בחן את עצמך

P. Patil

New member
בחן את עצמך

הכנסו לאתר למטה (באנגלית) וענו על שאלות אמריקאיות על ספרי ה"פ. בדקו כמה אתם באמת יודעים על הסדרה.

Mentos

New member
נחמד...

הצלחתי לענות על 39 וזה רק בגלל שאין לי את הספר השני בבית...

HarryPotterGirl

New member
זה ממש ממש ממש קווול!!!!!

שלחתי גם שאלה משלי! kim 15 gryffindor ככה יהיה רשום למטה! צ´או, קים.

Nagini Potter

New member
היי! לא פייר!

מה זה שווה אם אתה בודק בספרים - כל הרעיון זה לבדוק מה אתה יודע בעצמך! אני הצלחתי רק 15... אוי, הבושה.... טוב, אבל איך אני אמורה לדעת מתי היתה מהפכת הגובלינים או מה שזה לא יהיה? Nagini Potter

Mentos

New member
אוף איך את רוצה שאני אדע באיזה

בית היה האגריד בלי להסתכל בספר וגם לדוגמה מהפכת הגובלינים הראשונה... ושמתם לב שכמעט כולם ששואלים את השאלות הם מגריפינדור??? למה?! מה רע בסלית´רין זה לדעתי הבית הכי שווה!!

Prongs

New member
זה ממש ברור שהאגריד בגריפינדור...

אני כמעט תמיד עובר את ה-50 אבל אז אני נופל על איזה שאלה לא נכונה שמישהו כתב. (הם לא בודקים את השאלות לפני שהם מעלים אותם...). Professor Prongs J. Potter

Nagini Potter

New member
האגריד היה בגריפינדור?

ואני לתומי חשבתי שהוא היה בהפלפאף..... Nagini Potter

PopPy

New member
חחח ../images/Emo13.gif

זה מוזכר איפשהו, לדעתי בחדר הסודות כשתמגלה האמת על מי שפתח את חדר הסודות כשטום מכניס את הארי לזכרונותיו. הלורד בנג´י שולט! |S| פופי |S| (שמשתמשת כרגע בפלאגין גדול לווינאמפ שגורם לקול של אליזה (זאת מהשיר Moi..LoLita - הבריטני ספירס הצרפתייה) להישמע כמו של ילדה קטנה, מקהלת קרפדות, בחור בן 19, קול בס עמוק, מקהלת צפרדעים, או של נער שבדיוק מתחלף לו הקול אז הוא מזייף בטירוף ^-^)

idit potter

New member
שמעתי

את ג´י קי רולינג באיזשהו ראיון אני בטוחה בזה ששאלו אותה את זה והיא ענתה שהאגריד היה בגריפנדור... ברור!

Mentos

New member
אז תבדקי שוב...

הוא היה בהפלפאף!!! ע"פ: 1) התנהגות 2) מה שהוא אמר בספר הראשון (כולם שמה אומרים שהפלפאף הם חבורה של איטיים) לא אומר שהוא לא למד שם! 3) גק"ר אמרה בפירוש, שהוא למד בהפלפאף!!! -=MentoS=-

Meijen Shaggy

New member
אתה טועה

1. גם נוויל מתנהג כמו הפלפאפי, והוא בעצם בגריפינדור. 2. אם הוא באמת היה בהפלפאף -- הוא לא היה מדבר ככה על הבית שלו. 3. רולינג אמרה בפירוס שהוא למד בגריפינדור. Meijen Shaggy

Meijen Shaggy

New member
לא נכון

זה לא מוזכר בספרים,. רולינג נשאלה על כך בראיון, והיא אמרה שהוא בגריפינדור. כולם חושבים שהוא בהפלפאף כי הוא אמר "יותר עדיף הפלפאף מסלית´רין" -- אבמל מסתבר שזה לא נכון.... Meijen Shaggy

Mentos

New member
האגריד באמת היה באפלפאף..

וזה מוזכר איפשהו בספר 2 שאין לי אותו כרגע... וגם אם זה לא מוזכר אז גק"ר אמרה באיזה צ´אט שהוא שם. ונראה לי שהיה על זה דיון פה לפני כמה זמן... -=MentoS=-

P. Patil

New member
עד עכשיו הצלחתי

לענות על 8 שאלות (ללא ספרים כמובן) . מה לעשות, לא זכרתי מה זה O.W.L .

einzuc

New member
איזה שאלה שאלו אותי...

מה היה המשפט ה-3 של מצנפת המיון? מאיפה לי לזכור כאלה דברים? -עינת-

זה לא שלא זכרת מה זה O.W.L

אלא פשוט את לא אמורה לדעת בגלל שבגירסה העברית זה לא מופיע! זה מופיע רק בגירסה האנגלית! גילי פשוטתרגמה את O.W.L ל-קס"מ כלומר קוסם סטודנט מעולה... s@me @ne נ.ב. אני מקווה לטובתך שקראת את הספר השלישית בגירסה העברית ולא באמת שקראת בגירסה האנגלית כי אז אני אצא מזה מפודח.

P. Patil

New member
מצטערת לאכזב אותך

אבל קראתי את שלושת הספרים הראשונים בסדרה באנגלית.

למעלה