בחירת מכון פסיכומטרי.

sivan3004

New member
אני רק אוסיף אבל

שאולי יש הבדלים בין הקורסים, אני לא יודעת, אבל אין ספק שפעם שניה שניגשים הרבה יותר קל ויכול להיות שזה גם שינה ולא רק הקורס
בעייני 7000 שקל לקורס זאת ממש גניבה

ido1213

New member
בחירת מכון פסיכומטרי.

אני חייל שמשתחרר עוד שבוע וגר ברעננה. רציתי לדעת אם יש חשיבות למחיר של הקורס זאת אומרת סמארט הציעו לי ב3000 שקל כשיואל גבע בסביבות ה7.. אני מכוון לקורס הכי זול כי אני לא חושב שיש ביניהם הבדלים שדורשים תשלום כזה גבוהה. כמו כן רציתי לדעת מה ההמלצות שלכם למכוני הפסיכומטרי השונים ואם סמארט פסיכומטרי הוא טוב מספיק?

לינו7

New member
לא מבינה את

לא מבינה את הסמארט האלה...היה עליהם כתבה בכולבוטק והם בלי בושה ממשיכים לעבוד ולמשוך אליהם חיילים משוחררים ומי יודע בכלל אם משהו השתנה שם.
בכל מקרה, סליחה שאני לא עוזרת אבל תבדוק כמה פעמים את סמארט אם אתה מחליט להרשם אליהם...אני לא למדתי שם אז לא יודעת. בהצלחה...

s486

New member
לא ממליצה לעשות בסמארט.

יש שמועות ממש לא טובות עליהם.

ברק צלק

New member
ככה

בין שלושת המכונים ה"מובילים" בשוק - קידום, הייקיו ויואל גבע אין יותר מדי הבדל ברמה(אם אתה מאוד משקיע), אך יש הבדל במחיר.
הייתי מציע לסקור את שלושת המכונים הללו ולא ללכת לסמארט בכלל.

זול זה לא בהכרח רע ויקר זה לא בהכרח טוב.

mayahalpern

New member
לא כל מכון הוא אותו דבר

ממש לא כל מכון פסיכומטרי מציע את אותו הדבר.

כשאתה מדבר עם מכוני פסיכומטרי- חוויה שיכולה להיות מאוד מתסכלת וחופרת, תנסה "להפשיט" את השיחה מהמרכיבים המכירתיים והשיווקיים שלה ותבדוק אם הם מציעים את מה באמת חשוב לך.
- חשוב לך יחס אישי? כיתות קטנות? זמן אחד על אחד עם המורה?

מפתה ללכת למקום שמציע קורס פסיכומטרי ב3000 ש"ח, אבל הדרך היחידית שמכון פסיכומטרי יכול לקחת כ"כ מעט ועדיין להרוויח זה על ידי דחיסת 30 תלמידים באותה כיתה. האם זה שווה לך?
אני ממליצה לך לבדוק איזה מקומות מציעים את מה שאתה באמת צריך כדי להגיע לציון שדרוש לך.

למעלה