בחירת הכוכבים

moshavnikit

New member
בחירת הכוכבים../images/Emo41.gif

שירלי בוגנים פיני טבגר לימור גולדשטיין רז מאירמן חיים רביבו לימור אטיאס גיא אריאלי ריקי גל שירה וילנסקי פבלו רוזנברג לכמה מתמודדים יש יתרון ברור מלכתחילה. גיא אריאלי היה בלהקת בנים אז תחום הריקוד כבר מוכר לו ויש לו נסיון בלמידת כוריאוגרפיה. כנ"ל פחות או יותר לימור אטיאס- ששיחקה חברה בלהקת בנות. מה אתם חושבים על זה? לגיטימי או לא? לדעתי לא צריך להיות הבדל כזה גדול בין המתמודדים

ortalushit

New member
לימור גם למדה ריקוד !

וגם שירה - והם אפילו אמרו את זה בשידור חי אז לפי דעתי זה ממש לא הוגן כי כל הקטע כאן זה להביא כוכבים שבחיים שלהם לא רקדו !

2 Mיכל

New member
לדעתי זה ממש לא בסדר.

אין פלא שהם מובילים. אמנם צריך גם הרבה השקעה ואימון, אבל זה לא סתם יתרון קטן אלא עצום. במיוחד ביחס לחודש-חודשיים של התכנית. לימור אטיאס למשל נראית כמו רקדנית אמיתית ו... זה פשוט חבל. היא יכולה לרקוד עכשיו כמו שאליענה רקדה רק בסוף העונה.

Tinkit16

New member
בקשר ללימור אטיאס -

היא לא ממש למדה ריקוד
אולי טיפה רקע ב'ילדות רעות', אבל לא משהו שיכול להביא לה יתרון גדול על רחבת רוקדים... מצד שני, מי שעכשיו בשיא - באיזה שהוא מקום זה גם לרעתו, כי לא יהיה לו מה להפתיע..!

2 Mיכל

New member
ממ.. טוב-

היא למדה ג'אז בצעירותה. אולי זה לא כזה עוזר, אולי כן. אני למדתי שנה הורה בכיתה ד' וכשבמסיבת הסיום השנה למדנו כמה ריקודים אחת המורות שאלה אם למדתי פעם ריקוד.
היא עושה שפגט מלא ויותר מגשר. אם לא מתאמנים, לא משנה איזה גנים יש לך, אי אפשר להגיע להישגים כאלה.
היא מתאמנת קבוע בחדר כושר. זה אומר שיש לה יותר סיבולת, שרירים וגמישות. יש לי תחושה שכל אלו ביחד הם יתרון עצום. אי אפשר להשוות אותה ללימור גולדשטיין למשל, אפילו אם גם לימור רקדה בעבר. מפרידות בניהן איזה 15 שנים ולימור גם ילדה. ההרגלים של אמא מבחינת כושר שונים לגמרי משל דוגמנית ושחקנית כמו לימור אטיאס. אני לא מצפה שכל המתמודדים בתכנית יהיו זהים, אבל לדעתי זה יתרון גדול מדי.

ortalushit

New member
היא כן למדה ריקוד !

ויש גם הוכחה ... תפתח "מעריב לנוער" של השבוע בעמ' 18 ושם רשום בפירוש שכשהיא הייתה נערה היא הייתה חברה בלהקת ריקוד , למדה ריקוד ואפילו השתתפה במופעי ריקוד ! וזה לדעתי לא הוגן ... כי בזמן שאחרים משקיעים מלא מאמץ כדי לקלוט ת'צעדים ולהשתמש בטכניקה לימור כבר יכולה להתחיל לעבוד עם חיים על אופן הריקוד , מבנה הריקוד וניקוי הריקוד (כלומר שהריקוד יהיה נקי מפאשלות וטעויות) מה שלרוב הזוגות האחרים אין - עקב חוסר בזמן.

בסדר, אבל הריקוד שהיא למדה זה לא

ריקוד מקצועי שמתמקד בסגנון כלשהו או שם ממש דגשים על איך לרקוד ומה הטכניקה הנכונה. זה ג'אז-משהו כיפי שמלמד בסיס (ויש אפילו כאלו שבג'אז ולא יודעים לרקוד...). אז היא כן צריכה ללמוד את החדות של התנועה. וחוץ מזה, היא למדה ג'אז כשהיתה ילדה, מה שאני כמעט בטוחה שכל הילדות למדו.

שרוש2

New member
כנראה שאת לא יודעת, אבל ג'אז זה

לא סתם משהו כיפי שמלמד בסיס. תלוי איפה אתה לומד. אם אתה לומד במתנ"ס בעזה, או בסטודיו לריקוד. אני לומדת ג'אז בסטודיו ואני יכולה לומר שזה לא סגנון ריקוד קליל שאפשר לקחת בקלות... חימום בשיעור כמו זה שאורכו שעה אחת, זה לפחות חצי שעה, מגיע לפעמים עד ל40 דקות. חימום פירושו, תרגילים לשיפור גמישות ויציבה. ושתביני, זה לא בלט או משהו, אבל אם אתה רוצה להיות רקדן אתה חייב לדעת את הדברים האלה גם אם אתה רוקד ג'אז. תאכלס... רואים שהיא רקדה הרבה יותר מ"סתם ג'אז כשהייתי קטנה כמו כל הבנות".. כי הבחורה ממש גמישה, אז זה לא סתם. יש לה יציבה נכונה, טכניקה ותנועות חדות - מה שמשיגים מלימוד ריקוד מקצועי. ובגלל כל זה, זה לא הוגן שהביאו אנשים עם רקע קודם בריקוד. עונה הבאה יביאו את עידו תדמור כמפורסם וזהו...

