בטיול!

Mוניk

New member
בטיול!

לגמרי במקרה פגשנו "זוג" היא מהמרת כפייתית(עשירה מבוגרת) והוא חובב סקס מושבע(צעיר מיכוער) זה אמיתי הם שהו במלון מרוחק מאוד ממש חור נידח בבודפסט היא כל ערב הולכת לקזינו והוא כל ערב משביע את רעבנו אצל נערת ליווי. אבלללל זה עסק יקר ביום השלישי הוא החליט שאת הנערה הערב הוא מביא אליו לחדר הוא חשב ממילא ה"בת זוג שלו" מגיעה רק בבוקר, אחרי לילה של הימורים ויעלה לו יותר זול להביא את הנערה אליו ל"מלון". אז ככה מונית להביא אותה עלתה לו 30 $ הנערה עולה עוד 50$=80 נכון? בכסף ההונגרי זה ביליונים פורנים(טפי איזה מבלבל זה) הוא עשה חישוב מהיר והחליט(אהבל נו אלאקקק חישוב) שעדיף לו ת'נערה אצלו בחדר כי בעיר זה יקר פי 2 הוא מגיעה ל"מלון" שמח וטוב לב (חי חי חי) באותו מלון יש משמעת כמו בבצ'יפר בעל המלון אומר לו,,,,,לא לא אדוני לפו אחרי שעה 23:00 אין כניסה לזרים ויכוחים עצבים כלומ לא עזר בעל המלון אומר לו אתה רוצה להביא לפו עוד אנשים תשלם לי על עוד חדר הוא אומר לו מ'כפת לך מה אני עושה בחדר הבאתי לי נערה ובא לי לעסות סקס הלילה ההוא בעל המלון טיפוס בריון זרק אותו החוצא והצביע על השדה ממול ואומר לו לך תזדיין בשדה תתפוש לך איזו ארנבת ותעשה איתה אהבה עד שתיפח נישמתך ו'לפו אתה לו חוזר לקח לו ת'מפתחות של החדר וזרק אותו החוצא הוא מסכן נשאר בחוצ(מגיע לך יא כונפ) לא עשה סקססססססססס (שלח את הנערה חזרה) עוד מונית כלומר פפלים 30$ נוספים(מיפגר) תהיה עצמאי היה עדיף לך יא עופ מוזר עם עלות השחר הגיעה זוגתו,,,,,,,,,,,,, ואז היו צעקות קללות וגידופים בעל המלון נתן לה מפתח חדש אבל בתנאי שאת בן הזוג שלה היא לא מכניסה לחדר וכך היה הוא נישאר בחוצ ופה הסתיים לו רומן קצר מסקנה עם בא לך אז תהיה לארג' יא קמצן גם רוצה סקס טוב ו"בחינם"?????? מגיע לך יא מנוול פעם אחרת תחשוב מהראש למעלה ואחורי זה תרד למטה יא אהבל טפי עלייך (נישבעת לכם הוא דומה לקופ) חחחח הוא סיפר לי את זה בשדה התעופה ואני עממה שעה צחקתי עליו וואאלה "זוג משמיים" אלאקקקקקקקקקקקקקקקקק היגן מיגן חחחחחחחח קמתי משינה וניזכרתי בזוג המוזר והיו עוד כל מיני קטעים לאט לאט אני ניזכרת יששש חזרתי לעצמי לילה טוב

טאKילה

New member
חחחח מוניk..../images/Emo9.gif

ישנת בקבלה? חחחחחחחחח מה זה חובה להראות ת'ישראליות, ויצא קמצן חחחחחח ישן עם הארנבת חחחחח בדיחה יצא מהטימטום הזה שלו..

../images/Emo6.gifחחחחחחחחחחחחחחח

איגן מיגן הרגת אותי...חחחח אופו בעלי שיצחק גם..חחחח אגב הידעת דולר אחד$ שווה ל250 פורנט, את צודקת זה נשמע שם כל כך הרבה הפורנטים במיוחד שהם מדברים על מליונים של פורנטים..חחחח גם אני תמיד מסתבכת שאני שם אצל המשפחה כל שנה, תמיד אומרת לארפי שיבוא איתי לכל מקום שקונה כי הכל נשמע כל כך יקר בפורנט שזה כל כך מבלבל... אבל איזה יפה הונגריה.. מדהימה.. מתה על המקום הזה.. אחותי עכשיו בונה בית על חלקת אדמה במקום מדהים שהם קנו היא ובעלה.. ולאח של בעלי יש בית שנראה כמו איזה ארמון מלכות בבודפשט כל פעם שאנחנו מתארחים אצלו מרגישה כמו מלכת אנגליה
אבל חולה על האויר שם וכל המבנים הפסטורלים והאריסטוקרטים, מקום מהמם! הייתם באופרה.. בשוק איפה הייתם?

