בטן שטוחה

conatus

New member
בטן שטוחה

צו האופנה מכתיב מעת לעת מראה והופעה חדשים. לאחרונה מדובר בתופעת הבטן השטוחה ובעקבותיה החולצה המורמת החושפת בטן זו. אני אישית כ"כ מרוחק מענייני אופנה, אך באופנה זו אני דווקא מוצא חן רב. אני מוצא בה חן מהסיבה שמעבר למראה אופנתי עכשווי מדובר בחשיפה של יכולות מנטליות בראש ובראשונה של שליטה עצמית. הרי לעצב ולחטב גוף נדרשת מידה של שליטה עצמית לא מבוטלת וזה מה שיפה בדבר. דבר שני יש כאן גילוי של יידע וכמובן הבנה ויכולת להשתמש ביידע זה. כשאני מדבר על יידע אני מתכוון ליידע בנושא תזונה. כמו כן יש כאן הישגיות (הישג להחליט על שיטוח הבטן ולהגיע לכך) וגם התמדה וכמובן השקעה (יש כאלה הנעזרים בחדר כושר). כמובן שיש כאן גם (אצל נקבות) רמז נקבי טהור - הבטן שלי שטוחה, משמע אני לא מעוברת, כלומר, לא נושאת עובר בבטני ואני פנוייה לזה.

דרושים

למכון לשיטוח הבטן והראש- דרושים בעלי "יכולות מנטליות" "שליטה עצמית" "גילוי של יידע" "הישגיות" "התמדה" "וכמובן השקעה"
בתור סאטירה על הראש השטוח, מה שכתבת זה משעשע ונחמד, אבל מה השאלה?

conatus

New member
על צו אופנה ועל מבוכה...

כמובן שצפיתי שהודעתי זו תעורר כעס ומבוכה אצל בעלי ובעלות הכרסים שבחבורה וכמובן שהתכוננתי לכך. אני רואה שכתגובה הינך מנסה לגרור את הדיון הנ"ל לכיוון של סאטירה והסיבה, לפחות בעיניי, ברורה ביותר. תשובתי ותגובתי היא שאשאיר את הדיון בדיוק במקום בו רציתי שיישאר והנה הבהרה : כל מה שכתבתי עומד כנגד צווי אופנה אחרים שאינם מצריכים כל פעולה ומאמץ כמו למשל, לגשת לחנות בגדים ולקנות מכנסיים שהרוב לובש בניגוד לשטח בטן שזהו צו אופנה המצריך הרבה מעבר לכך (כל מה שציינתי).

kk221

New member
בזכות המבוכה, בגנות הבטן השטוחה

אני מושפע מוסף שהיה על ברל כצנלסון בעיתון הארץ בסוף השבוע...

neko

New member
כל צו אופנה דורש משהו

מאדם שמעוניין לחיות לפיו, אחרת כולם היו מושלמים...

Grimsom

New member
צו חירום

אני לא בטוח שבטן שטוחה שונה מ IQ גבוה במיוחד. מדובר בשני מדדים אובייקטיביים שעושים אובייקטיפיקציה לאדם ומנסים לדחוס אותו לתוך סד של קנה מידה אוניברסלי. אני אישית מעדיף סובייקטים ממשיים, לא בעלות בטנים שטוחות או IQ גבוה - לא אכפת לי מה הם אמורים להעיד על האדם.

rty11

New member
לא לאבד פרופורציה.

העולם שלנו הוא מעורבב בטוב ורע, וניתן לשים לב לרע ולטוב בכל מקום. גם בטוב יש רע וגם ברע יש טוב. דווקא לכן, כאשר מדברים על נקודות טובות בדברים שליליים, חשוב מאוד לשמור על הפרופורציה. לכן, אני יכול להגיד ששוד בנקים הוא דבר שיש בו נקודה חיובית. הרי הוא גורם לאקשן, ומוציא מהאפרוריות של החיים. פקיד בנק שיושב באיזה עבודה משעממת, אולי אחרי עשרים שנה סוף סוף יחזה באיזה שוד קטן או שניים. זה להזרים דם בעורקים חסומים, זה להשקות במים מישהו שמת משיעמום. אז כל זה נכון. אבל, צריך לקחת את זה בפרופורציה. והפרופורציה אומרת שכל הדבר הזה שכתבתי עליו הוא בטל ומבוטל בדברים הרעים להם גורם שוד בנקים. לכן, לדבר על הנקודה הזאת שבשוד בנקים זה שטות גמורה. וכך, באופן קצת פחות קיצוני, זה טיפשי לדבר על הנקודה החיובית שיש בהשטחת בטן. השעבוד הזה ליופי לא אנושי, התסכול שזה גורם, ההתמקדות בשטויות, החוסר השלמה עצמית, ושאר התופעות הרעות של האופנה הזאת מבטלים כל נקודה טובה שבה.

AndreaCorr ©

New member
הערה קטנה

מצטערת להודיע לך שברוב המקרים הבטן השטוחה היא גנים מצויינים ותו לא.

lmatan1

New member
עוד הארה גדולה מהבטן החצופה.

