בטן ISSUE

k a t a n

New member
בטן ISSUE

בוקר טוב בנות.
אני קוראת כאן המון ואף פעם לא כותבת, אבל חייבת לשאול אתכן כי אני תקועה ולא קונה בגדים ביכלל בגלל הבטן המגעילללההה שלי !!!
טוב נו, אז יש לי בטן אישיו. אני מודה.

בכללי, יש שיגדירו אותי כאחת שנראית ממש טוב. אני בגובה סביר, יש לי רגליים רזות, תחת חמוד, גב ממש יפה, ידיים רזות. אבל מה - יש לי בטן. ואני שונאתתתתת אותה.
ואני גם מתעצלת לעשות ספורט.
ואני אחרי 3 לידות !!!
יש לי צמיגון שיושב לי באמצע הגוף ואני משתגעת ממנו. משתגעת. לא יודעת מה ללבוש. תמיד מנסה להסתיר אותו וזה אף פעם לא נראה טוב. קניתי שתי שמלות שחשבתי שדי מסתירות אותו. אחותי ראתה אותי ואמרה לי שזה מזעזע. ביאסה אותי לגמרי.

אתן יכולות אולי לעזור לי ולהסביר לי מה לעזאזל לובשות נשים שיש להם צמיד, ועדיין נראות טוב ? HELPPPPPPPPPPPPP !!!

לי וולף

New member

יש תמונה שלך בשמלות?
על פניו הטריק אמור להיות טשטושאבל לא הסתרה תחת 'אוהל'
תשומת לב לגובה המכנסיים/חצאית, לעובי הגסקה, להדגשת החלקים המוצלחים והאהובים יותר...
אבל תני תמונה. משהו.....

גם אני רזה עם בטן

מכנסיים בגיזרה גבוהה מתאימה פותרים המון מהקטע.
שמלות- כאלו מבד "מובנה" יותר, לא נשפכות שגם דוגמנית תיראה כאילו יש לה בטן בולטת איתן.

אחותך נשמעת קצת כמו אמא שלי, לא הדבר הכי מפרגן או רגיש שיש, עדיף לשאול מישהי אחרת לטיפים ועזרה... פה, וחברה תומכת יותר.

k a t a n

New member
המלצות למקום לקנות בו מכנסיים בגזרה גבוהה ?

כן, אחותי באמת צריכה להרגיע קצת. ובהתחשב בעובדה שהיא חולמת להיות סטייליסטית, היא צריכה לקחת גם קורס בפסיכולוגיה.
השבוע היא ניסתה להתאים לי כל מיני חולצות, וזרקה הערה...." הידיים שלך זה בערך הדבר היחיד היפה אצלך בגוף"
אחרי שבחרתי להסתיר גם אותן. מה את אומרת, היא תצליח עם הלקוחות ?

אני מתחשבת בטימטום שלה בהתחשב בעובדה שהיא כולה בת 25, רווקה, ועוד לא עברה חצי מהחיים שלי... טימטום של ילדות מתלהבות.

@יעל@

New member
היא תהייה אחלה סטייליסטית

וברצינות - עם הערות כאלה אף אחד נראה לי לא יקח אותה לעשות לו סטיילינג.

קראתן לי?

בטן אישיו זה אני. לגמרי.
גם כשהייתי סופר רזה, והייתי! לפני ההריון הראשון שקלתי 43 קילו... ועדיין היתה לי בטן.
ומאז עברו הרבה שנים, והרבה קילוגרמים שהתיישבו בהמון מקומות, אבל בעיקר שם.
ואני לא עושה שום פעילות גופנית, ואני אחרי 2 קיסריים כך שאין שרירי בטן בכלל...
ואני שונאת אותה.
ואצלי לא מדובר בצמיג אלא באבוב.

אבל למדתי בעיקר כאן בפורום, באמצעות התמונות ובאמצעות התגובות להתלבש נכון יותר. באופן מפתיע דוקא אאוטפיטים שהרגשתי שהסתירו - זכו לפחות אהדה. זה תהליך שאני עוברת עם עצמי, אבל אני מרגישה שקצת הפסקתי לנסות להסתיר.
היא כנראה לא הולכת לשום מקום. הפסדתי במלחמה, אבל אני מתכוונת להפיק את המקסימום מהסכמי השלום

המלצתי - תתחילי להעלות תמונות, תהיי פתוחה לביקורת ולנסיונות.

תתחילי מתחתונים/מחטב טוב

שיארזו הכל פנימה בלי חיתוכים, בליטות ושניצלים.

בטן אישיו זו אני

לי יש בטן אישיו משחר ילדותי, ושתי הלידות, אחת מהן אחרי הריון תאומים, רק החמירו את הבעיה.
אני חושבת שקודם כל, את צריכה לשחרר קצת ולהבין שאת כזאת, אישה יפה, מוצלחת, אמא ל-3, וכן, יש לך קצת בטן, אז מה? תאהבי את עצמך עם הבטן הזאת.
מה שעובד לי בלהסתיר את הבטן זה:
1) שמלות בגזרה שלא צמודה בבטן, שלא עשויות בטריקו או בדים נשפכים עם נטיה להצמד, אלא בדים עבים וקשיחים יותר, גזרות קצת מחוייטות אפילו
2) חצאיות, גם הן בבדים יותר עבים ועם בטנה
3) מחטב זו לא מילה גסה!
4) ואם יראו קצת צמיג או בליטה, לא יקרה שום דבר!!!
דווקא עם מכנסיים יש לי יותר בעיה בימים אלו, אבל גזרה גבוהה מאד עוזרת.

