בטן נפוחה

בטן נפוחה

שלום לכולם, אני נינה בת 13 וחצי ואני רוצה להיות דוגמנית אבל יש לי בעיה. אני לא יודעת איך וזה מאוד מוזר אבל אני כל הזמן משמינה בבטן, רוב הזמן לא רואים שיש לי בטן נפוחה כי אני מכניסה אותה פנימה. רציתי לדעת אם אתם מכירים את הבעיה, ואיך מתמודדים איתה? אני שמה כמה תמונות, התמונה הראשונה זה הבטן שלי כשהיא מוכנסת וככה אני רוב היום. אה ולא אמרתי הגובה שלי: 1.73 והמשקל שלי: (פעם אחרונה שנשקלתי לפני שנה: 58, אבל אולי קצת עליתי)

../images/Emo45.gif

אני בערך כמוך נראלי חח 1.74 שוקלת 57-58 משמע- אני רזה עם כרס וכפיפות בטן לא עוזרות לי.. ישמצב שזה משהו עם הגזים? אני חושבת שאם [גם לך] כפיפות בטן לא עוזרות, תפני לרופא כלשהו ותעדכני אותי כן?

EtaiLavie1

New member
ממה שאני יודע...

על סמך דברים ששמעתי מאחרים.... כפיפות בטן לא עוזרות בהכרח לכרס....ואפילו עושות את המצב גרוע יותר השומן ש"נשרף" במהלך הכפיפות בטן לא מגיע בהכרח מהבטן, אבל השרירים כן מתחזקים, ומריעים את המצב בכך שהם בעצם גדלים ודוחפים את הכרס החוצה.... אלה הם דבריו של מדריך כושר.... אז פשוט תתחילו עם פעילות אירובית..ולא רק עם כפיפות בטן (זאת כבר המלצה שלי:)) מקווה שעזרתי....

תראי,אני שוקלת בערך כמוך,שקלתי לפני כמה זמן

56 ומאז אני חושבת שעליתי קצת אז אני מפחדת להישקל חחח כששקלתי 56 אז הייתה לי בטן רזה,והיא לא הייתה מתנפחת... הקאץ הוא שאני 1.76 ככה שאני יותר גבוהה ממך,ככה שאת מבינה לאין אני חותרת.... אגב גם יכול להיות שאת שותה נגיד הרבה משקאות מוגזים? כי זה נוראאאאאאאאאאאא נוראאאאאאאאאא משפיע! וגם אם את אוכלת,לא בהכרח הרבה או דברים משמינים-אפילו סלט,אבל את אוכלת אותו מהר זה יכול לנפח,אז תאכלי לאט יותר...

אורח179

New member
במה לעזזל מאכילים אתכם שאתם מגיעים לכזה גובה

בגיל 13?? הבליטה הקטנה בבטן התחתונה,כשהבטן בפנים...זאת חגורה של שומן רואים את זה גם כשהבטן בפנים וגם כשהיא בחוץ,כך שזה לא קשור לשטות של להוציא את הבטן לדחוף ככה את הבטן בכח החוצה,כולם יכולים וככה זה נראה אצל כולם כשהם מוציאים את הבטן,כך שאת לא יוצאת דופן יש שם קצת שומן,אבל את בת 13,אם תשתדלי להמנע מהרבה ממתקים וזבל,זה ירד משם לבד די מהר.דיאטה בגילך,זה לא רעיון טוב. לרוץ וללכת הרבה זאת השיטה הכי אפקטיבית להפטר מחגורת השומן הזאת סביר להניח שאת מצליחה להוציא את הבטן כל כך החוצה כי שרירי הבטן שלך בנויים החוצה,כך שכשאת עושה דברים כמו כפיפות בטן,במצב שהשריר מכווץ והוא "קופץ" החוצה,תשאבי בכח את הבטן פנימה ותסגרי את הצלעות,זה ישאב לך נורא מהר את כל השרירים פנימה(אם כי לא קל במיוחד ובטח שלא נעים)

כן אני יודעת אני גבוהה

אבל אני רוצה להיות יותר גבוהה, אני רוצה להיות 1.80, ואני גם כנראה יהיה זה מה שהרופא אמר..

נינה

את מוזמנת להעלות גם תמונות פנים שלך. ולגבי הבטן, אכילה נכונה (בלי ג'אנק פוד ובלי משקאות ממותקים) וקצת ספורט שמזיעים בו אמורים להעלים כל בעיה במהירות.

למעלה