בחירת ספת תיחנות

jeblesh

New member
בחירת ספת תיחנות

אני יודעה קצת C הרבה אסמבלי (IA-32) וקצת VB עלה רעיון לא מיזמן שהיסתתר באייזה קפל במוח להרים פרויקת בישויל הפרויקת אני יצתרך לדמות "עולם" תלת מימדי אים חוקיי פיזיקה משלו וליצור מנועה שמאפשר סקריפתינג אים מישתנים וכוליי בקיצור ספת תיחנות כמו ה VBF למשל יש המלצה על ספת תיחנות אים כלים טובים להרמה של פרויקת קזה אני מיתקבן לילמוד לא נירעה לי ש C או אסמבלי איהיה מתעימות מי יודעה מה לזה ....

jeblesh

New member
בעיה אים עברית

זות לא ספת תיחנות!!! בכול מיקרה אתה לא עוזר לאף אחד אים ההערה שלך...

ekampf

New member
כדאי ללמוד את שפת בני האדם קודם...

אם אתה רוצה שיקחו אותך ברצינות...

זהר פלד

New member
עברית היא לא "שפת בני האדם" ../images/Emo70.gif

אם הוא עולה חדש, שלא הספיק ללמוד עברית עד הסוף? אם הוא פשוט דיסלקט? (ואני מכיר לפחות שני מתכנתים מאוד מוכשרים שהם דיסלקטים...)

nahsh

New member
אם ואם ואם.

אז שיכתוב יותר לאט, ויבדוק עם מישהו לפני שהוא מעלה הודעות בלתי קריאות. חוץ מזה, כמות השגיאות מוגזמת גם יחסית לסטנדרטים של וואלה. לא יכול להיות שבכל מילה יש לפחות שגיאה או שתיים. זה לא קריא.

gilad_no

New member
תפסיק להתנשאות עליו../images/Emo70.gif

גם אני מכיר דיסלקטים והם לא יכולים לכתוב ברור. כמו שתתעצבן על אילם שהוא לא מדבר. אם זה מפריע לך, תתעלם מההודעה! לא תורם לאף אחד שאתה יורד עליו

nahsh

New member
אני לא מתנשא

כי אני לא חושב שאני יותר טוב ממנו במשהו. גם אני מכיר דיסלקטים ובעלי ליקויי למידה (כאילו שהם נדירים...). כמות השגיאות שלו היא של מישהו שכותב בכוונה לא נכון כדי לעצבן. השגיאות שלו סיסטמטיות מדי בשביל ליקוי למידה. לדעתי זה מכוון (למרות שאני כמובן לא מבין בזה יותר מדי - זאת התחושה שלי).

זהר פלד

New member
לפי ההודעה שלך, ברור שאתה לא יודע

דבר וחצי דבר על דיסלקציה. לא יעזור אם דיסלקט יבדוק שוב ושוב... בדיוק כמו שלא יעזור אם אדם שלא יודע איך כותבים את המילה יבדוק שוב ושוב. והכי חשוב - יש דרך מתורבתת להתייחס לדברים שמרגיזים אותך - לא צריך לרדת על בנאדם רק בגלל שיש לו שגיאות כתיב. מרגיז אותך? אתה לא רוצה לתרום מהידע שלך לאדם שלא מסוגל|יודע|רוצה לכתוב בעברית תקינה? פשוט אל תענה. זה שאתה יורד עליו לא עוזר לו ורק מוריד את מעמדך בעיני אחרים.

jeblesh

New member
בנוסה העברית שלי

אני ישתדל כמה שיותר לדייק בעיות בהודעה הזות מקיבן שאנשים שזה מעצבן אותם בימיוחד יקראו אותה אז כן אני דיסלקט בין אים אני דיסלקט או לא אתם תיקבעו לעצמכם בין אים זה מעצבן אותחם או לא זה לא בשליתתי אבל מה שבטוח הו שאים אני אוסה זות בחונה ביכדיי לעצבן התגובות שלכם רק יעודדו תעלול שקזה ואים אני דיסלקט באמת התגובות שלכם ביכלל לא במכום קח או קח זה דיי שטותי להגיב בצורה הזות ובזה אני סוגר את העיניאן עין לי שום כבנה להצדיק את השגיעות שלי ולהפוך את זה לפורום פילוסופי על "דיסלקציה עצלנות או בעיה" אז בבקשה אני ממש יעדיף להשאיר את הנוסה הזה לדיון בפורום אחר עין לי ביעה לקבל מסרים אישיים אבל מעצבן אותי שאני מעמיס ככה על פורום אז בבקשה...

TZURYOAV

New member
בקשר למנוע הסקריפט,יש לך מוכן כזה

מבית מיקרוסופט,תחפש חומר על ACTIVEX SCRIPT CONTROL קישור http://www.devx.com/premier/mgznarch/vcdj/1998/apr98/script1.asp

jeblesh

New member
טודה אבל

אני עובד על לינוקס ככה שזה לא ממש אוזר בתחלס טודה רבה בכולמיקרה....

voguemaster

New member
מה ז"א ? מאיפה צץ לו הזלזול הזה ?

כמעט נדמה שאתה שונא UNIX ופיתוח על כל מערכת שדומה לה. אני מקווה (בשבילך!) שאתה לא עד כדי כך צר אופקים...

yair24

Member
מה זה גם פה יש חקיינים??? ../images/Emo13.gif

חשבתי שזה רק בצ´אטים ככה...

למעלה