היום בעידן המחלות המועברות מיחסים מזדמנים ומהחוק המחמיר על גברים לנצל לרעה את הנשים נולד זן חדש של נשים שלא מחשבנות לחיים ובהמשך לעידן הפרסומות שהתחיל מחברת טמפונים שהראתה לבנות שאפשר ללכת אם ולהרגיש בלי אז הבטן החשופה היא המשך מקורי גאוני שאומר שללכת בלי זה להרגיש אם וימותו הקנאים. ושאף אחד לא יעבוד עליכם.

תגיד לי, חתיכת סוטה

מה הקטע של הבחורות והחיבוקים בכל תמונה? גילית את המיניות שלך לא מזמן?

ל נ צ ח

New member
חתיכת סוטה תראה כאשר תביט במראה

חיבוקים בכל תמונה? אם זה מה שאתה רואה אז אתה סוטה חולני. * צפניה ג * (ח) לָכֵן חַכּוּ לִי נְאֻם יְהֹוָה לְיוֹם קוּמִי לְעַד כִּי מִשְׁפָּטִי לֶאֱסֹף גּוֹיִם לְקָבְצִי מַמְלָכוֹת לִשְׁפֹּךְ עֲלֵיהֶם זַעְמִי כֹּל חֲרוֹן אַפִּי כִּי בְּאֵשׁ קִנְאָתִי תֵּאָכֵל כָּל הָאָרֶץ: (ט) כִּי אָז אֶהְפֹּךְ אֶל עַמִּים שָׂפָה בְרוּרָה לִקְרֹא כֻלָּם בְּשֵׁם יְהֹוָה לְעָבְדוֹ שְׁכֶם אֶחָד: (יא) בַּיּוֹם הַהוּא לֹא תֵבוֹשִׁי מִכֹּל עֲלִילֹתַיִךְ אֲשֶׁר פָּשַׁעַתְּ בִּי כִּי אָז אָסִיר מִקִּרְבֵּךְ עַלִּיזֵי גַּאֲוָתֵךְ וְלֹא תוֹסִפִי לְגָבְהָה עוֹד בְּהַר קָדְשִׁי: (יב) וְהִשְׁאַרְתִּי בְקִרְבֵּךְ עַם עָנִי וָדָל וְחָסוּ בְּשֵׁם יְהֹוָה: (יג) שְׁאֵרִית יִשְׂרָאֵל לֹא יַעֲשׂוּ עַוְלָה וְלֹא יְדַבְּרוּ כָזָב וְלֹא יִמָּצֵא בְפִיהֶם לְשׁוֹן תַּרְמִית כִּי הֵמָּה יִרְעוּ וְרָבְצוּ וְאֵין מַחֲרִיד:

lmatan1

New member
בן עמי על תגרר אחרי כל פוץ אחי.

תחשוב רגע אם יש אחד כמוך אז בהכרך יש גם אחד שהוא הפוך ממך בשביל מה לך להגרר כל פעם אחרי כל יצור שבחר לחיות בלי חשבון לעצמו ולאחרים אני יודע שאתה חזק אבל כל המלעיזים ניזונים ממך ומקנאה מנסים כל פעם להפיל אותך אתה נותן להם כח והם מנסים להחליש אותך . תאמין לי אני אומר לך כבר כמה וכמה פעמים תפסיק להגרר אחרי הסוטים תגיד מה אתה רוצה ועל תרד לרמה שלא מכבדת אותך אני לא מטיף לך מוסר אני אוהב אותך על תתן לאף אחד להפיל אותך בקללות וגידופים אתה נופל לרמה שלהם יום טוב וכל טוב.

lmatan1

New member
קח דוגמא חיה מהחים שלנו

זוג רוצים להתחתן לא משנה באיזה דרך הם מעדיפים להתחתן אם השיקול הוא מאינטרס ולא מהאמת הפנימית שלהם הם בעצם פוגעים בעצמם. היום כשמתחתנים כבר אז יש מסורת של אולם ארועים עם תקליטן או להקה ומזמינים חברים ומשפחה הטקס עצמו נקרא חופה וקידושין כשבדרך כלל מגיע רב מקדש אותם ונותן לבני משפחה קרובים לברך יש 7 ברכות עד כאן הכל טוב ויפה הנקודה היא שבזמן הקידוש או בכל משך הארוע אנשים שהוזמנו לארוע הקדוש הופכים אותו למסיבת אוכל ומוזיקה ואז מתחילים ללכלך . תראה איזה שמלה יש לכלה תראה איזה חתן מצחיק תראה איזה אוכל מגעיל תראה כמה פגמים האנשים שהוזמנו לכבד את הזוג מוצאים ובעצם בשורה התחתונה במקום לברך את הנישאים יוצא שהם מקטרים וגרוע מכך עושים להם עין הרע באים לברך ויוצא שבאים לקלקל.

למעלה