בחן את עצמך

coolit

New member
אני יודעת את ה-כל..

אני הארי פוטר מהלך.. ה-כל! למשל, שוינדיקטוס וירדיאן כתב את קלות וקללות נגד, ושלפלוריאן פורסטיקיו יש גלידריה, שהמכשפה וונדלין המופרעת נתנה למוגלגים לשרוף אותה לא פחות מארבעים פעמים בשריפת המכשפות בימי הביניים, ה-כל...

Meijen Shaggy

New member
את גם נורא צנועה

בתור אחת שיודעת "ה-כל", לא היית אמוה להיפסל אף פעם -- ובכל זאת לאיזה מספר הגעת? Meijen Shaggy

coolit

New member
כן, כן..

היה היתה ילדה בת כמעט אחת עשרה (עוד חודשיים!!!) מפ"ת, וכינוייה בפורום הארי פוטר הוא קולית. קולית היתה ילדה חמודה, מתוקה, יפה, נחמדה, מהממת- וגם צנועה כמובן!!! נראה לי שהגעתי בערך לעשרים, בלי ספרים, אבל זה היה מזמן מזמן, לא שיחקתי אתמול, ואז עוד לא יצא הספר הרביעי בעברית, אז לא ידעתי אם דאדלי הבריח סופגניות או לביבות או סוכריות או עוגיות לחדר שלו בזמן הדיאטה.. אז עכשיו אני בטוח אצליח יותר, אבל אני צריכה מתרגם, כי הרי אני רק בת אחת עשרה עוד חודשיים, אני אתקבל להוגוורטס עוד מעט...

coolit

New member
טוב, טוב, תירגע...

מייג´ן, היית פעם בצ´אטריוויה, שאפשר בעיקון להיכנס אליו או מנונסטופ או מהארי פוטרנט?

Meijen Shaggy

New member
אני רגוע, אגב

מצטער אם קיבלת את הרושם שאני לא, פשוט טיפה השתחצנת. Meijen Shaggy

coolit

New member
אה, כי אני מכירה אותך.

הייתי שם לפניך, ואחריך, עד שלא היה אפשר להיכנס אל זה מהארי פוטר, והיה "ממשק חדש", והייתי אלופה שם! פעם עברתי את דנה ומעינוש, והייתי במקום הראשון, לפני שזה התאפס.. שם ידעתי הכל. הכל הכל הכל הכל, לא חידשו לי שום דבר, והייתי מאוד מאוכזבת, למשל, כשכתבתי שפטריפיקוס טוטאלוס זאת קללת הרגליים הנעולות, ואני הייתי היחידה שידעה את זה, אבל אחרי כמה פעמים כולם זכרו גם.. טוב, וחוץ מזה, אם אלוירה רידל במקרה נכנסה לכאן, אז גם את כתבת, אם לא שמת
, שאי אפשר לחדש לך שום דבר בהארי פוטר או משהו כזה..

elvira riddel

New member
אאאממ.קולית... תפתחי את ההודעה.. ../images/Emo52.gif

את לא בדיוק יודעת הכול על הארי פוטר.. אם היית ידענית כל- היית צריכה לדעת בעל פה שוונדלין המופרעת נתנה שישרפו אותה לא פחות מארבעים ושבע [!] פעמים.. לא ארבעים פעמים.. וחוץ מזה..כל אחד יודע שוינדיקטוס וירדיאן כתב את קללות וקללות נגד.. וזה חומר פשוט מהספר השלישי.. אז אל תשתחצני כל כך לפני שאת באמת יודעת הכול כל כך טוב.. אם פגעתי או עצבנתי.. או שתם בלבלתי לך ת´שכ..אז סליחה.. אלוירה רידל

coolit

New member
ב-ס-ד-ר, הבנו.. אני סתם שמחה.

טוב?נכון, זה ארבעים ושבע. לא כי הסתכלתי בספר כדי לבדוק את זה.. אז תסתלי א ת על החידון שלי, ותעני את עליו, בשביל בכיף.

Meijen Shaggy

New member
האמת היא ש...

"קללות וקללות נגד" מוזכר בספר הראשון, ולא בספר השלישי. Meijen Shaggy

נעמה ע.

New member
בקשר לוונדלין המופרעת...

זה 43 פעמים. ואגב, מי לא זוכר את פלוריאן פוטרסקיו?

פגעסוס

Well-known member
אווווווווווווווווף

אצלי זה לא מראה את השאלות והתשובות. זה מראה לי רק את המקומות שבהם אמורות להיות התשובות אבל הפסים ריקים (ואפילו ככה צדקתי 2 ברצף...) GYXOIO

נעמה ע.

New member
חחחחח...

גם אצלי זה היה ככה בהתחלה... יצאתי ונכנסתי עוד פעם, ואז זה עבד. "יש שלושה סוגי שקרים: שקרים, שקרים גסים וסטטיסטיקה" (מארק טווין).

פגעסוס

Well-known member
עכשיו...

זה לא מצליח להעלות לי את האתר... נו, שוין, ננסה שוב מחר, לילה טוב!! GYXOIO "אם בפעם הראשונה לא הצלחת, תפרוש שוב" - פרסומת נגד עישון.

למעלה