ביבי מאותת

Harrington

Well-known member
מנהל
יקים מפלגה חדשה.
לדעתי בועט באפשרות להיות ראש ממשלה.
רעידת אדמה בליכוד: נתניהו דורש 10 שיריונים - או שיקים מפלגה חדשה https://share.google/KgROHQD3WXRZ15gUY
צפה בקובץ המצורף 145848 צפה בקובץ המצורף 145847
שטויות במיץ עגבניות :cool:. המצאה רל"בית מהמשוגעות יותר (אך לא יצירתית/חדשנית במיוחד), שכל עניינה לנסות ליצור פילוג בתוך מפלגת השלטון.

נחדש לכל הרל"ביסטים שאוכלים את הלוקשים האלו: נתניהו לא הולך לשום מפלגה אחרת לא אם יקבל שריונים בליכוד ולא אם לא :). באמת מצטער לאכזב. ממילא איני רואה צורך מיוחד להשיב על שאלות ענייניות בסגנון 'מה תעשה אם ואילו'.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
שטויות במיץ עגבניות :cool:. המצאה רל"בית מהמשוגעות יותר (אך לא יצירתית/חדשנית במיוחד), שכל עניינה לנסות ליצור פילוג בתוך מפלגת השלטון.

נחדש לכל הרל"ביסטים שאוכלים את הלוקשים האלו: נתניהו לא הולך לשום מפלגה אחרת לא אם יקבל שריונים בליכוד ולא אם לא :). באמת מצטער לאכזב. ממילא איני רואה צורך מיוחד להשיב על שאלות ענייניות בסגנון 'מה תעשה אם ואילו'.
אל תמהר לדבר בשם נתניהו.

משתפרת1

Well-known member
יקים מפלגה חדשה.
לדעתי בועט באפשרות להיות ראש ממשלה.
רעידת אדמה בליכוד: נתניהו דורש 10 שיריונים - או שיקים מפלגה חדשה https://share.google/KgROHQD3WXRZ15gUY
צפה בקובץ המצורף 145848 צפה בקובץ המצורף 145847
מתקשה להאמין. כלומר, ברור שהוא רוצה לשריין כמה מקומות. יתכן שאפילו זרק מספר כהצהרת כוונות, כשההחלטה הסופית תהיה בהמשך. אבל לעזוב את הליכוד ולהקים מפלגה חלופית? אאמין לזה רק כשאראה או אשמע את הדברים בקולו. דיווחים כתובים של מי שאומר שנתניהו אמר- נשמעים לי מנותקים מהמציאות.

משתפרת1

Well-known member
מתקשה להאמין. כלומר, ברור שהוא רוצה לשריין כמה מקומות. יתכן שאפילו זרק מספר כהצהרת כוונות, כשההחלטה הסופית תהיה בהמשך. אבל לעזוב את הליכוד ולהקים מפלגה חלופית? אאמין לזה רק כשאראה או אשמע את הדברים בקולו. דיווחים כתובים של מי שאומר שנתניהו אמר- נשמעים לי מנותקים מהמציאות.
בבדיקה קצרצרה ברשת מסתבר שהמקור הוא העיתונאי ברק סרי שמצטט "בכירים בליכוד". לכן הידיעה כולה חשודה בעיני, ואאמין לה רק כשאנשים שבאמת מעורבים (קרי- נתניהו או בכירים בליכוד) ידברו בשם עצמם.

ריקי זו אני

Well-known member
אני לא כ"כ מבינה את הסוגיה.
הליכוד זו המפלגה הגדולה והיחידה בנוף הדיקטטורות בישראל, המכונות בפי השמאלנים לסוגיהם מפלגות. מזכיר לי שאישי הודיע לכל מי שמוכן היה להקשיב לו, שאצלנו בבית הדמוקרטיה מלאה, הכל בשיטת 'האנחנו החלטתי'...
אז מנסים.
לשאלה האם צריך לתקן ולתחזק מפלגה גדולה, הכי שורשית והכי דמוקרטית התשובה היא כן...
לשאלה האחרת - האם הגיוני שמתחרה באזור נבחר ב2,000 קולות התשובה דרוש תיקון.
לשאלת שיריון עבור היו"ר אין ספק שכן...
שמעתי 10 מועמדים ושמעתי גם 30...
ביטנים ואדלשטיינים זה לא טוב לליכוד.
מקום לשיפוצים... כן!!!

mיטלמן

Well-known member
ביטנים ואדלשטיינים זה לא טוב לליכוד,
ילדות ספרדיות לא טובות לבתי ספר או גנים בעיר הקוידש.
לא שייך? מה את רוצה?
הכי שורשית והכי דמוקרטית? אה.
אני בטוחה שלרגע לא התכוונת להצחיק.

למעלה