בטן נפוחה תמידית

מצטרפת למועדון ה- ../images/Emo205.gif

ועכשיו עם הדקא אני מרגישה שאפילו תנוכי האזניים התנפחו לי.בכלל לא כיף.

אני ממש מפחדת עכשיו להגיב

עונה לנועלה אצלי הבטן תפסה יותר עיוותי ניתוחים אז יש לי כרס עקומה ומעוותת למהדרין חוץ מזה אני
וזה רק כדי שלא יהרגו אותי כאן ...ועכשיו אני בורחת מהר מהר.... אההה לפני הבריחה הגדולה זואלי פתרון למכנסיים שלא רוצים להעיף....לקחת לחייט ולהפוך את החלק העליון שלהם לכמו במכנסי הריון ....חלק נמתח לפי גודל הבטן.........אני הולכת לעשות את זה ...... לגבי השמלות לא מצאתי פתרון מלבד לשמור עליהן לדורות הבאים. חזיות .....כאן ברחתי.

galim29

New member
זה עוד יותר גרוע ז'קי../images/Emo7.gif

כי אז חושבים שאני בהריון. אני כבר עליתי על הפתרון הזה מזמן ויש לי כמה זוגות כאלו רק שמה שקורה זה שמפנים לי מקום באוטובוס ואני לא צוחקת.
והגומי מתרחב מהר ואז הן נראות כמו שק על הגוף. לא משהו בכלל.... אני יודעת כמה את מתגעגעת לשמלות שלך.... אני כבר שוקלת ללכת עם מחטב שיגיע לי עד הצוואר וזהו. לפחות חיצונית יחשבו שרזיתי ובפנים אני אחנק ולא אצליח לנשום....

בהחלט מבינה אותך

למרות שהבעייה שלי היא שאני ניראת כמו הגיבן מנוטרדם רק ........מלפנים.........אז בכל מקרה אני חייבת לשים איזו חולצה רחבה ואז מכפ'ת לי שמפנים לי מקום באוטובוס.....גם ככה קשה לי לעמוד כל הנסיעה לגבי המחטב זה חונקקקקקקקקקקק וכואב....הייתה איזו חתונה ששמתי מחטב תחתון רק כדי ליישר את העקמימות ....נחנקתי .....ונאלצתי ללכת עם מכנס ולא עם שמלה ..........ואני לא צוחקת שאני עדיין שומרת אותן....מקופלות יפה בארון ....כל פעם אני רוצה לנסות למדוד אולי משהו יעלה על העוקם....אבל מתבאסת מראש.....ולא מנסה. רוזין בזמנו אמר לי שניתן לתקן את הגבעות אצלי למישור .....נדמה לו שבשביל היישורת אני אכנס לחדר ניתוח..... מה שנשאר לי זה להתרגל .....ולשים _____________(פס) ארוך על כולם ...בחוץ אני נראית בהריון עקום....בבית ...אין כמו בבית.

lee E

New member
השתגעתן לגמרי?

מכיוון שאני ה
היחידה כאן.....ולדעתי הגבעות שלי קצת יותר נרחבות משלך..גב' זק...וגם הכריות....אז כולן לשבת בשקט...ואין לי מושג מה המידה שלי וגם לא מכירה את האותיות המוזרות שכתבתן כאן....בכל אופן מכירה את חלקן...אז תשמרו לי קצת חזיות..

galim29

New member
ליהוש מכירה את הספר מים ל- ../images/Emo205.gif?

בואי נכתוב ספר: קולה ל-
ועזבו אותי באמא ש'לכם... עד שלא אראה לא תקבלי את תואר
ה-
ראיתי את הבטן של גברת ז'קי והיא לא מתקרבת לשלי. מיניאטורה קטנה זה מה שהיא. ומה לא מכירה? נכון שאת גרה בארה"ב אבל את לא זוכרת מידות או שלא מוכרות לך כי לא הגעת אליהן עדיין? כל אחת מבורכת במשהו מהטבע....

לאחרונה אפילו קיבלתי ברכות

"מזל טוב על ההריון". וזה מאוד לא נעים לקבל ברכות כאלו במהלך טיפולי פוריות. ואכן גם הירכיים התעבו. עליתי ממידה 38 למידה 40 ולפעמים 41 או 42.

galim29

New member
אני עולה עלייך מתוקתי../images/Emo8.gif../images/Emo8.gif

קודם כל, אני בשכנוע עצמי עמוק שמידה 44 זה ה 40 של היום. מי שמעה על מידה אפס? מה זה בכלל מידה אפס או אקסטרה סמול? אין גבול להתעללות בנו?
אני את "המזל טוב" בן? קיבלתי אחרי הניתוח. הסיפור שלי כבר ידוע ומוכר לכל הוותיקות, איך ניגד אלי דתי חביב ומבוגר ורצה לברך אותי על הלידה כשישבתי לי מחוץ לבית החולים בחלוק הוורוד היפהפה... אמא שלי נכנסה מתחת לספל מרוב שלא הפסיקה לצחוק ואני ? נשמטה לי הלסת לרצפה ומלמלתי לו: אתה אפילו לא קרוב.. הוא חשב שהתבלבל וזאת בת.... אז תמיד יש יותר גרוע.

נעמי 17

New member
גם לי...

נגשה אלי אחרי פתיחת בטן, כולי כפופה מנופחת בקושי מדדה עם אינפוזיה, סוכנת של חברה , בפנים מאירות היא זעקה: מזל טוב!!! ודחפה לי חיתולים ומטרנה. אני, נבחתי, אולי קצת רגישות מותק? אולי במקרה עברתי ניתוח? הפנים שלה הפכו לבנות כמו סיד- והיא נעלמה.

למעלה