בחירת מרצה....

בחירת מרצה....

בוקר טוב לכולם, אני יודעת השאלה קצת אינדיבידואלית אבל אולי כן אוכל לקבל תשובה עד כמה חשוב המרצה במקצועות כמו: מבוא לפסיכולוגיה וכל החטיבות של זה, התנהגות אירגונית וכו לעומת מקצועוות כמו סטטיסטיקה ושיטות מחקר? אני יודעת שזה נורא תלוי איזה ראש יש לך ריאלי או לא אבל עדיין עד כמה למרצה יש חלק נכבד בלמידה שלך ז"א אם יש לך מרצה ל א מי יודע מה למקצוע כמו פסיכולוגיה עד כמה תוכל לשבת בבית לקרוא את החומר מכל הכיוונים ועדיין לבוא מוכן לבחינה ומהצד השני האם תוכל לשבת בבית ולנסות לפתור תרגילים בסטטיסטיקה אם המרצה לא העביר את החומר כראוי? אני שואלת את זה מפני שאני החלפתי יום בכדי להיות עם מרצה טוב בסטטיסטיקה ולא יודעת עד כמה המרצה לפסיכולוגיה יהיה או תהיה טובים ורציתי לדעת אם שווה להחליף בשביל פסיו' יום ומרצה תודה רבה על התשובות

נדי42

New member
המלצה בהתנהגות ארגונית

שמעתי דעות שונות בקיצוניות לגבי קורס התנהגות ארגונית, ולדעתי זה תלוי מאוד במנחה. המלצתי הברורה היא למצוא את הקבוצות של צוקית בן-עמי (אני למדתי אצלה במכללת רמת-גן, בעקבות המלצה ...) למרות ההשכמה המוקדמת בימי שישי, המפגשים הפכו עבורי לתרפיה לאחר השבוע העמוס, תמיד באווירה נעימה (וטעימה - זר לא יבין זאת). החומר מוגש בצורה מרתקת, ובליווי קטעי וידאו, שירה וסיפורת מובחרים. בנוסף ללימוד החומר, יש דגש חזק לאורך כל הסמסטר על תהליך הלמידה והכנה למבחן בקיצור - מומלץ בחום למצוא אותה - אני למדתי במכללת רמת-גן בימי שישי, אבל זה היה מזמן אז כדאי לוודא ...

kimpatsu

New member
כמו שאמרה הכותבת

זה מאוד אינדיבידואלי, ולראיה אני למדתי עם צוקית בן-עמי ולא סבלתי אותה. אפילו הברזתי מארבעת השיעורים האחרונים (מגיע לכל השיעורים בכל הקורסים תמיד).

חבר'ה תודה על התשובות

אבל לא דיברתי על קורס ספציפי אלא על המהות של הקורסים והמנחים לא ביקשתי המלצות על מרצה אלא על הרעיון בכלליות תודה שוב

נועה321

New member
מהנסיון הפרטי שלי....

אני לא מכירה את הקורסים בפסיכולוגיה, אבל מהנסיון שלי- שכולל מגוון קורסים (תשתיות+ניהול+כלכלה) אוכל לומר שאין לזלזל בחשיבותו של מנחה מעולה, בקורסים בהם התעקשתי על מנחים הידועים כמעולים (כאלו שהיה עליהם קונצנזוס) זכיתי לציונים מעולים במאמץ סביר (וההתעקשות כללה לימודים ביום/שעה שקצת לא היו נוחים לי), היכן שהתפשרתי- גם הציונים התפשרו איתי, וכדי לשמור על הממוצע עשיתי מועדי ב'...., המסקנה שלי: גם לבד אפשר להגיע ל 90+- אבל עם מנחה מעולה זה הולך יותר בקלות.

למעלה