בחירת הכוכבים

moshavnikit

New member
זה לא שטויות

עצם זה שהבן אדם יודע לזוז, ללמוד צעדים, זה כבר נותן לו יתרון ענקי לעומת מישהו שרוקד פעם ב.. באיזה אירוע משפחתי. נקודת הפתיחה של גיא ולימור הרבה יותר טובה משל שאר המתמודדים

שרוש2

New member
רקדן טוב מתמצה בכל סגנון שתביאו

לו... כמובן שיש סגנונות טובים יותר וסגנונות יותר חלשים לכל רקדן, אבל אין שום ספק שרקדן יבצע כל סגנון ריקוד יותר טוב מכל אחד אחר שהוא לא רקדן.

Tinkit16

New member
אני אחזור על מה שרשמתי :)

שזה בדיוק החיסרון, שאין לו כל כך הרבה לאן להתקדם... כל אלה שאין להם רקע, הרבה יותר יהיה יפה לראות אותם משתפרים והשופטים במיוחד אוהבים את זה
.

moshavnikit

New member
נכון, אבל

לא יורידו למישהו נקודות על זה שהוא נשאר ברמה גבוהה אבל לא משתפר

ortalushit

New member
נכון ...

וגם שמים לב שלגיא ולימור (אטיאס) יותר קל ... הם לא צריכים לעבוד על טכניקה וגם לא לוקח להם יותר מידי זמן לקלוט את כל הצעדים ואיך עושים אותם כי הם כבר רגילים לזה בניגוד לשאר הכוכבים שלא רגילים לזה ... גיא ולימור פשוט מדלגים במהירות על הקטע של הטכניקה ולדעת ואיך לעשות ת'צעדים ועוברים לשאר הדברים שאפשר לעבוד עליהם כשיש זמן פנוי , כגון : אביזרים , ניקוי הריקוד , תנועות ארוכות וחדות ובכלל עוד כל מיני דברים שעושים רק אחרי שהריקוד כבר מוכן וששני בני הזוג יודעים פרפקט את הריקוד והצעדים (אצל הזוגות האחרים זה לוקח קצת יותר זמן לדעת פרפקט ת'צעדים)

turbulent

New member
למה להתווכח - כנסו!

ראיתי את ההודעות שלכם על לימור אטיאס על זה שלמדה פעם ג'ז וכל אלה שדיברו על זה ואפילו קראתי את ההודעה של שרי רק רציתי להגיד שלימור אטיאס לא משנה מה היא הייתה עושה היא לא הייתה מצליחה לרקוד אם לא היה לה הבסיס של הג'ז בילדותה אבל ת'אמת היא לא באמת יודעת לרקוד כמו אנה למשל אנה שלמדה הרבה שנים ואפילו למדה בלט וגם ממה שידוע לי לימור למדה בלט כמה שנים אני רק רוצה שתביני שרי שג'ז זה לא הכול בחיים ומעבר לזה יש את הבלאט ומי שלא רוקדת בלאט לפני שהוא לומד לרקוד סגנון אחר הוא לא יעלה לרמת ריקוד גבוהה אני למשל רוקדת הרבה שנים בלאט ויש לי בסיס לריקודים סלוניים , ריקודי בטן הכול בגלל שאני לומדת בלאט ועובדה אנה למדה בלאט לימור למדה בלאט ככה שממה שאת אומרת את בעצם מזלזלת וזה מאוד פוגע אז תפסיקו עם הדימוי שלכם כולכם ותקלטו- מי שרוקד יפה לומד והרבה אז אי אפשר ללמוד סתם ככה ג'ז בשביל להיות על רמת קלאסה צריך בסיס לכל זה שרי נראה לך שאני לא לומדת ג'ז ברמה מקצועית אני חייבת להגיד לך ש50 אחוז מהחימום וכל מה שדיברת עליו הכול קלול בקלאסי נראה לך שרקדן יכול לרקוד בלי פוינס או פלאקס ? ממש לא . אז אל תתפלאו למה לימור אטיאס רוקדת כל כך טוב ולפי דעתי האישית יש הרבה יותר טובים ממנה זה שאתה עושה דברים מפתיעים והכול נראה וואו זה כלום חשוב הריקוד אני מסכימה שהיא רוקדת מצוין אבל נו באמת לרקוד עם עיניים קשורות מה אנחנו בקרקס אולי זה נשמע לכם לא טוב אבל מה זה השטויות האלה יש הרבה יותר דרכים להפתיע ולבצע פרפקט ואני לא מופתעת למה נתנו להם 5 באותו יום .

