ביגדי הריון????

../images/Emo26.gif עוד שאלה על בגדי הריון../images/Emo36.gif

אני כבר באמצע חודש שביעי. בגלל חילוף העונות בגדי ההריון שקניתי בחודש רביעי/חמישי כבר לא רלוונטיים. אבל מה עכשיו אני אקנה בגדי הריון לתקופה של חודשיים וחצי
קצת נראה לי בזבוז כסף, לא
מה דעתכן

shlomits

New member
נו אז מה תעשי? ../images/Emo4.gif

תלכי ערומה?
ברור שאם יש לך פתרון אחר זה עדיף, אבל אין מה לעשות הבטן שלנו גדלה וצריך להלביש אותה איכשהו...אם תקני בגדים מיוחדים להריון עם גומי נמתח, אפשר ללבוש אותם גם אחר כך ומקסימום להריון הבא. אני לא רואה איזה ברירות יש....אנחנו מוציאות כל כך הרבה כספים על יורשי העצר החמודים שלנו, זה פשוט חלק מעסקת החבילה

cookie1

New member
אני קניתי בשילב כשהיו מבצעים

וכל מכנס עלה 50-80 ש"ח. על בית קפה משלמים יותר.... היום הבגדים אצל חברה. אולי הפתרון הוא מישהו שיתפור בגדים לפי הזמנה, חולצות טריקו וכדומה ואז אפשר לכוון לגודל המתאים.
נו שיקום כבר מישהו שימכור בגדי הריון במחירים סבירים !

tulilit

New member
אני פניתי להנהלת זארה ספרד

ברצינות, עבדתי איתם בעבר. ניסיתי לשכנע אותם שיש פוטנציאל שיווקי ענק בהכנסת קולקציית בגדי הריון בצמוד למחלקת הילדים שלהם. מכיוון שהעיקרון שלהם הוא לגלגל הרבה סחורה במחיר לא גבוה יחסית, נראה לי שאם הם ילכו על זה, סוף-סוף יהיו בגדים הריוניים גם אופנתיים, וגם לא מדי יקרים.

monni

New member
נכון‮‮ את צודקת

פה ב H&M יש מחלקה קטנה של בגדי הריון, וזה רעיון מצוין לדעתי. אמנם אין מבחר ענקי - אבל אפשר למצוא דברים זולים - ולא איכותתים כל כך כמובן' אבל מה זה משנה, ממילא לא צריך את הבגדים האלה להרבה זמן

ronnieyuval

New member
נכון, H&M זה ממש מצויין

גם אצלנו יש וזה ממש כיף. בכלל, כאן יש המון אופציות לכל סוגי הסגנונות. למשל - באולד-נייבי ליד הבית שלי פתחו מחלקת בגדי הריון ויש להם את הטי-שרטים הכי טובים שיש! וכמובן עוד הרבה בגדים, אבל הטי-שרטים זה הדובדבן שבקצפת. ויש עוד חנויות מצויינות לבגדי הריון גם אלגנטיים וגם זרוקים יותר. ממש לא צריך להתפשר על שמלות מנופחות עם פרחים בורדו וירוק וסרט ענקי מתחת לציצים ועוד אחד מאחורה... יש דברים מקסימים!

She Dolphin

New member
../images/Emo6.gif הצחיק אותי התאור של

השמלות המנופחות...
אין ספק שמבחינת בגדים מצבנו יותר טוב משל האמהות שלנו. איזה בגדים לבשו פעם...

ornaok

New member
מדדתי היום במשביר לצרכן

שמלה שחורה מקסימה שעלתה 199 ש,ח בלבד (ראיתי שם גם שמלה שעלתה 940 ש"ח....) היא ישבה עלי ממש יפה, ואפילו הבטן בקושי נראתה. כמעט התפתתי, ואני קצת מצטערת שלא התפתתי, אבל השרוולים היו ארוכים, ואני נורא אסבול מחום. ואני מקווה שאחרי ההריון אני לא אצטרך XL, אז ויתרתי. אבל בזמן ששוטטתי שם, להתרשם מהמשביר החדש, ראיתי המון חולצות גדולות ויפות (חלק היו קצת זקנות, אבל לא כולן) ובהחלט יש שם פוטנציאל. אני קונה בבזארים שכונתיים. פה מול הבית אני קונה חולצות נהדרות ב60 ש"ח, ובצפון אצל אמא שלי קניתי שני מכנסים של רמי לי, במחירים מצחיקים בחנות קטנה ועמוסה.

