בח"א פלמחים בסיס פתוח??

yanivaa

New member
בח"א פלמחים בסיס פתוח??

מי שמשרת שם חוזר בעקרון כל יום הבייתה ,או שמשאירים שם בדרך כלל לשינה??

יניב100

New member
פלמחים

אוי איזה בסיס זה זה לא בסיס זה בית מלון.ואני לא צוחק. טוב ועכשיו לשאלה:בחיה"א כל הבסיסים סגורים משמע חמשושים חצאים,שלישים או שבוע שבוע. התפקיד הוא זה שעושה את היציאות וגם הקירבה לבסיס חשובה למשל אני יתן לך דוגמא מהבסיס שלי(נבטים):יש שם מישהי מלייד י-ם יש לה אפשרות לצאת כל יום הביתה אבל זה סתם טירטור אז היא נשארת ויוצאת חמשושים.אז זה תלוי גם באדם כי אם אין לך כח לצאת מוקדם ולהגיע מאוחר הביתה אז יוצאים הביתה. אני אישית מעדיף לסוע פעמיים בשבוע לבסיס ולא כל יום.יום ראשון בבוקר ויום חמישי בערב.

erezamit19

New member
שאלה

אני בסיפוח לבח"א פלמחים עד שיתחיל הקורס שלי (עוד חודש וחצי) - אם אני אביע רצון לצאת כל יום הביתה (ואני גר בנס ציונה - כלומר מאוד קרוב) האם יתנו לי לצאת כל יום?

RIPPER

New member
אח שלי

אני הייתי בפלמחים זה בית מלון אחלה מקום שלא נדבר על החוף נודיסטים שיש שם 12 קילומטר אבל עכשיו ברצינות זה אחלה מקום הייתי מוכר את הנשמה לשטן בשביל לחזור אבל אני לא יכול

risha

New member
בתור פקמ"צית שווה לשרת שם?

אני רוצה תפקיג מעניין - טייסת מבצעית עדיף! לא רוצה לחזור כל יום הביתה (נראה לי...) אני גרה ליד רחובות (די קרוב). בכל בסיסי חי"א טוב כמו שם? נגיד- תל נוף (צמוד למושב שלי) או חצור... אני מקווה שאני לא עוברת על ב"ש...

יניב100

New member
תשובה

אם תשרתי בטייסת מבצעית את תישארי בבסיס ותעשי משמרות ובכלל בתפקיד הזה העבודה היא במשמרות. טוב אז לגבי הבסיסים:פלמחים:אחלה בסיס. תל-נוף:אין אדם שאמר מילה טובה על הבסיס הזה.הבסיס הזה הוא הגדול ביותר מבחינת שטח גאוגרפי. חצור:לא יצא לי ליהיות שם אבל הרבה אנשים אומרים שהתנאים בבסיס טובים. חצרים:ככה ככה. נבטים:תנאים מצויינים. מצפה רמון:כנ"ל. ביסנ"ם(בי"ס לנ"מ):לא משהו בכלל אין בריכה בבסיס ויש קולנוע מעפן.מקבלים תוספת סיכון כי אתה שייך לנ"מ. נבטים:תנאים מצויינים-יש חדרים שיושנים בהם שני אנשים+מזגן בכל חדר ושירותים ומקלחת צמודים.ויש כאלה שיושנים 3-4 בחדר +מזגן שירותים ומקלחת בשני צידי הקומה.לחלק מהחדרים יש טלויזיות או מע´ סטיראו.

RIPPER

New member
בפלמחים

גודל חדר ממוצע זה 4 מטר על 8 מטר כולל מזגן וטלוויזיה אני הייתי עם עוד 4 בחדר בגודל 8 מטר על 6 מטר חדר גדול עם מזגן טלוויזה ווידאו ועוד כל מיני דברים חוץ מזה יש שם בריכה מכון כושר קולנוע מגרשי כדוסל כדורגל טניס

risha

New member
תודה רבה. ../images/Emo9.gif

אני אחשוב פעמיים לפני שאני אבקש בסיס. יש לי עוד הרבה זמן אבל אני מאוד מסתקרנת. אז בקיצור אתה טוען שבסיסי נבטים, פלמחים, ועובדה שווים. בעובדה אני אהיה 3 חודשים בטירונות ובקורס (בתקווה שיסיימו את השיפוצים) ונבטים דווקא מתאים לי. זה רק שעה ומשהו נסיעה ממני- לא רחוק מדי ולא קרוב מדי...
חוץ מזה, שמעתי שטיס עושים שם אימון מתקדם...

יניב100

New member
בקשת בסייס

אין דבר כזה לבקש בסיס.מביאים דף עם רשימה של בערך 5 עד 7 בסיסים וכמה חיילים דרושים לשם.מדרגים שלוש אפשרויות.כמובן שלא תמיד מקבלים מה שרוצים.זה תלוי במזל של כל אחד.

rshilkrot

New member
ח"א זה חיל המושחת והעצלן ביותר

בצה"ל! והשחיתות שלו באה ע"ח החילות הירוקים הנטחנים עד אבק.

RIPPER

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gifאין כמו חיל האוויר../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

רק שתדע אנחנו טחנו יותר מהירוקים

rshilkrot

New member
תבדוק כמה חללי צה"ל ירוקים יש,

וכמה חללים יש מח"א. החיל הירוק סבל, סובל ויסבול כל עוד לא יהיה שינוי מהותי במערך.

RIPPER

New member
איזה שחיתות

על מה אתה מדבר מה שאתם עושים אנחנו עושים

למעלה