בחלום השדה דמם

בחלום השדה דמם

חלום. חלום, מוביל אותי לתוככי השדה. השמש שורפת קצוות שערי. שכובה על אדמה חמה, נושקת לה וטעמה משכר. תולעים מאכלות גופי- יורקות את הרע , שומרות על הטוב. שמלתי, פרחים לבשה. ערומה השמלה, ללא דמות. קראתי לה ממעמקים, אך היא לא נענתה, שיחקה עם שיבולת. והשדה דמם, לא גילה את סודה, לא ביקש את שובי. בחלום השדה דמם.

*קסנדרה

New member
ילדה - זה היה חלום

ילדה קטנה החלום היה גם מבולבל ??? יש לך בחלום אוסף נהדר רק עשית קצת בלבול התולעים שמאכלות את גופך, יורקות את הרע, ואת הטוב - מה ? שומרות לעצמן ? או מותירות אותו אצלך ? שמלתך לבשה פרחים - הכיצד ערומה ? קצת התבלבלתי קסנדרה

בלבול...

גם לי הוא היה מבולבל. :-( זה אוסף של הבזקי הרגשות , חלום בהקיץ. התולעים- שומרות בשבילי את הטוב, משאירות אותו אצלי.הן עוזרות לי.להתנקות , כי אני מרגישה מלוכלכת, לא פיזית. השמלה- עירומה ללא דמות= אני , השמלה לא על גופי , ואני מרגישה שהיא עירומה כאשר אני לא לובשת אותה.(מה שבעצם הייתי אמורה להרגיש , לפי כל כללי ההגיון, הוא שאני עירומה בלעדייה, אבל בחלום זה ההפך) תודה. ילדה

זהרי

New member
ילדה נפלאה

לפני שנים לא מעטות היה מקום בודד עם עצים וחיות מקום שכולנו מכירים ( במיוחד החברים מהמרכז והמטיילים) נהגתי שם לשבת ולחלום את חלומותיי כך לבד רק אני ומחשבותיי ניקיתי את גופי שם על שפת המים אני ונשמתי הרבה דמעות הזלתי ..שם על שפת המים.. על אהבות..על..הצלחות...ובמיוחד על אכזבות ומחשבות.. ולאחר שעה או שעתים ...שם על שפת המים חזרתי על האופנים...נקי וערום מכל מחשבה רעה או אכזבה.. כיום איני נוסע עוד למקום ההוא.. שמעתי שסגור הוא עם גדרות.ועם תשלום... אבל ...אבל....תמיד ברגע של חלום או מחסור אחשוב על המקום שלי ההוא...עם המים ..והחיות.. ילדה.. צהרים טובים לך..( בוקר בשבילי..) זהרי

וואו ממש מיוחד ויפה...

הבנתי את המשמעות של השיר אם כי במעורפל,לא הבנתי את הסיבות לכתיבתו ולמה הוא נכתב וזה מה שעושה אותו יותר מיוחד ומעניין האי ידיעה...

אנגלינה

New member
אהבתי מאוד ילדה

אהבתי לקרוא דווקא הבילבול נתן לזה את ההרגשה שזה חלום הרי חלומותינו אינם ברורים אף פעם מקסים אנגלינה

למעלה