../images/Emo6.gif כולם רוקדים בלאט!

ומתפלאים אח"כ שרוב תחום הריקודים הוא של העלייה הרוסית ושהעברית שלנו מתקלקלת בלאט!

yael2704

New member
לכולם קצת סדר בקשר ללימור וגיא!!!

הריקודים ואז מה אם לימור, למדה ג'ז זה בכללל לא קשור לכל הריקודים הסלוניים!!! הדבר היחידי שבו ג'ז עוזר לה זה, הקטע שהיא כבר יודעת מָזה ללמוד ריקוד, וכמה צריך להשקיע לעלות ריקוד כמו שצריך, היא מודעת לכל הקושי שבלירקוד, ואני בטוחה שהיא, מכל המפורסמים, ידעה למה היא באה וכמה היא צריכה להשקיע!!! ובקשר להודעה הזאתי שלימור לומדת בקלי קלוטה- זה מזה לא נכון!! אפשר לחשוב מָזה ג'ז וכל ההיפ-הופ הזה, יותר מכיף, זה כלום! תשמעו עצה מאחת שלמדה הרבה זמן היפ הופ ג'ז וכל הפאנקי למיניהם, והבינה שהדבר הכי קשה שיש זה קלאסי -בלאט, שהוא הבסיס לכל ריקוד, אז אם בא לכם תפסו איזה מתנ"ס, תירשמו תתחילו להשקיע ואז תבינו מזה לרקוד באמת!!! בהצלחה.. ותפסיקו לדבר כל כך הרבה שטויות על זה שגיא אריאלי, ולימור אטיאס ביתרון, כי בתוכנית האחרונה 19.6.06גיא כמעט עף כי היה לו בשיכלול הסופי ציון נמוך ובסוף השאירו אותו כי הבחר בחר יותר בו מאשר בשירלי -- אני מזכירה, ושבוע שעבר- שזה היה תאריך-12.6.06 השופטים נתנו הרבה הערות רעות על הביצוע והכירואגרפיה שהייתה בריקוד של לימור!!! אז לסיכום כמו שאתם רואים, גם שני אלה היו פעם- בהכי פחות שבפחות, או יותר נכון בתחתית! מה לעשות !!!!

yael2704

New member
קצת סדר- בקשר לבעיות עם לימור וגיא

הריקודים ואז מה אם לימור, למדה ג'ז זה בכללל לא קשור לכל הריקודים הסלוניים!!! הדבר היחידי שבו ג'ז עוזר לה זה, הקטע שהיא כבר יודעת מָזה ללמוד ריקוד, וכמה צריך להשקיע לעלות ריקוד כמו שצריך, היא מודעת לכל הקושי שבלירקוד, ואני בטוחה שהיא, מכל המפורסמים, ידעה למה היא באה וכמה היא צריכה להשקיע!!! ובקשר להודעה הזאתי שלימור לומדת בקלי קלוטה- זה מזה לא נכון!! אפשר לחשוב מָזה ג'ז וכל ההיפ-הופ הזה, יותר מכיף, זה כלום! תשמעו עצה מאחת שלמדה הרבה זמן היפ הופ ג'ז וכל הפאנקי למיניהם, והבינה שהדבר הכי קשה שיש זה קלאסי -בלאט, שהוא הבסיס לכל ריקוד, אז אם בא לכם תפסו איזה מתנ"ס, תירשמו תתחילו להשקיע ואז תבינו מזה לרקוד באמת!!! בהצלחה.. ותפסיקו לדבר כל כך הרבה שטויות על זה שגיא אריאלי, ולימור אטיאס ביתרון, כי בתוכנית האחרונה 19.6.06גיא כמעט עף כי היה לו בשיכלול הסופי ציון נמוך ובסוף השאירו אותו כי הבחר בחר יותר בו מאשר בשירלי -- אני מזכירה, ושבוע שעבר- שזה היה תאריך-12.6.06 השופטים נתנו הרבה הערות רעות על הביצוע והכירואגרפיה שהייתה בריקוד של לימור!!! אז לסיכום כמו שאתם רואים, גם שני אלה היו פעם- בהכי פחות שבפחות, או יותר נכון בתחתית! מה לעשות !!!!

