בחנוכה

maysabel

New member
../images/Emo9.gif בכיף

אם כבר אעבור לביתי החדש אז, אשמח לחנוך אותו בחנוכה בנוכחותכם. ואותי לא מעניין המניין..המספר, כל נוכחות רק תוסיף לעוצמות.. עוד דבר חשוב: עיתוי מצויין לחנוך סמל שקיבלתי במסר במסע שעשיתי אתמול עם רוחי כשגופי נשען בשורשי וגזע עץ אהוב ומעצים .. סמל שחש לי מלא עוצמה ושחזר אליי מ"איפשהו".. לקידוש מרחב ופתיחת מעגל לעליה ,העצמה,ריפוי,המשלב כיווני רוח, יסודות, ו..ו.. כל זה מלווה בשירה מהלב , מהנשמה..שכך יצאה.. מה שמעניין שבסביבה על העצים היו מלא עורבים צווחים ששמעתי בעת כל המסע, גם מהלב אבל גם מהאוזן!! קצקץ ה"מניין" יהיה מורכב מכל ישות שתרצה להצטרף- יהיה זה בגוף הפיזי ויהיה זה כאנרגיה דחוסה פחות או יותר.. מה עוד שגדרה לחנוכה- גדר ה' זה יכול להיות שילוב מעניין כתבלין ממש :)) אז כולכם מוזמנים לשלוח ליקום ברכה שיהיה זה במרחבי החדש עד חנוכה- בטוח רק יוסיף :) שבוע מבורך ומלא התרגשות ופעימות לב מהדהדות בנשמה ומרטיטות את הגוף.. מאיזה

דווקא חשבתי על מפגש אצלי.

אבל אם יש לך אירוע משמעותי כמו חנוכת בית, מובן שאוותר. השאלה היא אם יש עיניין במפגש?

maysabel

New member
אופסיייי

ניתן ליקום להחליט בשבילנו אם אעבור עד אז סימן שיש לחנוך וזה אצלי אם לא אז זה אצלך יש? יש עניין ויהיה גם ענן י'

maysabel

New member
לא צוחקת משומה..

את חנכות הבית שלי אערוך בבית שלי יהיה זה בחנוכה או בפסח יהיה זה במפגש או שלא במפגש יהיה זה בנוכחותכם או שלא בנוכחותכם אני את שלי הצעתי ביתי פתוח לנוכחותכם תמיד בכל עת בימי חול ובימי חג ליבי פתוח וכך שערי מרחבי אשמח גם להיפגש בבית של יעקב בחנוכה הבאה אלינו לטובה,כמפגש רגיל. נב- רק המילה פוליטיקה מקפיצה לי את הפיוזים, שלא לדבר על הומור קלוקל המכיל רעיון קורקט-פוליטיקל..

האם אני גם מוזמנת?

ומה במפגש???????? האם כולכם מכירים את כולכם? שאלה מצחיקה נכון? אבל בטוחה שהבנתם אותה

maysabel

New member
יותר ממוזמנת

איפה שלא יהיה ואני כבר שמרתי לך מקום על הירח שתאירי לנו בקרניים קוסמיות בעת חשיכת הליל..:) אז רק תבואי

איזה מקסימה את

אני כל כך שמחה שיש אנשים כמוך בעולם הזה ממש פותח את הלב ממש מרגש אותי לקרוא את מה שכתבת וזה שאת שומרת לי מקום על הירח מוסיף לשמחה שבי כי אני מרגישה באמת שאולי זה המקום שלי ובאמת אולי אני יאיר במקום שאני רצויה לפעמים מרגישה לא רצויה בכמה מקומות חחחחחחחחחחחחח

maysabel

New member
מפגש בחנוכה

ייערך בבית של יעקב פתאום הרגיש לי כך כשאעבור כבר נחשוב מה נעשה אז יעקב,לשים מים על האש לקפה :)) ביי ממני

אני שמח

שנוכל לשתות קפה בנחת ולא לתוזז בין ביתך וביתו עם כוס קפה מהביל שעלול לגרום לכוויות קשות. שהדבר יכול להיות די מעייף נפשית וגופנית, שלא לדבר על דלק ושאר ירקות. גם לך תדליק נר פה ונר שם פתרת לנו הרבה בעיות יקירה התקשור יצא לך טוב

למעלה