אוגלה

New member
אני אנחש שהשמלות שלך יותר רחבות באזור הבטן

מתוך מטרה להסתיר אותה, ולכן המראה הריוני. מכירה את הבעיה כבעלת בטן כשלעצמי. הכי טוב זה בגדים שמדגישים את המותן, כלומר עם חגורה במותן וכד'.

מוכר מאוד.

יש לי מספיק צמיגים כדי לפתוח סניף של אוטו דיפו.
מה לובשים?
מכנסיים וחצאיות בעלי קו מותן גבוה ורצוי גזרה "אוספת", כלומר, מבד שתופס את השומנים כראוי. בשום אופן לא גזרות שמהן השומנים נשפכים החוצה. חולצות בפנים, או לחלופין חולצות בלוניות שמרחיקות את הבד מאיזור האסון. ובעיקר... עושים ניסוי וטעייה, ורואים מה מסווה יותר טוב ומה נוח לך יותר.

אנחנו באותה סירה

גם אני אחרי 3 לידות (כבר שנתיים אחרי האחרונה) ואף פעם לא ממש התאמצתי להוריד משקל אז הבטן שלי נישארה עם 2 צמיגים לא אחד ויש שמלות שאומרים לי שאני ניראת בהן בהריון רביעי מה שבנתיים אני עושה זה לובשת מחטבים ולפעמים 2 אחד מעל השני , נתנו לי פה עצות של ללבוש מכנסים או חצאיות של גזרות גבוהות ועושים מה שאפשר עם המצוי

בעיה כאובה...ותנו לי לשתף

אני עד לפני כשנתיים הייתי בעלת בטן שטוחה ויפה ומותניים צרים שעמלתי עליהם קשות במכון כושר. לצערי חליתי בסרטן וטרם האבחון סבלתי מכאבים בגוף שגרמו לי להפסיק לעשות ספורט עד ממש לפני כחודש שחזרתי ונרשמתי למכון כושר. יחד עם זאת, עד היום אני מטופלת בתרופות, ביניהן סטרואידים שמנפחים אותי ולצערי גם בגלל הישיבה בבית וחוסר הפעילות הגופנית ולפעמים מצב רגשי לא קל שגרם לי לאכול שטויות - שמנתי קצת (4-5 ק"ג) והנטיה של השומן בגוף שלי הוא להצטבר קודם כל בבטן...אמנם ההשמנה היא לא קיצונית אבל בשביל מישהי שהיתה רזה וחטובה - זה ממש מורגש, במיוחד ביני לבין עצמי.
ובכן - מאישה שלבשה מידה 36 וחולצות שרובן היו צמודות והיתה בעלת גוף חטוב, הפכתי לאישה שעדיין נראית טוב אבל תקוע לה אבוב באמצע הגוף. הבטן שלי אמנם לא ענקית אבל אני בהחלט מרגישה אותה כי מבחינתי יש הבדל ענק בין איך שהייתי לבין איך שאני היום.
אז מה עושים?
הפסקתי ללבוש חולצות צמודות קודם כל. כל מה שמדגיש את אזור הבטן - מוקצה מחמת מיאוס. בדים שמכילים לייקרה - החוצה. עברתי יותר לגזרת אמפייר בחולצות וגופיות (מתרחבת מתחת לחזה או מהמותן ומטה) ואני לא לובשת בגדים צמודים באזור הבעייתי הזה. בחורף שמתי לב שמראה השכבות עוזר לטשטש את הבעיה.
אני לא אוהבת חצאיות ומכנסיים בגזרה גבוהה ולדעתי הם גם לא פותרים את הבעיה אלא מדגישים אותה.
לפעמים גם חגורה רחבה שהאבזם דוקא יושב על הבטן, מסתירה את הבליטה בפרופיל ומטשטשת.
בנוסף, מה שיכול לעזור מאד הוא לא להתעצל ובכ"ז לעשות ספורט כדי לשרוף שומנים וגם לעבוד על שרירי הבטן כדי שהבטן תהיה אסופה יותר. אין מה לעשות, היופי כואב...

tingumi1

New member

לא חושבת שיש לי משהו חכם להגיד...

אבל הייתי רוצה גם לשלוח לך חיבוק גדול, וגם אהבה עצמית, למרות הקושי...

תודה בנות יקרות!

אל דאגה, היום אני בסדר, למרות שהמחלה שלי היא מהסוג הכרוני שתמיד דורש טיפול, אבל אני מרגישה מצויין ואהבה עצמית יש בשפע, חוץ מהבטנון כמובן

Aניס

New member
כמעט ופספסתי

שולחת לך טונות של בריאות טובה וחיבוקים

מאמינה לך שקיים פער מהגוף שהיה לאיך שהוא היום, אבל את יפה וחטובה בהחלט גם היום (ויכולה לקנות מלאאאא בגדים ונעליים לשיפור מצב הרוח)

למעלה