בחרתי בשינוי.. אבל....

בחרתי בשינוי.. אבל....

שינוי ובראש וראשונה טומי לפיד אכזבו אותי בשנתיים האחרונו. והתוצאה כנראה צפויה לה.

EerezZ

New member
אני איתך

שינוי התגלת כמפלגה על הפנים (הצבעתי להם בחירות קודמות) לא רק שהם לא עושים כלום הם גם אנטי יהודים ואנטי יהדות בקיצר נצלו את הפתקים שלכם בחוכמה בבחירות הקרובות

izzyr

New member
../images/Emo6.gif אז מה זה אומר אליך?

מצד אחד - "הצבעתי להם בחירות קודמות" מצד שני - "אנטי יהודים ואנטי יהדות" אם זה מה שאתה חושב על שינוי, אז למה הצבעת?
תעבוד על מישהו אחר

אשרת

New member
אכן נעשה בחוכמה.

נתחיל מזה , שנתמוך באיזי שחשף את סתירתך ברבים. שנית, נשים "יש" בקלפי.

יתכן שארז, לא ידע עד כמה המינון

של מדד השטנה גבוה. שימו "יש" ותראו להם מה זה. ליהודים האלה.

EerezZ

New member
יש דברים שמגלים אחרי הבחירות

תראו הם התיימרו להיות ישרים ולא מושחטים ואמרו שיעזרו למעמד הביניים בסוף חוץ מחוקים אנטי יהודיים (אני כותב את זה בשביל שלא יפסלו את ההודעה שלי) הם לא עשו כלום. בקיצר, יהודים לא צריכים להצביע שינוי אז אם אתם שונאים יהודים תצביעו שינוי זה הכל.

tapr

New member
אז להצביע ש"ס, כי הם אוהבים יהודים?

שינוי לא נגד יהדות ולא נגד דת, אז תפסיק עם הקלישאות. אנחנו תומכים בהפרדת הדת מהמדינה, לא מהפרט.

EerezZ

New member
אחי עזוב אותך שטויות

אחי מה אתה מתעסק לי בשטיות. בבחירות עוד הייתי קטן וואללה חשבתי כמוכם להפריד דת מהמדינה וכל החרא הזה. אבל תגדלו אנשים, מה אתם חיים בחושך?, למה להפריד את הדת מהמדינה זו אמורה להיות הרי מדינת היהודים. וואללה יש מצב שעדיף להצביע ש"ס מאשר שינוי (אם כי אני לא אעשה את זה ואני גם לא ממליץ). לסיכום תצביעו מה בא לכם אבל חבל לבזבז פתק על מפלגה שמבוססת על שינאת חינם שבתכלס לא עושה כלום נצלו את הפתק לדברים טובים יותר ודחופים יותר.

goanin

New member
נו מה אתה עוד שליח של מרצ או משהו?

יאללה אני לא אתפלא אם אתה בא ללכלך בשליחות של איזא מסכן משועמם אחד. שינוי היא האלטרנטיבה הכי טובה לכל מפלגא ישראלית כיום. ואל תשחק אותה הצבעת בשינוי, כי לא הצבעת. לא רוצים את הקול שלך נשמה. בהצלחא

EerezZ

New member
כן הצבעתי שינוי ולא אני לא ממרצ

תשמע שינוי לא כזו שונה ממרצ (שניהן לא מתות על יהודים) חוץ מזה חבל שאתם הולכים בצורה עיוורת אחרי המפלגה שלכם בלי לחשוב לפני זה. תראה ממה שהבנתי מהעמוד בית שלך (תקן אותי אם אני טועה) אתה הומו וכנראה בגלל זה אתה רץ להצביע שינוי בגלל כל השטויות של נישואי הומואים. אתה תראה אם תצביע שינוי אחרי איזה שנה שתגדל ותבין מה באמת חשוב אתה תתחרט! ולמה אתה כותב א במקום ה' ?

izzyr

New member
ש"ס ואגו"י שונאות יהודים לא שינוי

הציבור החופשי נהרגים בצבא בזמן שהחרדים מתאמצים מאוד בישיבה. הציבור החופשי משלם הרבה כסף שכר לימוד לאוניברסיטה בזמן שהחרדים מקבלים קיצבאות אברך. הציבור החופשי עובד קשה 2 בני הזוג) ומשלם הרבה מס הכנסה וארנונה בזמן שהציבור החרדי מקבל קיצבאת ילדים מפוצצת ופטור מארנונה (וממשיך לקבל את קיצבת האברך). ושינוי שונאים חרדים? החרדים שונאים את החילוניים אחרת הם לא היו מתנהגים כך, לא היו מנצלים, סוחטים, מזלזלים בחיינו.

