בטן שטוחה

bralon1

Member
לא יודע, אבל אני חושב שזה מראה על

שטחיות מצד הנשים בעלות הבטן השטוחה. יש כאן רמז נקבי- "הבטן שלי שטוחה, משמע אני חושבת על המראה החיצוני יותר מעניינים ברומו של עולם, כאילו דה!"

timtamtum

New member
אז..

אז מה שאתה טוען זה שכל מי שעם בן שטוחה היא בן אדם רדוד...? כי אם כן- זו הכללה גסה.

EdisonGirl

New member
אני לא חושבת שזה מה שהוא אומר...

אבל לדעתי הוא צודק! לפעמים זו אכן הסיבה (אך ברור שלמי שהולכת כך מסיבה זו יש תירוץ משכנע אחר...).

bralon1

Member
כמו לכל פילוסוף גדול (אני לא) יש לי

פרשנים. בכל אופן צריך להתייחס להכללה שלי בדיוק באותו אופן שהתייחסתם להכללה של קונאטוס. הם לא תמיד נכונות וניתן למצוא הוכחות קיומיות הסותרות אותן.

יופי של אשה

הוא נדבך חשוב בבניין הנשיות שלה. ואם דברנו למעלה על זהות, אז זה זה. אני מעז להתנבא שגם בעוד אלף שנים זה יישאר כך. גברים ונשים יציבו במקום גבוה את היופי כאחד המבחנים לערכה של אשה כאשה. ערכה כאדם זה סיפור אחר - ערכה כאשה יהיה תמיד תמיד כרוך באסתטיקה. וזה לא משנה בכלל מה תצווה האופנה על היופי, בטן שטוחה או בטן עגולה, וזה בכלל לא משנה כיצד ישתנו מעת לעת מדדי השיפוט את היופי, היופי, כמושג, הוא אחד המרכיבים של תפיסת הנשיות ולעולם יהיה כך. לגברים יש מבחנים אחרים, השם ירחם.

בוודאי

האשה המושלמת היא זו שעשתה עצמה יצירת אמנות. נדמה לי שאמרו את זה קודם, לפני.

Yaeli20ii

New member
מה אתה סח???

צו האופנה מכתיב את הלחץ החברתי שדורש מהבנות ולעיתים מהבנים... לגלות איפוק ממה שקשור לאוכל ולא נדבר על זה שיש הגם את הכאלה שעלהם זה לא משפיע אך עדיין עם החולצה המורמת

lmatan1

New member
הוא כבר אמר שהוא בוהה ניכחו

בלי להכנס לנושא הדת יש אנשים שמתקשרים לרוח הדברים והין השאר אומרים כל יום לעצמם על תלכו אחרי עינכם הזונות. הבל היופי ושקר החן. היופי הוא פנימי ולא חיצוני בוהה מתעסק בבינה מלאכותית והוא דורש מהנשים להצטיין בחיצוניות מזויפת יש הגדרה מאוד מדויקת לשאיפה השוביניסטית לראות נשים מתאמצות להפגין את נשיותם קוראים להן כוסיות ואין מה להוסיף.

דווקא יש מה להוסיף

שתהה הכוס מלאה. ערכו של גבר(חוץ מערכו כאדם והופעתו האסתטית), הוא בכוח עיניו, זה הכוח החודר אל האמת, גם כשהיא כה פשוטה כמו הגוף לבדו. יפים הם הבוהים ניכוחם שאינם בורחים מן האמת ונוקבים בה. אין הם נזקקים כמוך להתחמש בפתגמים נחרצים ושטוחים. הדת חורצת "הבל היופי ושקר החן" ןפושעת להשחית את היופי וגוזרת על אשה את הרעלה ואת גילוח שיער-ראשה שתהה לה קרחת ואת עיוות קווי-המיתאר של גופה בעיטוף שמלות כבדות ותחתונים מבד ברזנט ופישתן וסותמת את קולה היפה (כי הרי "קול באשה ערווה") ואת הגבר מלבישה חלוקים שחורים מתנפנפים ברוח ושטריימל שחור תואם שיעמוד הראש כמו שצריך ולא יסיח דעתו של שום איבר לעבירה של תשוקה הבאה לנוכח היופי- שאינו שייך לאלוהים. אלוהים מקנא ביופי ומשתלט על התבונה. הרי זה דבר שבגורל: אם רב יופיה החיצוני של האשה, תווי פניה והגוף שלה על תנועותיו, זה יעורר תשוקה, בלי צורך להתאמץ, להתכשט או לזייף או לאפּר את האמת. זו עובדה עתיקה כאורך ימיה של התרבות האנושית. אני מאמינה כי אין בכוחו של השוביניזם הדתי לנצח את היופי.

