בטוח שהיא בסדר? אני לא ממש.

דורי 1981

Well-known member
אני זוכר שעשינו אני וחברי לשולחן הלימודים רשימה של הבנות וכל אחת ציון כמה היא יפה.

בסוף הרשימה הופצה בכיתה...

דורי 1981

Well-known member

evglev1

Well-known member
מנהל
נדהמתי כשבפורום השכן הציגו את עיצוב התודעה לכאורה של אולפן שישי לפני עיסקת החטופים, נדהמתי שטענו שדני קושמרו הוא שמאל וגם הציג את רשימת הפרשנים מהשמאל שדיברו בזה אחר זה ללא הפרעות כשכולם דיברו רק על החטופים ואף אחד לא דיבר על מדינה פלסטינית ובכך יצר רושם שכל מי שבעד עיסקה הוא שמאל. מעניין אם גם את נדב העצני דסטל הכניסה לרשימת עיתונאי השמאל.

דורי 1981

Well-known member
מעניין אם גם את נדב העצני דסטל הכניסה לרשימת עיתונאי השמאל.
היא מסוגלת. עוד נוקמת. רוטמן, סעדה, גוטליב ולוין משוכנעים שמערכת המשפט לא העריכה את כישוריהם; בן גביר נוקם במשטרה; ודיסטל בתאגיד. קואליציית אכלו לי שתו לי. שייקח אותם הביירון.

Harrington

Well-known member
מנהל
ואללה, סרטון חמוד. הכל שם נכון למדי כמובן. גם אם מוכי רל"בת/כלבת מרגישים צורך לצאת ב(עוד)שרשור פרובוקציה, קללות וכינויי גנאי כדי להפגין את רמת החינוך שקיבלת בצעירותו.

evglev1

Well-known member
מנהל
ואללה, סרטון חמוד. הכל שם נכון למדי כמובן. גם אם מוכי רל"בת/כלבת מרגישים צורך לצאת ב(עוד)שרשור פרובוקציה, קללות וכינויי גנאי כדי להפגין את רמת החינוך שקיבלת בצעירותו.
עיתונאי ימני שלא משבח את ביבי בהכול הוא לא מובהק?

eקא זו או

Well-known member
אתה באמת מנסה לקבל תשובה על תמיהתך מנעימון-מליח?
אין לו ענין בתהליכי חיסול הדמוקרטיה הישראלית.
תביא לו מלך חדש במקום ה-ביבי, תשמע אותן זמירות רק ששם ה"מלך" ישתנה בהתאם.
אני מניח שבעשור הראשון למדינה הוא היה שר הלל לבן גוריון.

דורי 1981

Well-known member
אתה באמת מנסה לקבל תשובה על תמיהתך מנעימון-מליח?
אין לו ענין בתהליכי חיסול הדמוקרטיה הישראלית.
תביא לו מלך חדש במקום ה-ביבי, תשמע אותן זמירות רק ששם ה"מלך" ישתנה בהתאם.
אני מניח שבעשור הראשון למדינה הוא היה שר הלל לבן גוריון.
אכן, גם בן גוריון היה דיקטטור בדרכו (למד מאתאטורק). אבל לא מושחת כמו הזביבי הזה.

evglev1

Well-known member
מנהל
אכן, גם בן גוריון היה דיקטטור בדרכו (למד מאתאטורק). אבל לא מושחת כמו הזביבי הזה.
הוא היה דיקטטור כי הוא באמת האמין שאין לו תחליף, כשהבין שהמדינה התקדמה מספיק כדי שתהיה מסוגלת בלעדיו יצא לחיות בנגב. הוא היה דיקטטור אבל לא שאף למלכות.

eקא זו או

Well-known member
יש בחירות בליכוד עוד מעט, לא?!
הדר מוכתר מזנבת בה, גוטליב מנצחת אותה, אז כלת פרס ספיר וונאבי מנסה בדרכה שלה.
אישית לא הייתי כותב כותרת כמו שכתבת, אתה נגרר לתוך דיבורי הרעל של הימין המטורף, שמור על עצמך נקי מהשפעות אלה.

דורי 1981

Well-known member
יש בחירות בליכוד עוד מעט, לא?!
הדר מוכתר מזנבת בה, גוטליב מנצחת אותה, אז כלת פרס ספיר וונאבי מנסה בדרכה שלה.
אישית לא הייתי כותב כותרת כמו שכתבת, אתה נגרר לתוך דיבורי הרעל של הימין המטורף, שמור על עצמך נקי מהשפעות אלה
הקשבתי לעצתך ושיניתי את הנושא.

certified.woke

Well-known member
העם מפולג לשניים והמדיה תתפצל בהתאם, לכל פלג תהיה מדיה משלו וחסל...חוק קרעי לא ישנה זאת...

evglev1

Well-known member
מנהל
העם מפולג לשניים והמדיה תתפצל בהתאם, לכל פלג תהיה מדיה משלו וחסל...חוק קרעי לא ישנה זאת...
זה כבר קורה הביביסטים מתייחסים ברצינות רק לערוץ 14 ומבחינתם כל מה שנאמר בערוצים 11,12,13 הוא פייק ניוז אלא אם זה נאמר גם בערוץ 14 ולכן הם גם חיים בסרט שהם מנצחים את הבחירות בהליכה כי אפילו אין להם את הסקרנות לראות מה מראים סקרים בערוצים אחרים.

palmony1951

Well-known member
השאלה שלי היא: האם היא עצמה בטוחה שהיא בסדר! :ROFLMAO:

למעלה