ברוכה הבאהבטא יורדת
הי, אני חדשה בפורום ואני מקווה שתוכלו לעזור לי עם קצת אינפורמציה. ביום רביעי (12 יום לאחר ההחזרה) בטא 169 וביום שישי (14 יום אחרי ההחזרה) 154.מישהי יודעת אם יש סיכוי שיתפתח הריון או שזה אבוד? תודה
מחזיקה אצבעות ובהצלחהבטא יורדת
הי, אני חדשה בפורום ואני מקווה שתוכלו לעזור לי עם קצת אינפורמציה. ביום רביעי (12 יום לאחר ההחזרה) בטא 169 וביום שישי (14 יום אחרי ההחזרה) 154.מישהי יודעת אם יש סיכוי שיתפתח הריון או שזה אבוד? תודה
מצטרפת למה שפלפל אמר לךמחזיקה אצבעות ובהצלחה
תודה על התגובותמחזיקה אצבעות ובהצלחה
מורן מחזיקה לך אצבעותתודה על התגובות
החזירו לי שלושה עוברים, שנים היום עם 6 תאים ואחד עם ארבעה. הייתי במסלול של קייב. שמעתם על מקרים שלמרות שהבטא ירדה היה הריון? כמו כו, יש לי כאבים חדים בצד וכאבי מזחור
איזו תמיכה את מקבלת והאם בדקו לך...תודה על התגובות
החזירו לי שלושה עוברים, שנים היום עם 6 תאים ואחד עם ארבעה. הייתי במסלול של קייב. שמעתם על מקרים שלמרות שהבטא ירדה היה הריון? כמו כו, יש לי כאבים חדים בצד וכאבי מזחור
אני מקבלת אנדומטרין פעמים ביוםאיזו תמיכה את מקבלת והאם בדקו לך...
איזו תמיכה את מקבלת והאם בדקו לך את רמות הפרוגרסטרון? יתכן שתצטרכי להגדיל את אותו. ויותר חשוב, מה אמורים הרופאים שלך? ממשיך להזיק לך ת'אצבעות וכפי שתיארתי מקודם יתכן שכולם נקלטו ואחד פרש וזה יכול להסביר את הירידה של ה- ß. לכן את בהיריון כל עוד ולא הוכח אחרתתעשי שוב בדיקת דם ביום א' כדי לוודא עליה או ירדיה של ה- ß. שוב, המון המון בהצלחה![]()
![]()
דואגים לך. מה קורה?אני מקבלת אנדומטרין פעמים ביום
שוב תודה על כל התשובות. אני מקבלת אנדומטרין פעמים ביום, גסטון יום כן יום לא ושלוש פעמים ביום פרוגינובה. אני חוששת שאין הרבה סיכויים שזה ישרוד ונעשה בדיקה ביום א'. מקווה לעדכן בבשורות חיוביות
עדיין מחזיקה אצבעות להכפלה....בטא יורדת
בטא יורדת
היייי מורןבטא יורדת
עדכוןהיייי מורן
אני מאוד מאוד מאוד מקווה שנשמע שהבטא אכן בסדר . בעזרת השם בשורות טובות . רוזמרי
עדכון
לצערי הבטא ממשיכה לרדת וההריון נפסק...אני מודה לכם מכל הלב על התשובות והתמיכה; במצבים בהם אין אפשרות לשתף את הסביבה הקרובה לך בכל מה שעובר עליך, שימשתם לי תמיכה מדהימה ובאמת תודה.![]()
עדכון
לצערי הבטא ממשיכה לרדת וההריון נפסק...אני מודה לכם מכל הלב על התשובות והתמיכה; במצבים בהם אין אפשרות לשתף את הסביבה הקרובה לך בכל מה שעובר עליך, שימשתם לי תמיכה מדהימה ובאמת תודה.![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.