בטח למטה

דמדומים

New member
בטח למטה

יש כל מיני דברים מענינים...ראיתי קצת ערס ואחרים.אבל בדרך דוחפים לי ידים לארנק,ואת הראש ממלאים בשטויות,יתכן ואחר כך ברגע של אומץ,אצליח לחצות את שמפריד ולהגיע לאחרים,לבנתיים אצתרך לפתוח משלי...לילה אצלכם,אז על תתנו לי להפריע לכם לישון,עד הבוקר משוכנע כבר יעלם מעצמו...ולבנתיים תגידו לי מה נשמע? ככה באמת.בלי לחנטרש, הכל סבבה? מאושרים ומעושרים? ולא חלילה שואל סתם כאדי להרגיז,להזיז הלשון בדאווין.זה רק הרבה דברים קורים שם בארץ הקודש,ואני פה בגולה עסוק בשלי.פרנסה להביא בית להעביר ילדה לגדל ועל הבריאות של כולם לשמור.אז במקום ללכת ולחפש בארכיון החדשות,מי עשה מי ולמה, ניגש ישר למקור...היש תקווה? אמיתית? היש סיבה לאופטימיות? יודע כבר שהוא אוהב אותה.מבין לגמרי לבד,ואפילו שפו ומנותק, חושב רואה ישר,רואה נכון...אז בסדר,יש קצת בעיות,אבל גם בגן עדן היו.בכל זאת ככה הכל מתחיל.הוא לא עשה לקח חזרה וגם שכח לפעמים,לבקש סליחה.אבל זה לא כאילו היא מלאך.זוכרת תמיד ובראש אותו הציבה.לא קל להיות האדון,זה שבא אחרי הילדים העבודה האקס ולפעמים אפילו הכלבה...להיות אחרון ברשימה ולזכור שבעצם ממש בהתחלה...לבנתיים נעצור,ולא לחשוב שסגרנו עניין,זה רק הילדה מתעקשת להכין לי ערוחת ערב,שזה אומר לנילן הסלון,או לפתוח פה,ממש גדול...עוד אחזור.

יערית

New member
תקמיר עבורך

הכל בסדר חוץ ממה שלא בסדר! תניילן הכל מסביבכם,אם אפשר להעביר את ארוחת הערב למירפסת יהיה עוד יותר נחמד מצידך.לא בא לי להלך על פירורים,פה גדול...נו, זה אתה אמרת לא אני!

דמדומים

New member
נגיד שנגיד

כי לא חושב אותנו תבלבלי...לא אני או אחר שמענו פה תשובה.מה שלום יערית,מה אותה מדאיג,השמחה היא העצובה,היש לה תקווה.הישנה היא היטב,או מחבקת כרית,היכולה היא לעוף או שמא קשורה למציאות...נגיד שנגיד,כי פה לא מכריחים,אבל תשובה לא היתה ואנו מחכים...

יערית

New member
מה צודק?

את אמורה לצאת חוצץ כאן
הכל טוב!מצויין i'm on the top of the world

יערית

New member
אם כבודו

יועיל בטובו לעזוב רגע את הביצה והעגבנייה,יתאפשר לו, לכבודו,לקרוא מעט בשירשור אחר,מה באמת מטריד את יערית בתקופה האחרונה-עבודה. אבל אם כבודו מתעקש ,לא הרבה מעט,יש לו דרכים משונות להשיג את מבוקשו,משהו סולידי,לא בומבסתי המוני בימתי, צנוע ענו,ניחבא לכלים. זה בטח יעזור לך "שכחת לכבות את האור - יערית ונרדמת עם הספר ביד - יערית אבל כל הפיות הטובות - יערית לא עזרו לך הלילה לישון" i allway's fly,even my foot is on the ground

דמדומים

New member
מניח מתכוונת

פרנסה...וזה לא שסתם רוצה לנדנד,אלא חושב הבדל מהותי בין השנים.עבודה יש חופשי,צאי החוצה תבני לך גינה,תעזרי לשכנה,או בכלל תתנדבי לצבא...פרנסה כבר משהו אחר,ולא רק אותך מכסה.מבין לבד ולגמרי איתך...יודע איך יכול להשתלט על הכל,לסדוק קירות של בטחון עצמי וכבוד.להכנס בין הכל והכל,ואחר כך עוד קצת.לנשום איתך,לצידך,כל רגע,כל שניה.להיות את כהוויה...יודע שיסתדר,וגם שלא מבקש ממך על ההצהרה הזו שלי לבנות,להרים רגלים ולהרגע רק בגלל שהמשוגע אמר.מבקש לחזק דרך הבטחון שלי בך,יהיה בסדר.לי זה לגמרי ברור,מקווה שגם לך...