galitpa

New member
סתם לידע כללי, לעשות שפאגאט

"מלא" או גשר "מלא" זה קודם כל גנטיקה ורק אח"כ אימון. אפשר לזהות די בקלות מי גמיש בשל אימון, או מי גמיש בשל יכולות בסיסיות מולדות. קחו, לדוגמא, את עידו תדמור, הגמישות שלו המדהימה היא קודם כל תורשה. ניתן לראות שלימור "נולדה עם זה". לידיעתכם יש הרבה אנשים עם גמישות יתר, והם ממש לא רוקדים (והגמישות שלהם "לא נראית טוב" ולא נראית יציבה). וצדק מי שכתב שהבסיס לריקוד הוא בלט קלאסי. ואחזור על טענתי שלימוד טכניקה היא לא תמיד הכל (וידוע שיש בארצנו הרבה בנות שלמדו לרקוד, אבל מעט שיכולות להקרא רקדניות (וכמובן, גם בנים)

2 Mיכל

New member
1. כל אחד יכול לעשות גשר אם הוא

מתאמן מספיק. 2. כמה שהגנטיקה תהיה מעולה, בלי אימון (ואימון של חודש במהלך התכנית לא נחשב) לא מגיעים כ"כ רחוק.

galitpa

New member
1. מה זה שייך? בסך הכל הערתי

שהעובדה שלימור מצליחה לעשות גשר/שפאגט זה ממש לא מעיד על לימוד, וכן שלימוד לא בהכרח מוכיח על יכולת (יש שילמדו שנים והטכניקה שלהם לא תהיה טובה) וחוץ מזה, לא כל אחד יצליח לעשות גשר/שפגט, גם אם יתאמן. יש שישתפרו, אומנם, אבל לא יצליחו לבצע כמו שצריך

2 Mיכל

New member
אולי שפגט לא, למרות שנראה לי שאם

מתאמנים מגיל צעיר מספיק כל אחד יכול. במיוחד שפגט בנות. גשר כולם יכולים. וכתבתי את זה כי אמרת שזה קודם כל גנטיקה. אני טוענת שעם כל הגנטיקה שבעולם, בלי אימון אמיתי, לא מגיעים להישגים של לימור אטיאס. ואם כבר, גם עידו תדמור הגיע להישגים שלו כי הוא התאמן. אין דבר כזה "ברכה מאלוהים" נטו. יש גנטיקה והשקעה (אולי במקרה שלה קטנה יחסית) ואז רואים תוצאות או שאין כלום. תאמיני לי, אני כותבת את זה מנסיון.

שרוש2

New member
דודה שלי כשהייתה קטנה ידעה לעשות

שפגאט פרפקט, ולמרות שהיא בחיים לא למדה ריקוד. היום מה? חושך. היא כבר לא מצליחה. למה? כי היא לא התאמנה ולא שמרה על זה.

Cool Cat2

New member
לימור אטיאס...

היא למדה ריקוד רק מגיל שלוש עד 10 נראה לכם שהיא זוכרת משהו?!....ואולי גם האחרים למדו ריקוד אבל לא אמרו את זה?!

Tinkit16

New member
סקופ: גם שירלי למדה לרקוד!

בגיל שנתיים
(נאמר באירוח של היום)

למעלה