ביבי תגן עלינו

Harrington

Well-known member
מנהל
למה אתה לא הורג ערבים בחיפה בשביל לתת לנו ביטחון?
ברוך ה' ש @evglev1 אכן לא עושה זאת, אבל בוא, בינינו ובלי שאף אחד שומע, אילו היה עושה ואילו כולם היו עושים, אכן מצבנו הבטחוני למצער באזור המדובר היה משתפר פלאים. אתה יודע איך זה, אין ערבים => אין פיגועים זאת אמנם סיסמה, אבל לא חסרת אמת.

1ספי11

Well-known member
ברוך ה' ש @evglev1 אכן לא עושה זאת, אבל בוא, בינינו ובלי שאף אחד שומע, אילו היה עושה ואילו כולם היו עושים, אכן מצבנו הבטחוני למצער באזור המדובר היה משתפר פלאים. אתה יודע איך זה, אין ערבים => אין פיגועים זאת אמנם סיסמה, אבל לא חסרת אמת.
מצאת ביהדות משהו שתומך במעשים כאלה?
ואם אתה באמת חושב ככה, למה לא תצא ותהרוג לטובת מדינה?

Harrington

Well-known member
מנהל
להרוג למיטב זכרוני לא, אם כי צריך לסייג, לגרש בהחלט כן.
כי מה לעשות, אנחנו יהודים. קרי לא עושים דברים כאלה ובונים על זה, מקווים, שנמצא דרכים אחרות לא פחות יעילות להגן על עצמנו. אבל מציאות זו לא משנה במאומה את נכונות דברי למעלה (להם כהרגלך לא טרחת להתייחס ישירות-עניינית, אלא בשאלת קיטבג מתחמקת).

1ספי11

Well-known member
להרוג למיטב זכרוני לא, אם כי צריך לסייג, לגרש בהחלט כן.
הדיון כאן הוא על להרוג.
כי מה לעשות, אנחנו יהודים. קרי לא עושים דברים כאלה ובונים על זה, מקווים, שנמצא דרכים אחרות לא פחות יעילות להגן על עצמנו. אבל מציאות זו לא משנה במאומה את נכונות דברי למעלה (להם כהרגלך לא טרחת להתייחס ישירות-עניינית, אלא בשאלת קיטבג מתחמקת).
אתם סוג של יהודים שמצליחים לעשות פוגרומים בחסות המדינה. כמו הקוזקים.

Harrington

Well-known member
מנהל
הדיון כאן הוא על להרוג.
ועל כך הוספתי נדבך נוסף. תבע אותי.
אתם סוג של יהודים שמצליחים לעשות פוגרומים בחסות המדינה. כמו הקוזקים.
לא יודע מי זה ה"אתם" שאתה מתייחס אליו, אבל די בטוח שאישית לא יצא לי לעשות שום פוגרום בחיים, לא בחסות המדינה ולא בלעדיה. קווקזים זה בינך לבין שאר חלקי מוחך הקודח. אם וכאשר תחשוק נפשך להתייחס אלי (ככל שאין ברירה ובנושא הדיון עצמו ממש לא מצאת מה להגיב עניינית), תרגיש חופשי לעשות זאת. בינתיים אין משהו כזה בדבריך.

1ספי11

Well-known member
ועל כך הוספתי נדבך נוסף. תבע אותי.

לא יודע מי זה ה"אתם" שאתה מתייחס אליו, אבל די בטוח שאישית לא יצא לי לעשות שום פוגרום בחיים, לא בחסות המדינה ולא בלעדיה. קווקזים זה בינך לבין שאר חלקי מוחך הקודח. אם וכאשר תחשוק נפשך להתייחס אלי (ככל שאין ברירה ובנושא הדיון עצמו ממש לא מצאת מה להגיב עניינית), תרגיש חופשי לעשות זאת. בינתיים אין משהו כזה בדבריך.
אתם זה סוג היהודים שעושים או תומכים בתעשית הפוגרומים בגדה המערבית.
אין הבדל בין עושי פוגרומים בערבים לקוזקים שעשו אותו דבר ליהודים.

Harrington

Well-known member
מנהל

evglev1

Well-known member
מנהל
אלאור אזריה ויואב שקולניק וגם אנשי השב"כ בקו 300 עד להפללת יצחק מרדכי נהגו בדיוק לפי היהדות של "הקם להורגיך, השכם להורגו".

למעלה