בטא יורדת

מצב
הנושא נעול.

moran56

New member
בטא יורדת

בטא יורדת
הי, אני חדשה בפורום ואני מקווה שתוכלו לעזור לי עם קצת אינפורמציה. ביום רביעי (12 יום לאחר ההחזרה) בטא 169 וביום שישי (14 יום אחרי ההחזרה) 154.מישהי יודעת אם יש סיכוי שיתפתח הריון או שזה אבוד? תודה

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

בטא יורדת
הי, אני חדשה בפורום ואני מקווה שתוכלו לעזור לי עם קצת אינפורמציה. ביום רביעי (12 יום לאחר ההחזרה) בטא 169 וביום שישי (14 יום אחרי ההחזרה) 154.מישהי יודעת אם יש סיכוי שיתפתח הריון או שזה אבוד? תודה
ברוכה הבאה

היי מורן וברוכה הבאה. ה-ß ליום ה-12 יחסית גבוה ויכול לסמן שהייתה לך לקיטה של יותר מעובר אחת. הירדה יכולה לסמן שאחת מהם נטש את המערכה
אז לא להרים ידיים. אני מציע לך לבצא שוב ß ביום ראשון עלמנת לוודא המשך הכפלה או עליה
או חלילה ירדה
. מה אומר הרופא שלך? בנוסף כמה עוברים החזירו לך ובאיזה מסלול היית. בכל מקרה אני לא משחרר את העצבאות עבוריך ומקווה לקרוא עדכון יותר משמיח ביום א', זו במידה ויהיה לי גישה למחשב אז. המון המון בהצלחה

tomy308

New member
מחזיקה אצבעות ובהצלחה

בטא יורדת
מחזיקה אצבעות ובהצלחה

moran56

New member
תודה על התגובות

מחזיקה אצבעות ובהצלחה
תודה על התגובות
החזירו לי שלושה עוברים, שנים היום עם 6 תאים ואחד עם ארבעה. הייתי במסלול של קייב. שמעתם על מקרים שלמרות שהבטא ירדה היה הריון? כמו כו, יש לי כאבים חדים בצד וכאבי מזחור

Pugili

New member
מורן מחזיקה לך אצבעות ../images/Emo45.gif

תודה על התגובות
החזירו לי שלושה עוברים, שנים היום עם 6 תאים ואחד עם ארבעה. הייתי במסלול של קייב. שמעתם על מקרים שלמרות שהבטא ירדה היה הריון? כמו כו, יש לי כאבים חדים בצד וכאבי מזחור
מורן מחזיקה לך אצבעות

איזו תמיכה את מקבלת והאם בדקו לך...

תודה על התגובות
איזו תמיכה את מקבלת והאם בדקו לך את רמות הפרוגרסטרון? יתכן שתצטרכי להגדיל את אותו. ויותר חשוב, מה אמורים הרופאים שלך? ממשיך להזיק לך ת'אצבעות וכפי שתיארתי מקודם יתכן שכולם נקלטו ואחד פרש וזה יכול להסביר את הירידה של ה- ß. לכן את בהיריון כל עוד ולא הוכח אחרת
תעשי שוב בדיקת דם ביום א' כדי לוודא עליה או ירדיה של ה- ß. שוב, המון המון בהצלחה

moran56

New member
אני מקבלת אנדומטרין פעמים ביום

איזו תמיכה את מקבלת והאם בדקו לך את רמות הפרוגרסטרון? יתכן שתצטרכי להגדיל את אותו. ויותר חשוב, מה אמורים הרופאים שלך? ממשיך להזיק לך ת'אצבעות וכפי שתיארתי מקודם יתכן שכולם נקלטו ואחד פרש וזה יכול להסביר את הירידה של ה- ß. לכן את בהיריון כל עוד ולא הוכח אחרת
תעשי שוב בדיקת דם ביום א' כדי לוודא עליה או ירדיה של ה- ß. שוב, המון המון בהצלחה
שוב תודה על כל התשובות. אני מקבלת אנדומטרין פעמים ביום, גסטון יום כן יום לא ושלוש פעמים ביום פרוגינובה. אני חוששת שאין הרבה סיכויים שזה ישרוד ונעשה בדיקה ביום א'. מקווה לעדכן בבשורות חיוביות

דואגים לך. מה קורה?../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

שוב תודה על כל התשובות. אני מקבלת אנדומטרין פעמים ביום, גסטון יום כן יום לא ושלוש פעמים ביום פרוגינובה. אני חוששת שאין הרבה סיכויים שזה ישרוד ונעשה בדיקה ביום א'. מקווה לעדכן בבשורות חיוביות
דואגים לך. מה קורה?

אדוינה

New member
עדיין מחזיקה אצבעות להכפלה....

בטא יורדת
עדיין מחזיקה אצבעות להכפלה....
מורן,גם אני מקווה שהירידה היא לצורך עליה,ושהתאוריה של מלח תהיה נכונה. וגם ממליצה כמוהו לבדוק אם התמיכה מספיקה.

הישועה

New member
../images/Emo50.gif

בטא יורדת

מאחלת שהבטא תעלה ובעזרת ה' יצליח.

ROSMARY

New member
היייי מורן

בטא יורדת
היייי מורן
אני מאוד מאוד מאוד מקווה שנשמע שהבטא אכן בסדר . בעזרת השם בשורות טובות . רוזמרי

moran56

New member
עדכון

היייי מורן
אני מאוד מאוד מאוד מקווה שנשמע שהבטא אכן בסדר . בעזרת השם בשורות טובות . רוזמרי
עדכון
לצערי הבטא ממשיכה לרדת וההריון נפסק...אני מודה לכם מכל הלב על התשובות והתמיכה; במצבים בהם אין אפשרות לשתף את הסביבה הקרובה לך בכל מה שעובר עליך, שימשתם לי תמיכה מדהימה ובאמת תודה.

../images/Emo201.gif../images/Emo140.gif

עדכון
לצערי הבטא ממשיכה לרדת וההריון נפסק...אני מודה לכם מכל הלב על התשובות והתמיכה; במצבים בהם אין אפשרות לשתף את הסביבה הקרובה לך בכל מה שעובר עליך, שימשתם לי תמיכה מדהימה ובאמת תודה.

הישועה

New member
../images/Emo24.gif

עדכון

מצטערת לשמוע, תהיי חזקה, שולחת לך חיבוק ונשיקות מקווה שבפעם הבאה יצליח.

מצב
הנושא נעול.
למעלה