She Dolphin

New member
אחרי שאת ההריון הקודם העברתי

בחורף ואני אמורה ללדת שניה וחצי אחרי שהקיץ המתועב הזה נגמר, החלטתי שמה שיעזור לי לעבור אותו בלי להמיס את עצמי לדעת או לרדת מהפסים (נראה מה יקרה קודם
), אלו חצאיות. ואני, שלא הולכת עם חצאיות (או שמלות) בחיים שלי נסעתי לחנויות יד שניה בשנקין ומצאתי שלוש חצאיות: אחת דווקא חדשה במבצע מחנות שמביאה בגדים מהודו (דווקא לא במראה זרוק). אחת יד שניה, קצת יקרה שהתקזזה במחיר עם הבאה בתור: אחת שעלתה 12 שקל (
) חדשה מעודפים, קצרצרה וחמודה (מזל שהרגליים נשארו אצלי אותו הדבר
), וצריך להזהר כשמתכופפים איתה
... על שמלות אין מה לדבר - איתן אני פשוט נראית כמו טנק מרכבה. למרות שלא השמנתי המון (טוב - קצת
...) אבל בגלל שאני בחורה גבוהה, כל מה שקצת רחב ומתנפנף עושה אותי רולה. ההריון הבא - רק בחורף!

lulyK

New member
אוי חצאיות....

לבשתי חצאית פעם אחת בהריון, ואחרי הליכה של 15 דקות, חטפתי כזו שפשפת... לא לקחתי בחשבון שהירכיים שלי מאד נקשרו אחת לשניה בהריון

Arfilit

New member
אני קודם כל אספתי

מאחותי ומחברות את מה שאפשר היה. אחר כך - לקחתי החלטת מדיניות - והחלטתי שאני אשקיע יותר במכנסיים - כי מכנסיים יהיו טובים בהריונות הבאים גם אם זה יהיה בעונה אחרת. עם חולצות השתדלתי להצטמצם ולעבוד כמה שאפשר עם מה שהיה לי - אבל בגלל שגם אני צריכה להתלבש כמו בן אדם רציני לעבודה - לא היתה ברירה - ומצאתי את עצמי קונה גם כמה חולצות שיראו כמו שצריך עם בטן רצינית. בגדי יומיום שלא לעבודה - קניתי רק כשהתחשק לי לפנק את עצמי באופן מיוחד.

ונילה 100

New member
כמה הצעות...../images/Emo41.gif

בקניון הזהב בראשון לציון יש חנות שנקראת x mixיש להם בגדים במגוון מידות (גם מידות גדולות, והבדים שלהם הם הדים נשפכים כך שמאוד אוורירי ומתאים לבטן הריונית, ולמרות שלא ביקרתי שם כבר כמה חודשים אני יכולה להגיד לכם שתמיד יש להם מגוון גדול של מכנסיים מבד נמתח )כמו לייקרה) עם גומי, כך שכשהבטן נמתחת גם המכנס נמתח. אני אישית קניתי מהם 2 מכנסים מבד נופל ועכשיו הם מתאימות לי בול ואפילו יש מצב לעוד כמה חודשים. בחנויות כמו עונות וקרייזי ליין אפשר למצוא בגדים שיכולים להתאים גם להריון (לא רק מבחינת המידה אלא גם מבחינת הבדים הנמתחים והגומי במכנסיים). ובקשר אלי- לפני שנה וקצת עשיתי דיאטה וירדתי 20 קילו, את כל הבגדים הענקיים שלי אפסנתי אצל אמא שלי (שלא יהיו חס וחלילה בהישג יד), ועד היום העלתי 9 קילו (לא קשור להריון פשוט קשה לשמור על המשקל), ולכן החזרתי לי את הבגדים חזרה הביתה, מדדתי חלק מהם וגיליתי שאני כנראה לא אצטרך לקנות בקרוב בגדי הריון (כיף מצד אחד ובעסה מצד שני). עוד טיפ קטן- מי שהצרה מתישהו מכנסיים זה הזמן לפתוח חזרה את התפר ולהגדיל חזרה את המותן

Shprintzak

New member
אוי... ונילה יקרה ../images/Emo7.gif

לאימייל שלך הכי התחברתי. בשנה שעברה גם אני רזיתי 20 ק"ג, למשקל 67. וקניתי לי את הבגדים הכי חתיכיים בעולם, והנה עכשיו, עליתי כבר למשקל 78 ק"ג 9 מחזירות והשאר מהריון ואני כל כך מבועסת. הבעיה היא שהבגדים הקודמים היו כל כך מגעילים וחוצ'מזה, אני עכשיו עולה במשקל באופן מוזר: הציצי גודל לי אימים, והאגן מתרחב, בעוד שהתחת נשאר בגודלו הרגיל וכך גם הרגליים (לפחות ככה נדמה לי). בקיצור, אני מבועסת לגמרי.

למעלה