ביגוד לגברים

yossi782

New member
ביגוד לגברים

לאחרונה עליתי במשקל שוב באופן משמעותי ( גובה: 1.85 משקל : 170 ק"ג) ואני מתקשה לאתר חנות בגדים בא ניתן לקנות ביגוד על כל סוגיו. לכל אנשי הפורום ובעיקר הגברים השמנים , האם מישהו מכיר באיזור מרכז הארץ חנות שבה ניתן לקנות הלבשה תחתונה ועליונה על כל סוגיה? תודה מראש לעונים.

כן הייתי בשבוע שעבר

בחנות big men יש להם עד מידה 88 כל סודי ההלבשה לגברים במידות גדולות הם נמצאים בחלקו החיצוני של מגדלי תל אביב בנחלת יצחק בהצלחה

astar soly

New member
לגבר הגדול

יש או לפחות היתה עד לאחרונה חנות לבגדי גברים גדולים מאחורי שוק בצלאל בתל-אביב. כשבאים מכוון דרום באלנבי הפניה הראשונה ימינה אחרי קינג ג'ורג'. איני זוכרת את שם הרחוב. בהנאה

בז'בוטינסקי פינת בן גוריון בגבול

בני ברק רמת גן ישנה חנות למידות גדולות של גברים אבל שמה פרח לי מהראש

DREAM111

New member
היי יוסי ברוך המצטרף אלינו

אתה מוזמן להציץ במאמרים בקישורים ובטאגליינס ולמצוא שם שמות של חנויות במידות גדולות גם לגברים. אני מניסיון אישי ממליצה בחום על החנות בראשון שציינה סקסיית.

nemesis27

New member
אני מכירה..... ../images/Emo13.gif

מדהים כמה מידותיך קרובות למידותיו של הגבר שלי.... 1.87 ו-170 ק"ג
בכל מקרה... ראשל"צ... יש את ציפי סליפ ברחוב לישנסקי.... מול חונים קונים... מבחר דל... אבל מחירים ואיכות מעולים.... יש את ג'נטלמן בקניון הזהב...... מחירים לא זולים אבל שירות מצוין ומבחר גדול יחסית.... ויש חנות במרכז ראשל"צ שנמצאת בבנין השקם.... לא קניתי שם עדיין אז לא יכולה הלעיד על מחירים ושירות יכולה כן להעיד על מבחר גדול וחייט לתיקונים והזמנות מיוחדות במקום... ברחובות ישנה ברחוב הרצל מול המשטרה גם חנות עם המידות המבוקשות אך המוכרים לא סימפטיים.... חיים בסרט ולא אמינים.... מחירים לא נמוכים... זהו... זה מה שאני מכירה.... ואיך יכול להיות שאתה קונה לעצמך בגדים ואילו אני צריכה לריב איתו רק כדי שימדוד את מה שקניתי... אחרי שהבאתי הביתה??? אולי תלמד אותי איך לגרור אותו לקניה?

nemesis27

New member
אגב אימוניות וחולצות ספורטיביות...

תמצא בנאקו בחונים קונים..... חולצות ספורטיביות... ממש יפות במידות 7XL 8XL 9XL

למעלה