ביגוד/הקפצה

ilan1leg

New member
../images/Emo45.gifענת

ב
ובשעה טובה אישרו לי את מענק הביגוד. תודה על העזרה. דרך אגב נראה שישנה תקנה חדשה בעלת ניסוח מעורפל משהוא,וזה כנראה מה שיצר את העיקובים והדחיות.

AVI359

New member
מענק דמי ביגוד

אילן שלום רב לפני כשבועיים הגיעה לידנו הוראה 53.05 בנוסח החדש.לדעתי קיימים מספר נושאים בהוראה שדורשים את תגובת הנוגעים בדבר.אחת הבעיות שלהוראה מצורף נספח של רשימת מכשירים אורטופדיים המזכים בדמי ביגוד,ומה באם המכשיר שלך לא מופיע ברשימה?אם אתה קטוע לא צריכה להיות בעיה.אשתדל ביום ראשון להעביר לענת בפקס את הנוסח החדש על מנת שתוכל לעדכן זאת. בברכה אבי

עָנת

New member
אבי,אילן קטוע רגל מתחת לברך.

וללא ספק הוא זכאי לדמי ביגוד. בכל אופן,אשמח שתשלח אלי בפקס את ההוראה המתוקנת. שולחת לך מסר עם מס' פקס

AVI359

New member
הוראת דמי ביגוד

ענת היקרה שלום רב רציתי להעביר לך בפקס את הוראת דמי הביגוד שאותה אני מזרים למחשבי באנ"צ חיפה.מעבר לפגיעה בזכויות הנכים קיימות סתירות פנימיות ואי דיוקים אותם יש לברר .הבעיה הגדולה ביותר היא שמאתה לא מאשרים דמי ביגוד לכל מי שמשתמש המכשיר אורטופדי עם חיזוקי מתכת גלויים(לא מצופים)אלא רק למי שמשתמש במכשיר אורטופדי שמופיע בנספח להוראה.אם את מעונינת אעהיר לך בכל אופן את ההוראה ביום חמישי הקרוב. בברכה אבי

עָנת

New member
כן,אבי,אני בהחלט מעונינת../images/Emo45.gif

מה שלא ברור במקרה של אילן,לאילן יש פרוטזה! ועל פרוטזה אין חילוקי דיעות
מעבירה לך (שוב) במסר את מס' הפקס שלי
.

s h i r 6 6

New member
אנא פרסמו

פרסמו בבקשה את רשימת המכשירים האורטופדיים המזכים בדמי ביגוד. יש לי קרע ברצועה צולבת אחורית בברך ויש לי תומך דינאמי עם סיליקון. כמו כן כל כמה זמן (אם בכלל...) ניתן להחליף/לחדש את התומך?

ההוראה גם אצלינו

ניתן למצוא את ההוראה גם אצלינוהקלדה - ענת - עריכה תיקונים ועוד - עבדכם הנאמן.

למעלה