ayala69

New member
היא רקדה מאז ומתמיד

על כך העידה ברוב טפשותה אמא שלה לפני שתי תכניות שמאז שהיא זוכרת אותה היא תמיד רקדה והופיע בלהקה ייצוגית ברחבי הארץ לזה אני לא קוראת חכמה גדולה הזוגות היחידים שצריך להצדיע להם הם רז ומירית (שמעולם לא רקד ומשתפר מיום ליום ומצליח לבצע צעדים מסובכים בצורה כובשת ומוצלחת ) פיני ודורית שגם פיני מוכיח כושר לימוד אם כי הוא פחות כובש את המסך ופחות מעניין די יבשושי ורביבו ואנה שאלמלא אנה הוא מזמן היה עף אמנם יש לו חוש קצב והוא וירטואז בגלל הכדורגל אבל רקדן הוא לא

guardmen

New member
לימור אטיאס אכן למדה ריקוד

בתור מישהו שמכיר את לימור באופן אישי, אז אני חייב לציין לימור אכן למדה ריקוד בגיל מאוד צעיר. אין ספק שיש לה את זה אבל מגיל 10 עד היום עברו הרבה שנים. לכן לכל מי שמעוניין לדעת אז לימור רוקדת כמו שהיא רוקדת כי זה חלק ממנה והיא מאוד אוהבת ריקוד. אז לכל הקנאים רדו ממנה בבקשה. ולסיום ריקודים סלוניים היא לא למדה מעולם.

זה כ"כ לא פייר, לדעתי..../images/Emo110.gif

יש אנשים שכרגע זו הפעם הראשונה שלהם על רחבת הריקודים, כמו רז, פיני, פבלו.. ויש את לימור אטיאס שמעפילה על כולם. ולמה? כי היא למדה ריקוד. וגיא אריאלי בכלל.. הוא היה חבר בלהקת בנים! חצי מהדברים שלהקות בנים עושות זה לרקוד :\ זה קצת צבוע מצד התכנית.

yael2704

New member
קצת סדר- לכל הבעיות עם לימור וגיא!1

הריקודים ואז מה אם לימור, למדה ג'ז זה בכללל לא קשור לכל הריקודים הסלוניים!!! הדבר היחידי שבו ג'ז עוזר לה זה, הקטע שהיא כבר יודעת מָזה ללמוד ריקוד, וכמה צריך להשקיע לעלות ריקוד כמו שצריך, היא מודעת לכל הקושי שבלירקוד, ואני בטוחה שהיא, מכל המפורסמים, ידעה למה היא באה וכמה היא צריכה להשקיע!!! ובקשר להודעה הזאתי שלימור לומדת בקלי קלוטה- זה מזה לא נכון!! אפשר לחשוב מָזה ג'ז וכל ההיפ-הופ הזה, יותר מכיף, זה כלום! תשמעו עצה מאחת שלמדה הרבה זמן היפ הופ ג'ז וכל הפאנקי למיניהם, והבינה שהדבר הכי קשה שיש זה קלאסי -בלאט, שהוא הבסיס לכל ריקוד, אז אם בא לכם תפסו איזה מתנ"ס, תירשמו תתחילו להשקיע ואז תבינו מזה לרקוד באמת!!! בהצלחה.. ותפסיקו לדבר כל כך הרבה שטויות על זה שגיא אריאלי, ולימור אטיאס ביתרון, כי בתוכנית האחרונה 19.6.06גיא כמעט עף כי היה לו בשיכלול הסופי ציון נמוך ובסוף השאירו אותו כי הבחר בחר יותר בו מאשר בשירלי -- אני מזכירה, ושבוע שעבר- שזה היה תאריך-12.6.06 השופטים נתנו הרבה הערות רעות על הביצוע והכירואגרפיה שהייתה בריקוד של לימור!!! אז לסיכום כמו שאתם רואים, גם שני אלה היו פעם- בהכי פחות שבפחות, או יותר נכון בתחתית! מה לעשות !!!!

elall

Member
מנהל
ואי איזה מעצבנים!!!!

על כל דבר בתוכנית הזאת אפשר להגיד " לא פייר"!!! לא פייר שריקי מבוגרת אז ברור שלא היה לה סיכוי מול הצעירות, אותו דבר גם הייתה ניצה בעונה הקודמת. לא פייר כי הגבר הוא המוביל ולכן לכוכבים שבתוכנית יותר קשה מכוכבות. לא פייר כי ההיא למדה בגן ריקודים, וההוא למד ברייקדאנס, וההיא למדה בלט במשך חודשיים וכו' תפסיקו עם הקטנוניות הזאת! לימור וחיים רוקדים מדהים אז למה לעשות תחקירים על ידע קודם ולפי זה לשפוט?

שטויות!!!! כנסו

גיא אריאלי למד לרקוד פאנקי בלהקת הבנים..יודעים איזה צעדים.."צעד קדימה אחרוה יד רגל.." ולא משהו רציני..ואין שום קשר בין הריקוד שהוא למד לריקודים סלונים...אז תחמיאו קצת לבנאדם שיודע לרקוד סגנון ריקוד שלא למד אפעם!

למעלה