יערית

New member
יהיה בסדר

כן שומעת את זה דיי הרבה זמן ועוד לא מתייאשת, פרנסה על זה דיברתי,דוז פוואה על הכל

יעלילה1

New member
כל פעם שחסר משהו, הוא נראה הכי

החסר בעולם... כבר כתבו את זה הרבה פה לפניי. ואז מקבלים אותו, ויש תקופה של אופוריה שהכל נראה נפלא ומקסים, ואחרי איזה זמן, נוחתים חזרה ומתמודדים עם המציאות (הלא רעה, אבל זה לא כמו לרחף). חושבת על סרטי אנימציה, כמו באגס באני וחבריו, היען והקויוט (שכחתי השמות..), וגם סרטים מהיום, שאת שמותיהם אני לא זוכרת כי בקושי יוצא לי לראות, שמתארים כל כך אמיתי את בני האדם? אופוריה, התאהבות, קנאה, כעס, תחרות וכו' וכו' מתוארים אנימטורית בדרך קטרזיסית, כי זה כל כך מצחיק לפעמים, להיות אנושי.

יערית

New member
הבנתי את חידוד החשיבה

אבל חושבת שמעל הכל,פרנסה כשאין אותה, הכל נראה רע וקשה,כשיש אותה,את יתר הדברים ניתן לפתור ,כל עיניין לגופו. במיוחד כשאנחנו המפרנסים היחידים.

יעלילה1

New member
צודקת.

פרנסה זה באמת כבר מתחום הדברים שנחוצים לקיום הבסיסי. גם השאר חשוב, אבל באמת זה הבסיס..

דמדומים

New member
לי קל...

יודע זאת עכשיו.לא טעיתי בבחירה,לא נדחפתי לפינה,לא עשיתי שום דבר שלא רציתי,ולא חושב אכלו שתו לי...לי קל.לה קצת פחות...כי היא,כמו הרבה אחרים תלויה בתוצאה.דרכה ורק דרכה תקבל אישור למעשיה...אני בחרתי נכון,לעצמי היתי אמיתי.התוצאה,גם שבהחלט יש לי עדיפויות,לא תשנה את השלמות שלי בכלל. קצת מצחיק...כי דרך כך,קונה לעצמי את השקט הנפשי שמאפשר לי לשמור על הכל.

יעלילה1

New member
כשמבינים על מה אתה מדבר,

(גם אם זה נשמע כאילו אתה מדבר את המחשבות שלי, שלא בטוח שהן דומות לשלך בכלל) אז זה נחמד בהחלט..

מצוטטת

New member
אה...

היא היתה פראית, באת ונגעת בלילות שרת לה שירים... אחר כך רצית <זאת> אחרת<אתי אנקרי
> אז פרשתי...מהמשחק ועכשף פורשת לישון... אולי מחר... סה"כ גמלי סדר עדיפויים משלי בהכי אמיתי מעצמי.......
לילה טוף גם ממני..........

דמדומים

New member
../images/Emo140.gif

לילה טוב לאישה,למשחק,ולסדרי העדיפיות...היה לי כבוD,מקווה יהיה גם מחR

מצוטטת

New member
../images/Emo28.gif

שוב, כמו מקיץ אל חלום מתחמק מן האור מגשש בין כתלי החזון ערפילי כחלב כשל חולם מאוכזב המכווץ אישוניו - אל תפנה אל תבכה אל תכבה... בוקר לנו, לילה לך העיקר החיוך והכוונה

R a c h e li

New member
וכשאומרת אני....

פשוט פשוט....זה בדיוק העיניין אם בתוך תוכנו החלטנו כי לזה רצינו אז קל לנו יותר..... זה נישמע אנוכי אבל כל כך אמיתי המוח שלנו היא מטריציה מורכבת.... אם לא נהייה דיי פשוטים ..... בלי לערבב את כל הנתנונים אלה לתת לרצון הפשוט להיות עיקבי איתנו קוברים את עצמינו כי אין אפשרות לפתור המשוואה לכן מסכימה שקל לי לך ולמי שמחליט בלי חרטא.....לספק צרכים בסיסים כמו אהבה של ילד יד לחולים נדבה לענינים.....ניצחנו את המאבק..... הפרנסה אהבה וכל הבלה בלה בלה.....הם שוב תירוץ לרחמים שרוצים אנו ליצור לעצמינו..... לילה טוב מתוק שלי......

naama78

New member
הכל סבבה

מאושרת ולא מעושרת, אופטימית ...משהו.... מוטרדת...משהו.. ועצובה כי פה נגמר החופש... משמע- החל משבוע הבא, בשעות האלה אצטרך לישון....

דמדומים

New member
לישון

זה חשוב,וגם כייף...דרך טיב השינה אפשר ללמוד המון.על עצמינו על שכנינו וגם ילדינו.ציורים זה אחד,מילים זה גם נחמד,אבל חלומות ושינה חושב כמעט בראש הרשימה...אישית לא ישן,מהמנהג מנסה להגמל.או אולי בעצם.זו השינה שנגמלת ממני.והנה עוד פעם אני זז לי בלי כוונה בכלל,עלי וצרותי...מאושרת זה נהדר,מוטרדת,קצת פחות.אבל רוצה תדעי אני פה בצד,יעודד ויחזק,את אושרך כל הזמן.

naama78

New member
השינה

היא אחד מהמנהגים האהובים עלי ביותר... ותודה על העידוד והחיזוק

למעלה