בחן את עצמך

daniel...

New member
אני נפלתי בשאלות

שיש בהם הבדל בין הספרים באנגלית או בעברית אבל בכל זאת הצלחתי לענות על כמה שאלות

היי... זוכרים ששאלתי אתכם...

באיזה בית האגריד היה? רגע... בעצם יכול להיות שזה היה בפורום אחר... בכל מקרה, בטריויה הזו אמרו שהוא בהפלפאף! מה שלא נראה לי הגיוני... מאי.

זה באמת היה בפורום הזה.

בהתחלה מישהו אמר שהוא היה בגריפינדור אבל בסוף הגענו למסקנה שהוא היה בהפלפאף.

היי... זוכרים ששאלתי אתכם...

באיזה בית האגריד היה? רגע... בעצם יכול להיות שזה היה בפורום אחר... בכל מקרה, בטריויה הזו אמרו שהוא בהפלפאף! מה שלא נראה לי הגיוני... מאי.

Mentos

New member
זה דווקא מאוד הגיוני

גם לפי איך שהוא מתנהג -=Mentos=- If at first time you dont succeed-Blame marketing

Meijen Shaggy

New member
אולי, אבל

(בפעם המי-יודע-כמה): רולינג אמרה בראיון שהוא היה בגריפינדור, אין יותר על מה להתווכח בנושא. Meijen Shaggy

Meijen Shaggy

New member
זה באמת קל

פעם היה לי משחק מה זה ארוך, עד שבסוף הייתה לי שאלה: "איזה לחש דוחה סוהרסנים?" (באנגלית, כמובן), אב עניתי "אקספקטו פטרונום" -- וזה אמר לי שזה לא נכון!
-- כמו שפרונגס אמר פה, הם באמת לא בודקים אם השאלה נכונה או לא... המשחק הזה היה השיא האישי שלי: 76 שאלות נכונות. אגב, שמתם לב שיש שם שאלות מ"חיות הפלא ומרבצן" ו"קווידיץ´ בכל הזמנים"? Meijen Shaggy

אוחחח

הדבר הזה ממש עתיק...מלא זמן לא שיחקתי בו אז אנ לא זוכרת מה היה השיא שלי אטק....ושלחתי כמה שאלות שאני לא ממש זוכרת...המ... -ליאת-

טוב...

אני הולכת לבדוק את זה... הייתי פעם בטריוויה הזאת, ולא הגעתי לתוצאות מרשימות, אולי זה בגלל שזה באנגלית... טוב, אני לא אמציא תירוצים... wish me luck!
לעצמי!

למעלה