בטח למטה

דמדומים

New member
לא יודע מי עוקב ואיך

אני מנסה...ויש לנו פה מספר זוגות שאת הדמיון שלי מפעילים. עוקב מרחוק,באמת שלא מפריע {לפחות לא בכוונה} בכלל חושב,יומרני מצידי אפילו לזאת להציע...חלקם תקופה,חלקם פ]חות,חלקם עדין,חלקם כבר לא,חלקם,בכלל יציר של דמיוני,לא קרה באמת בחיים...יש כמה,ואליהם עוד נחזור,עכשיו הולך לי לאכול....

דמדומים

New member
עכשיו לא נזכיר פה שמות

גם לא כינוים רמזים או בכלל כאלו כיוונים.זריקת החצים בכל מיני כיוונים,עליכם תרגישו חופשי אבל בלי להאשים אותי.תמיד הפרדתי.וירטואלי בכל הרמות...דרך כך שומר על היכולת להתבטא חופשי,ומהלב.מבלי הצורך לחזור הביתה ולתרץ.לא משתמש במקום,לשנע אותה לבין הסדינים.לא יודע איך להסביר,החופש שזה מגלם...חושב עליהם לא מעט,מה זה אומר לתמרן בין לבין.איך מילה פה הופכת לכלי,איך במקום לדבר,מתחילים להתכתב...רואה אותם באים,רובם גם מתפרקים,לא חושב בגלל אלא להיפך...ועכשיו הולך לקנח...

דמדומים

New member
תחשבו על זה

בזמן שמקנח לי מעדן...היא וכאן,כל הזמן.תחשבו מה מגלם,מה אומר.כל מילה כמו מראה,כל מחשבה,הד...איך שלא תסתכלו על זה מניפולציה אחת גדולה.גם שלא ברור מי המנפלץ מי המנופלץ,וגם צריך לקחת בחשבון,שזה בכלל אותו אדם...מחזיק מהם,על תבינו אותי לא נכון,לפחות מחלקם.מחזיק,וחזק,גם שאין הם זקוקים לאישורי או החזקתי.לא מעריך באמת,שיש לי בכלל השפעה...הם קמים כל בוקר ומנסים,מה שהרבה מאתנו מזמן הפסיק.מתעוררים וחיים,את הלמעלה למטה וכל המעגל.אישית עושה זאת אחרת,או לפחות מנסה.אבל על העובדה שהם מנסים,בנגוד לכל כך הרבה שמסתובב בעיגולים,וסביב הזנב של עצמו.מוריד את הכובע שאין.זה שאכלתי בפעם שעברה.כשהיא הוכיחה אותי על טעותי בפעם המאה.

דמדומים

New member
ולך אישה

ילדה ואמא...לילה טוב ונשיקה. שם כל הזמן,ממש ליד.כי רוצה ובוחר.ולא שואל אף אחד...

t o t a l

New member
עיר גדולה בלי חיילים

עיר גדולה בלי חיילים ואי אפשר לישון פעמונים מצלצלים בבוקר יום ראשון ירח קר על מגדלים, וחורף אמיתי העיר הזאת כל כך יפה, אבל זה לא בייתי. יונתן סע הביתה קח רכבת רח אוירון.

לפעמים אתה חי או מת

מה שבטוח השאלה איך אתה חי גם אם אתה כמו מת. לך תספר שטוב לך ורע לך מה שבטוח שיהיה לך טוב גם כשרע לך. חלומי אופטימי חתיך מאושר מקושר יפה שמן רזה טיפש עקשן מוכשר גנן חלבן בכל מקרה אתה חי או מת

החופש הגדול

אתה מבין.... הוא משגע אותי. כבר שבוע שני שאני בחופשה עם האפרוח ואני על סף יאוש. תהרוג אותי אם אני מבינה איך מורות עוברות חודשיים של חופש עם הילדים.

יערית

New member
חושבת לפני כשנה

הצעתי את אותה הצעה,או שנה קודם.תביא ת'אפרוח לפה, מבטיחה לך קייטנה נעימה לצד הילדודס שלי, ולא שאני חסרת תעסוקה כשהם פה מסביבי...זה פשוט מאד לחשוב שילד מפעיל ילד ,זה הרבה יותר מעניין מאמא שמפעילה שני ילדים או ילד על קוצים.הרצל על זה לא חשב!

יעלילה1

New member
נכון

ויש מקומות שמתארגנות בהם כמה אמהות, 5-6 אמהות, וכל פעם אמא אחרת מקבלת את כל הזאטוטים לביתה ומכינים מראש תוכנית כללית לכל יום. גם חוסכים את עלויות הקייטנה וגם לילדים כיף, וצריך לקחת רק יום חופש אחד בשבוע, עם זה אפשר להסתדר לא רע בתקופות של חופש.

למעלה