ביאטריס!

נעמהdj21

New member
פרק 77 - תגובות לכאן ../images/Emo26.gif../images/Emo41.gif

פרק נחמד... היה קטע מרגש עם מאוריסיו ופרנסיסקה ,ואני ממש חרדה לגורל ז'ונינה... איאמ של נינה עיצבנה אותי עד מאוד מכיוון שהיא כ"כ חמדנית , גם ברגעים קשים. אאולוליה לדעתי הולכת לתת פייט חזק לחברה של מרקוס. וקמילי! הולכת למצוא את מר ז'אנרו , איזה מתוקה!

קמילי היפייפיה שלי!!

וואו היום קמילי הייתה פשוט מדהימה ביופייה ... פששש איזה יפייפיה !!! אני כל הזמן מתלבטת ומשנה את דעתי... מי יותר יפה קמילי או נינה ?? אני ממש מתקשה להגיע למסקנה

נינה מס' 1

מה את משווה בין קמילי לנינה בכלל? תיראי את נינה המדהימה, היא יפה בכל סצנה, חוץ מיזה היא בחורה דעתנית ולא איזה בחורה תלותית כמו קמילי. זוזה מנואל ונינה זה זוג הרבה יותר יפה מטוני ומריה.

ביאטריס!

איך היא זרקה היום את מרצ'לו! בלי רחמים! מה פיתאום היא אומרת לו שהיא לא רוצה ליראות אותו יותר אם עד עכשיו הוא היה הדבר היחיד שהיא חשבה עליו בלי הפסקה! מה ניסגר איתה?! מסכן מרצ'לו! היא באמת ילדה מפונקת שלא התבגרה!!!!!!!

אמא של נינה

לא רצתה לבוא עם נינה ואני הייתי בטוחה שהיא כן תרצה זה מוכיח שהיא לא כל כך חמדנית כמו שחשבתי אלא פשוט היא רוצה שיהיו לבת שלה חיים טובים ולא חיים כמו שהיו לה היא חיה כל חייה חיי עוני ועכשיו היא דואגת שהבת שלה תזכה לחיים יותר טובים משלה. כל הכבוד מדאלאנה!

למעלה