בטן נפוחה תמידית

בטן נפוחה תמידית

הי, כבר שנה שיש לי בטן ממש נפוחה, נראית כמו בחודש ה- 4 של הריון לפחות. פתאום עכשיו חשבתי שאולי זה קשור לאנדומיטריוזיס? האם יש בזה משהו? אני בחורה רזה, היתה לי פעם בטן יפיפיה, שטוחה, זה לא שומן, זאת פשוט נפיחות. האם הקישור שאני עושה הגיוני?

זואילי

New member
כן, נשמע הגיוני

אם תעשי חיפוש על המילים כרס/כרסונית/נפוחה וכו' תראי שזה נושא חם. למה זה קורה? עוד תעלומה. ואם כבר בבטן עסקינן, אני עושה סידור בארונות וחוטפת את הסעיף, כי כשהגעתי כואבת ועל ארבע לניתוח לפחות הייתי רזה. היום.... טפו טפו מרגישה טוב אבל %$#@@!!^&&^%$^# עליתי בשתי מידות במכנסיים, ובטוטאל 8 ק"ג משנת טיפולים אחת. כבר לא חושבים אפילו שאני בהריון, אלא אחרי לידה!!! בסדר בסדר, הכל יחסי. אבל רבאק - ערימת מכנסיים מידות 38 בעיקר - כבר לא נסגר עליי. לא מזכירה בכלל את מידה 36
וכל החזיות שעלו לי מליונים בוומן אונלי.... אוי הלב נשבר. יותר נכון הלב בורח מהצדדים. איכססססססססססססס. סליחה נועלה שהשתמשתי לך בשירשור כדי לחטוף עצבים על עצמי.

galim29

New member
WELCOME למועדון המקטרות ה- ../images/Emo205.gif

אכן זה נושא חם לאחרונה פה ואני עומדת בראשו. מצבי מחמיר מיום ליום. פעם הדבר היחיד שיכולתי להתגאות בו היה שלא הייתה לי בטן. היום אני נראיית ממש כמו בחודש 7-8. אתמול אפילו עמדתי מול המראה באמבטיה וניסיתי לנחם את עצמי שלפחות כשאהיה בהריון לא ארגיש -
כי אהיה רגילה למראה כבר... נושא כאוב בביתינו הקט. אני אחרי שנתיים של ניתוח והבטן תופחת מיום ליום בלי הסבר.... אז כן, יש קשר לאנדומטריוזיס, יותר נכון להורמנוים שאנחנו מופגזות, או השד יודע מה. אני בעד קבוצת קיטורים שתשב ותקטר פעם בשבוע מול הים או בפארק. אולי ככה הבטן תרד? וזוזו - את מעיזה לקטר על מידה 38? תכף אבוא ואתן לך
תתחשבי באלו שמעולם לא ידעו מידוה 38. אולי בגיל 17

זואילי

New member
זה בכלל לא משנה גלימלים

זה כמו שהייתי מתלוננת שממידה 40 קפצתי ל44. עליתי בשתי מידות וזה עושה לי רע. יש לי המוני בגדים שכמעט ורציתי להעיף מהחלון בעצבים, אבל חבל לי כל כך. 8 ק"ג להוריד זה גם הרבה יותר מדי בשבילי. העליתי את זה בשנה בערך ואלוהים יודע כמה זמן ובאיזו צורה אצליח להיפטר מהמשקל העודף המרגיז הזה.

gui1

New member
זואלי יש חזיות M&S לחריכה ?

במסגרת רצונך להעיפ מהחלון אפשר לקבוע שעה אני אחכה מתחת לחלון ואתפוס את כל M&S BRAA מאז שסגרו את הסניפ בארץ אין מנוחה לשדיי

../images/Emo124.gifגואי-זו את? האם אני הוזה?

יא נשמונת אחת, איזה כיף שאת פה
יש עוד מקומות שווים לקנות חזיות,הם חייבים מנוחה

זואילי

New member
אין צורך לחכות בחלון

בואי נקבע שבמפגש הקרוב איפרד מחזיותיי הכה שוות שכובסו בכל פעם בעדינות ובאהבה על מנת לשמור על יופיין ולהצדיק את מחירן. אין לי שמץ של מושג על איזו חברה את מדברת, אבל אשמח לעזור לשדייך לנוח בדגמים שמסרבים עכשיו לשאת את דדיי המתאמצים למצוא לעצמם חלקת מסתור.

אם גואי תבוא אני אעשה מאמץ עילאי, כביר להגיע

אבל.... היא לא תבוא,אני מכירה אותה
בכל מקרה אני בסימן שאלה נכון לרגע זה.

gui1

New member
מקס אנד ספסנר לא מכירות? בואינג?זואלי?

החברה מס 1 בעולם לנוחות יופי ושמחה יש להם חזיות מנומרות בסטייל של חצאית סקוטית עם פרחים ,אילו החסיות הראשונות שלי ומאז אני שומרת להם אמונים , גם שלי 75E אני מקווה שעכשיו בלי הגלולות אחזור ל C ואז גברים יבחרו בי בזכות אישיותי המלבבת ולא גופי המסוקס בואניג את ממש בחזקת יודע צדיק נפש בהמתו.... [יעני רוב הסיכוי שלא אגיע עקב החגים ,המשפחה ,החזיה,המון סיבותרציניות] אבל תהנו ... ועוד שבוע אני אמרוה לקבל מחזור בלי גלולות איזה מתח מה יהיה ?

g a l i 2 6

New member
איזה כייף לשמוע על בנות שמכירות את הגודל

e בחזיות, אני מידה דאבל g ולפעמים בעבודה כשעולה הנושא בנות פותחות כאלו עיניים שהן בחיים לא שמעו שהמידות הללו קיימות מה יהיה בהריון מה? טוב נו זה כבר צרות של עשירים...תרתי משמע

זואילי

New member
אמן אמן ואמן

מהסיבה הזאת לא אתלונן בכלל
גם לא על 20 ק"ג של אושר. רק שיגיע כבר!

galim29

New member
עםצ כל הכבוד זוזו../images/Emo9.gif

ראיתי את דדייך בובה... לעומת שלי הם מיניאטורה...
מה תגידי על מידה 75E? הדבר היחיד שלא קטן ולא גדל אצלי מגיל 20 זה החזה.... ואתמול הורדתי משכנתא על 2 חזיות חדשות בחנות האהובה עלייך... אין ברירה. אני לא יכולה לטוס לא ייצוגית (לפחות מתחת לבגדים).

galim29

New member
זה ההורמונים מייקי../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

אחת מבייצת השנייה מיואשת. מה את מצפה? מה נשאר לנו לעשות?

למעלה