Yaeli20ii

New member
עושה רושם שיש לך בעיה עם הדת

ואת לא בדיוק מכירה אותה מה שמכוער הוא זה ההתייחסות הבלתי פוסקת לגוף וליופי כמובן שכל אשה צריכה לטפח את עצמה אף אחד לא אמר להסתובב כמו איזה שק תפוחי אדמה אלא לתת קצת מקום לפנימיות

למה קצת?

כשהפנימיות יפה אז חשים בה, אלו שקולטים אותה מעבר לגוף (שהוא עצם מוחשי ומיידי.) בוודאי שהפנימיות היפה היא הכוח החשוב בערכו. הרי כשהזיקנה מקמטת את היופי, אז מה נשאר אם לא היא? איש לא טען אחרת, כמדומני.

Alady insane

New member
הלא זה ברור?

כל אדם שואף לעלאדם. ומה תיתן לנערה בורה ממוצעת שאיננה יודעת דבר וחצי דבר על פנימיותה? מה אם לא אופנה פיזית שתכפר על פגמיה הפנימיים, שתהפוך אותה לעלאדם גופני? הכל סובב סביב רצונו של האדם להגיע למושלמות. גם בטן שטוחה. ואם למישהו נדמה שהאסוציאציה הראשונה שעולה מנערה עם בטן שטוחה היא "איזה כוח רצון יש לה!" אז הוא טועה טעות חמורה. האסוציאציה עולה שהיא כוסית, משמע שהיא קרובה לאידיאל מיני, משמע שהיא יותר קרובה משאר הבנות לעלאדם גופני ולשאיפה של כולנו.

Yaeli20ii

New member
סליחה אבל מה הפנימיות

הגדולה בלראות אנשים לבושים שונה ממך ולשפוט אותם???

Alady insane

New member
מי אינו שופט?

אם אני אלך ברחוב בחוטני מנומר ובצעיף פרוות חמור באמצע הרחוב, המחשבה שתעבור בראשך תהיה "עוד אישה שאין לשפוט", או "מה לעזאזל המטורפת הזאת עושה??" ואם אעבור לידך בחליפה, האם לא תעבור בראשך המחשבה "הנה אשת עבודה", ואם אעבור לידך בבגדי בשמלת כלה, הלא תחשבי "הנה אישה העומדת להתחתן"..? ומדוע אם אעבור לידך בבגדים מינימלים לא תסיקי מכך מסקנות? בת אדם את, עיניים לך, שכל לך, ניסיון לך- אינך שולטת במסקנה ממראה ראשוני...גם אם תנסי בכל כוחך. גדולתך תהיה אם תאפשרי לבנאדם להוכיח את עצמו אחרת ולא תנעלי אותו מחוץ לחומות האגו שלך. אבל העובדה שהיה לך רושם ראשוני לא משתנה. אני דיברתי על הרושם הראשוני. מעבר לכך ניתן להרחיב ל"מדוע בנות רוצות לעשות רושם ראשוני כזה"? מכאן הגעתי למסקנה הנ"ל שלא מצאה חן בעינייך. אני ברצון רב ובאהבה אקבל בזרועות פתוחות כל נערה כזו הרוצה להוכיח לי אחרת. עד כה, יצא וצדקתי לגבי פנימיותן של רוב הבנות שנראות כמו זונות מתוך בחירה. מן הסתם קצת הגזמתי, זה כבר לא קשור לבטן שטוחה, זה קשור ללבוש...אם זה לא היה ברור, אז אני מבהירה.

למעלה