיקים - עם איווט והשטויות שהיא ממציאה, האווי ובו, האווי ובוביז, חדר ה-HOH, הנסיונות הפאתטיים של מגי להראות כאילו היא מבינה משהו מהחיים שלה. משעשע. חבל שבשבוע הבא ישארו אנשים מעפנים כמו אפריל וג'ניפר, ודווקא אנשים מעניינים ושחקנים מצוינים כמו קייזר, ג'יימס וג'אנל ילכו הביתה. רק שקייזר לא ילך.

מטר9

New member
../images/Emo58.gif

אני לא מבין למה כולם חושבים שמאגי שיחקה חכם, היא הייתה ממש מטומטמת. קודם כל, אולי היא לא הקדישה לזה יותר מדי מחשבה, אבל גם הסדר שבו יוצא כל מי שלא מועמד להדחה משפיע. היא ניסתה לשכנע את רייצ'ל והאווי לעבור לצד שלה, אבל גם אמרה להם שהם באים רק אחרי איווט, אפריל וכו'. חוץ מזה, אם היא הייתה חושבת עם הראש, היא הייתה שמה את קייסר/ג'יימס ומישהו מהברית שלה, ככה שתהיה לה שליטה על התחרות וטו, והיא תוכל לקבוע את המועמדים הסופיים, אבל לא, היא חושבת עם הרגש ולא עם השכל וזה מה שיוצא. לקייסר וג'יימס אין ברירה, הם חייבים לקחת לתחרות וטו את ג'אנל ושרה (בהתאמה). גם כי רייצ'ל והאווי לא יצילו אותם (ובכך יסתכנו שמאגי תשים את הבן זוג שלהם במקום) וגם בתקווה שאחת הבנות תזכה בתחרות וטו, ובכך תציל את שניהם. זה גם די ברור שגם אם קייסר או ג'יימס ינצלו, השני יעוף. אני אישית מקווה שזה יהיה ג'יימס ולו רק בגלל שיש לי תחושה שאם קייסר יעוף (ובכך ג'אנל תשאר לבד) הברית הטובה די תתפרק (אלא אם כן ג'אנל תזכה ב-HOH). אם ג'יימס יעוף, שרה תשאר לבד ולא תהיה לה ברירה אלא להשאר בברית המקורית, ואני מקווה שזה מה שיקרה. יותר מזה אני מקווה שאחד מהברית הטובה יזכה ב-HOH שבוע הבא והסדר ישוב (עם עדיפות לג'אנל. זה יכול להיות ענק!). ורק דבר אחרון... מחר בבוקר אני יוצא לשבועיים אב"טש. אני אשתדל להתעדכן בפרקים דרך האינטרנט בפלאפון (למרות שאני לא אראה את הפרקים), ואני מאוד מקווה שיהיה מוצלח אז תרשמו תגובות נלהבות!

Doji

New member
../images/Emo58.gif

מטר, אני לא מבין את ההגיון שברעיון הזה שלך: "חוץ מזה, אם היא הייתה חושבת עם הראש, היא הייתה שמה את קייסר/ג'יימס ומישהו מהברית שלה, ככה שתהיה לה שליטה על התחרות וטו, והיא תוכל לקבוע את המועמדים הסופיים, אבל לא, היא חושבת עם הרגש ולא עם השכל וזה מה שיוצא." נניח מגי בוחרת כמועמדים להדחה את קייזר ואת איווט (מהברית שלה) ---> קייזר זוכה ב- HOH ---> מציל את עצמו בויטו ואז מוחלף ע"י מגי בג'אנל או ג'יימס. מה מגי השיגה בזה?? עכשיו מועמדים להדחה איווט (מהברית שלה) ואחד מהברית השניה. בעוד בצורה הזו של העמדת ג'יימס + קייזר להדחה, לא ממש אכפת לה מי יזכה בויטו כי בכל מקרה היא תחליף אותו במישהו מהברית שלו.

מטר9

New member
../images/Emo58.gif

הנקודה היא, שנכון שטכנית זה לא ממש משנה, כי היא יכולה לשים את כל אחד מהברית השניה, אבל אם היא ספציפית רוצה להעיף את קייסר (לדוגמא), עדיף לה לשים את ג'יימס ואיווט (שוב פעם, לדוגמא) ככה יש לה יותר אנשים שבצד שלה בתחרות וטו, ואם תחרות הוטו תהיה מאותו סוג כמו הקודמת (שכולם יכולים להתאגד נגד אחד) תהיה לה שליטה והיא תוכל להוציא את איווט ולשים את קייסר (וגם אם ג'יימס עף היא יכולה לשים את קייסר ולדאוג שהוא יעוף). בעצם העובדה שהיא העמידה 2 מהברית השניה, היא בעצם נותנת להם סוג של יתרון בתחרות וטו והיא יוצרת לעצמה מצב שהיא, ומי שהיא תבחר להתחרות איתה, יהיו במיעוט. ואם באמת לא משנה לה מי מבין ג'יימס וקייסר יעוף, אז היא סתם מטומטמת שלא חושבת קדימה...

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gif

אבל אם ג'יימס זוכה בוטו, והיא מעמידה, למשל, את קייזר מול איווט - ג'יימס, שרה, רייצ'ל, האווי וג'אנל יצביעו לאיווט ואיווט תעוף.

מטר9

New member
../images/Emo58.gif

לא יודע למה, אצלי בראש זה הסתדר ארבע מול ארבע... אז אפשר להתעלם מכל מה שכתבתי למעלה (למרות שאני בכל זה חושב שהיא מטומטמת...)

Doji

New member
../images/Emo58.gif

למה שזה ישנה לה בשלב הזה מי מבין השניים שהיא מעמידה מהברית המנוגדת יעוף? לא מבחינת "נקמה" על העפתו של אריק, אלא באופן אסטרטגי - יש יתרונות לכאן ולכאן בהעפת כל אחד מהשניים האלו. מבחינתה, שיריבו בינהם מי יעוף, היא את שלה עשתה... לא צריך להיות לה שום עניין מיוחד בלנצח בויטו. אם היא שמה מול אחד מהם מישהו מהברית שלה היא למעשה חושפת אותו להעפה - למה שלא יעיפו את איווט אם היא תעמוד מול קייזר? יצביעו להעפת איווט - קייזר, ג'אנל, ג'יימס, שרה, האווי, רייצ'ל יצביעו להעפת קייזר- איווט, בו, מגי, אפריל, ג'ניפר אין שום הגיון בלבחור להדחה אחד מהברית שלה, to hell with the veto.... איך שהיא סידרה את זה, הויטו צריך להיות הדבר האחרון שהיא צריכה לחשוב לנצח בו.

מטר9

New member
../images/Emo58.gif

הסברתי בתגובה ליובל, שחשבתי שזה יוצא תיקו. גם אני טועה לפעמים... (אבל אל תתרגלו לזה
)

למעלה