Mוניk

New member
אההה הונגריה מאוד יפה

11,000 פורנטים=50 $ ו-220 פורנטים=1 $ זה מה למדתי אבל טיילנו בכל בודפסט היא מקסימה ביופיה ליידי אני רשמתי לי את הכל המקומות בהם ביקרנו ב'פנקס קטן וסאמו הפכתי הכל הפנקס נעלם לי שיטטט (עדיין מקווה למצוא אותו) למה בלי זה אני לא זוכרת את השמות של כל הדברים מה מה מה זו שפה מבלבלת הכל בההה חחחח הההחחחחח אבל צילמתי המון המבנים שם פשוט מהממים הכל כל כך יפה הכל היה 10 אבל השפה עממה עשה לי חור בראש,,,,,,,,, נאדה לא הבנתי כלום רק היגן מיגן וכושמאק,,זה אהבתי אהה וכל פעם הייתי שואלת כמה פונטים במקום פורנים,,,פורנטים,,,טפי איזה מטבע מעצבן תמונות בהמשך וטאקי כןןןןן "ישנתי" בטרמינל עממות דחו לנו ת'טיסה כמה קיללתי אותם וי וי חכו לאט לאט אני ניזכרת בעוד קטעים יאאלה יום טוב בננות

חתולון*

New member
מוניק.....זה היה רק הפרק הראשון

לדעתי, עכשיו את צריכה לרשום לנו כל יום סיפור, על כל חוויה אין צורך לחפש את הפנקס שנעלם לך.... לפי הסיפור של "הסקסולוג" עם אשתו "המהמרת" שזכרת כל קטע....ופירטת לנו כל פרט את לא צריכה את הפינקס.... מחכים לחוויה הבאה או שהחוויות באות אלייך בלילה ג'ט לאג????

Mוניk

New member
אבד לי הזכרון../images/Emo3.gif

אני עוד מיחפיסית ת'פנקס הקטן חחחח הכל לספר??? אז הינה עוד משו קטן שנזכרתי בשדה התעופה, באחד הדלפקים הפון צלצל,,,,, זה היה אחרי שהודיעו לנו על העיקוב בטיסה ואני הייתי בקריזעע,,,הרמתי ת'פון מהצד השני של הקו שמעתי קול נשי בשפה ההונגרית חחחח כמה קיללתי אותה את כל הקללות האפשריות ולסיום אמרתי לה היגן מיגן כושמאק,,,פתאום נעמד לידי הונגרי ענקי,,,,ואני הוט הוט הוט כמובן גמאותו קיללתי סאמו גמהוא הוא לא הבין אפ מילה וגמני לו אז יצא לנו תיקו טפי~ מיצי התגעגעתי אלייך גם

חתולון*

New member
דפקא הזכרון שלך חוזר

איך היה לך אומץ להרים ת'פון והאם אכלת שם לחם מסוג "שיפון" "אצלנו" בהונגריה, "סרווס" זה שלום ו"קוס אנם" זה תודה, כמו באיזה חלום "חויג' וויג'" כבר שכחתי, זה בכלל חשוב? התגעגעתי גם אני, עכשיו אלייך.... קשוב

Mוניk

New member
לא צריך אומץץץץץ

כולה להרים ת'פומית של הפון וקצת לקלל (זה ממש עשה לי טוב) וקוסאנם על ההקשבה חחח קוס אנמ אהבתי אני אמרתי לה בפון כוסאמאקקקק אהה ועוד משו אחת בשם אורנה הייתה אחראית על הדיל הזה אז גם לה לא נתתי לישון,,,כל חצי שעה חייגתי אליה נידנדתי לה,,, מה היא חושבת לה,,,היא תישן ואני לו אחחח כמה הצקתי לה ג'קוב נירדם על הספסל ואני רק חיפשתי מה לעשות על מי להוציא ת'זעם שלי אחורי זה ישבו לידי שני חברה צעירים ובקשו ממני גם ת'פון של אורנה המלעונה נתתי להם בכייף,,, וי וי וי מה שהם עשו לה אני לעומת הייתי ממש ממי("ילדה טובה") הם היו קצת מסטולים היה להם צחוק מדבק אהההה כמה שהם הצחיקו אותי עד שג'קוב התעורר אופפפפ אז הייתי קצת בשקט טרי טרי לי לי היגן מיגן

Mוניk

New member
דניסטאררררר יששש קראת לי MMMM

Mוניק עכשיו אני רגועה דני}{

למעלה