בחירת ספת תיחנות

gilad_no

New member
נסה את SMALL

שפת סקריפטינג שאתה יכול להתאים לפי דרישותיך.

פרדיקט

New member
הודעה ל - IdanR../images/Emo46.gif

למיטב הבנתי אתה מנהל הפורום. למה מינו אותך למנהל הפורום אם לא בכדי למנוע את מה שקרה כאן. בנאדם נכנס לכאן לקבל תשובה לשאלה והחבר´ה פה לא מפסיקים לרדת עליו. עולה חדש או דיסלקט - זה לא משנה. השאלה קריאה ומובנת! אם אתה לא מבין, אז כנראה כושר ההבנה שלך פגום! לא מבין - אל תענה!!! כשאני שואל שאלות בפורומים בשפה האנגלית, על אף שאני מתקשה להתבטא, אנשים מבינים שאנגלית זו לא שפת אם שלי והם בכל זאת מנסים לעזור, לשאול מה התכוונתי ומבקשים שאתנסח שוב. יש פה כמה ששומרים על פורום ברמה ששווה לחזור אליו. חבל שיש את הקומץ שמתעקשים להרוס.

פרדיקט

New member
לא../images/Emo8.gif סתם לא רציתי שיהיה באמצע...

חוץ מזה אתה היית בסדר
הפרדיקט.

ekampf

New member
תפסיק לחפש תירוצים...

דיסלקט? עולה חדש? קח מילון! דיסלקציה או חוסר ידע בשפה אומר שצריך לעבוד קשה יותר כדי להתגבר על הבעייה ולא סתם לכתוב גיבריש ולצפות ליחס רציני.... דיסלקציה זה קושי ולא חוסר יכולת... מבחינתך אולי ההודעה שלי נועדה להעליב אבל מבחינתי זאת הודעת "get your acts together!"

gilad_no

New member
הוא לא חייב לך כלום../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יש כאן מספיק אנשים שמבינים אותו ומוכנים לעזור לו גם ככה. יש לך בעיה עם ההודעה, אל תענה. אתה לא מנהל את הפורום ולא אתה תחליט מי רשאי להשתתף ומי לא. גם ככה,לפי מה שהוא כתב, את רובכם הוא אוכל בלי מלח בתחומים אחרים.

jeblesh

New member
או יופי טודה

בעיה אחת ניפתרה נירעה כמו אחלה מנועה ואים קוד מקור חופשי בידיוק מה שחיפסתי אחשב צריך לילמוד סי פלס פלס שגם ככה אני היתחלתי לילמוד בחודש האחרון... יש פרויקת קזה על 3D אים חוקיי פיזיקה? כמובן שרצויי שאיהיה ב C++... ?

gilad_no

New member
לא חייב C

עד כמה שאני זוכר, לSMALL יש גם מימוש באסמבלי (אמרת שאתה יודע אסמבלי). תוכל להוריד אותו עם הקוד מקור. בקשר ל3D, תנסה לחפש בSOURCEFORGE. יש להם דיי הרבה פרוייקטים ב3D שגם מתאימים ללינוקס. נסה גם OPENGL

jeblesh

New member
לכול תוחנה

שקומפלה אים דיבאג סימבלס יש מימוש באסמבלי ןגם קזותי שלא למרות שבלי דיבאגסימבלז "קצת" קשה להבין....

gilad_no

New member
לא התכוונתי לזה,

אני יודע שאתה יכול לראות את הקוד בדיסאסמבלי. התכוונתי שיש לVM של SMALL גם מימוש מלא באסמבלי (קוד מקור), ולא רק בC. עם הערות והכל. תבדוק באתר שלהם

לעניין לימוד השפה עבור UNIX

נתקלתי בספר אלקטרוני (אני חושב שהמליצו עליו בפורום LINUX של IOL) ללמוד C\CPP עם דוגמאות לLINUX. תריץ שם חיפוש, אולי זה יתאים לך. אני אנסה למצוא את העותק שהורדתי ..... בהצלחה, סילוויו

למעלה