EerezZ

New member
נכון אבל לא מדוייק

גם פציפיסטים לא מתגייסים לצבא וגם סתם משתמתים ומן הסתם ערבים.(שהם יותר ממליון לעומת כמה עשרות או מאות אלפי חרדים) שכר לימוד הוא לא טיעון כאן כי חרדי שרוצה ללכת לאוניברסיטה משלם בדיוק כמוך. לעומת זאת לערבים יותר קל להכנס לאוניברסיטה מלך (לא כולל את העובדה שציוני הבגרות שלהם מפוברקים) ובסוף אנשים כמוך צריכים ללכת למכללה ולשלם פי 3 יותר. עכשיו בנושא הקצבאות הערבים זכאים לאותם קיצבאות והם גם לא משלמים מס הכנסה ובנוסף לא רק שהם לא משלמים ארנונה הם גם בונים בצורה לא חוקית על אדמות המדינה. נ.ב : אחוז הפשיעה במגזר החרדי לא גבוהה במיוחד ואצל הערבים גבוהה מאוד. עכשיו תגיד לי אתה אחי מי יוצר יותר נזק הערבים או החרדים ?! אז בו נטפל במיליון שיוצרים נזק גדול ואז נעבור לאולי חצי מליון שגורמים נזק קטן יותר . מצטער שזה יצא ארוך אבל אין מה לעשות

אשרת

New member
תגובה.

לידעיתך גם לאתיופיים קל יותר להכנס למוסדות להשכלה גבוהה וגם לאנשים אשר באים מהשכבה הנמוכה יותר קל והלימודים שלהם מסובסדים אף בחלקם, אז מה? לגבי ציוני הבגרות - האם יש משרד חינוך נוסף במדינה אשר בודק את מבחני הבגרות , אשר הוקם במיוחד לערבים? או שזאת סתם המצאה? כי להזכיר לך זיופים יש גם בבתי הספר התיכוניים היהודים, אז אולי גם אנחנו מפברקים את הציונים של עצמנו? ואגב, אל תשכח גם את הזיופים של הישיבות השונות לגבי מספר בני הישיבות שלומדים שם על מנת לקבל תקציבים גבוהים יותר שלא בצדק - מה שנקרא - גנבה. אני אומר לך את התשובה --> לטפל בו זמנית בשני המגזרים הללו. כי שניהם גורמים נזק אדיר למדינה.

jak44

New member
תאמר לי ארז אתה עובד ברשות המס?

מהיכן הנתון כי הערבים לא משלמים מיסים? וכל החרדים משלמים? הרי לאברכים אין מה לאכול ורק ליצמן מציל אותם ע"י סחטנותו בועדת הכספים .

tapr

New member
האמת - לא

הממוצע התקני של ציוני הפסיכמטרי 535 (תקנו אותי אם אני טועה), ובמגזר הערבי 450, זאת למרות שהם נבחנים בערבית. יש לכך הרבה סיבות, אליהן לא אכנס. לא סתם ערבים מרוכזים בעיקר במספר פקולטות וחוגים. לך תראה כמה ערבים יש בפקולטות להנדסה, מדעים מדוייקים, מדעי הטבע, רפואה וכו'. זה דווקא בולט במיוחד בטכניון, שם יש ריכוז גדול של ערבים בפקולטה להנדסה אזרחית, שד"א נושרים בכמויות (כמה אירוני...). לכן, עובדתית, גם ציוני הבגרות המפוברקים שלהם לא עוזרים להם יותר מדי. מה הנקודה שאתה מנסה להוכיח? שערבים הם סטטיסטית גם חארות אוכלי חינם? את מי אתה מנסה לשכנע?

EerezZ

New member
תגובה

אם אתם מודים שרוב הדברים שכתבתי נכונים אז למה המפלגה היקרה שלכם לא עושה כלום בנידון אלא רק ניתפלת למגזר החרדי ומשמיצה אותו בלי סוף לא שהוא מושלם ותהור. אבל נראה אותה פועלת גם נגד הערבים. ולאשרת היקרה הכוונה היא שהמשגיחים הערבים לא מונעים העתקות בזמן בגרויות וככה יוצא מקרה שאחת הערים הערביות היא בין הטובות במתמטיקה בישראל.

אף אחד לא שונא כאן חרדים. אתה פשוט

הולך שולל אחרי התעמולה של המפלגות הדתיות. מה שרוצים זה לתקן את החוקים הלא נורמאליים הנותנים לחרדים, ובמידה מסוימת גם לערבים, את זכויות היתר. למה, לעזאל, נותנים להם פטור מהשירות? אני לא מאשים בזה את החרדים כי צריך להיות אידיוט מלא כדי לא לנצל את מה שהפראיירים מהממשלה נותנים לך. אני מאשים את החכמים בלילה שמתוך פופוליזם או בורות איפשרו לחרדים לא לשרת. הפטור שהם מקבלים רק משחית אותם ועושה להם שירות דוב. הרי גבר שלא שירת בצבא זה יצור נחות. אז למה שוללים מהם את הכבוד? גם הערבים חייבים לשרת. הרי חלק מהם (הבדואים) כן משרתים ולא מפחדים לתת להם נשק. אז מה הבדל בין ערבי בדואי לערבי מחיפה? הרי בחור ערבי שישרת באותה יחידה עם יהודים לא ילך אחרי החמאס. צבא הוא גורם מחנך חזק.

אשרת

New member
../images/Emo128.gif

אנחנו לא ממש נוהגים לצחוק על אנשים על שגיאות הכתיב שלהם.

למעלה