בחירתו של קוונטין

Indego

New member
בחירתו של קוונטין

כאשר קוונטין גייס לעצמו את פלוגת שכירי החרב, ויצא אל עבר האולם התת קרקעי של פירמידת מירין, על מנת לחלץ את הדרקונים לדעתי הוא ידע כבר אז, שגם אם יצליח וגם אם הוא יכשל הוא ימות למען דורן, ואני אנמק:

1. חלומו היה שהוא יצליח להשתלט על ויסריון או ראייגאל, ולעוף אל הרקיע על מנת למצוא את אהובתו דאיינריז, קוונטין ידע שאם הוא יצליח, דאני תתאהב בו, וברית הנישואין שלהם תגיע.

2. מנגד, קוונטין גם ידע להערכתי, שמספיק שהוא יצליח לחלץ את בניה של דאיינריז - הדרקונים (כידוע זו לוראק תכנן לשחוט אותם), דאני לא תשכח זאת, והיא תעמוד לצד דורן בשעת הצורך.

ככה, שלדעתי ניתן להסיק - שקוונטין ידע שעליו להמר על הכל, זה ידוע שהוא היה נאמן מאוד לאביו, ורצה תמיד את טובת דורן.

הוא ידע שרק ככה הוא יוכל להשפיע על דאיינריז.

ולדעתי בספר ה6 אנחנו נראה עדויות לכך, דאני לעולם לא תשכח שהוא זה שחילץ את דרקוניה, גם במחיר חייו.

Zarniwoop

New member
מה זה משנה?

דורן אמורים לעמוד בצד שלה ולא ההפך.
אני לא רואה את דורן עוזרים לה אחרי שהחדשות על מותו של קוונטין יגיעו לדוראן. והיא גם סירבה לנישואים.

ישמצב שדורן יהיו בצד של אייגון בריקוד הדרקונים 2.0 אם הם יאמינו שהוא האייגון האמיתי.

agamkedem

New member

דוראן מארטל בילה עשרות שנים בתוכנית לנקום את מותה של אליה. הוא האדם הכי מחושב וזהיר בשבע המלכויות, שעשה דבר אחד במלחמת חמשת המלכים - לשלוח את הבן שלו יחד עם עוד כמה אבירים, להראות לאחת הטוענים לכתר מכתב. וגם את זה הוא עשה בעקבות חוזה חתום ומצהיב, סביר להניח שמאוחר מדי.

האם הוא אמור להמר על החיים שלו, על עתידה של שושלת מארטל ,על עתיד הנקמה שלו, על עתיד דורן כולה, בשביל נער צעיר, מלווה בכמה שכירי חרב, שהוא כנראה לא טארגאריין אמיתי?

Zarniwoop

New member
ומה אם

הוא באמת יאמין שזהו הבן של אחותו? אייגון הוא דם ודאנריס לא.
כמובן שאני רואה את זה קורה רק אם אייגון יוכיח את עצמו כאייגון הכובש ויכבוש את סטורם אנד ועוד כמה חלקים, דורן יקפוץ על ההזדמנות לתמוך בו.

agamkedem

New member
עדיין

סטורם אנד היא טירה עם חיל מצב קטן, שאין בה הרבה אספקה.

תיאון גרייג'וי היה יכול לכבוש אותה

אני מקווה מאוד שלורד מארטל יהיה רציונלי, ולא יתמוך באאיגון בלאקפייר.

Zarniwoop

New member
אייגון טרגריין* חביבי

זהו אייגון הכובש 2.0
וסטורמס אנד אמורה להיות אחת הטירות הכי חזקות בממלכה.
תיאון היה מוצא את עצמו בצינוק.. שוב.. אבל הפעם בלי אפילו לקחת את הטירה.

agamkedem

New member
ממש לא!

האאיגון שאנחנו מדברים עליו, הוא ככל הנראה צאצא של שושלת בלאקפייר (לא שיש לי בעיה עם בלאקפייריים, עורב הדמים הוא הדמות החביבה עליי בכל ששאו''ק), ומתחזה.

אאיגון הכובש היה השריד האחרון מהאימפריה הגדולה ביותר בהיסטוריה, היו לו שלושה דרקונים ושורשים עתיקים.

סטורם אנד היא אמנם אחת הטירות הכי חזקות בממלכה, אבל סטאניס השאיר שם חיל מצב קטן, שרעב ללחם ולא מאומן במיוחד.

Zarniwoop

New member
אני יודע את זה ואתה יודע את זה

אבל איך דוראן ידע את זה? אני אומר שיש סיכוי שדוראן יאמין שאייגון לגיטימי.

אתה חושב שזה צירוף מקרים שג'ורג' קרה לבחור שבא לכבוש את ווסטרוס "אייגון"? ג'ורג' אוהב, כמו במציאות, לגרום להיסטוריה לחזור על עצמה. כמובן שהפעם אין לו 3 דרקונים.

ולא משנה מה המצב של סטורם אנד. אחרי שהוא יקח אותה, אנשים יקחו אותו ברצינות.

agamkedem

New member
היו עוד כמה אאיגונים

אאיגון השני, חולה נפש שהאכיל את הדרקון שלו במלומד העליון וגרם למלחמת אזרחים ארוכה וטיפשית.

אאיגון השלישי, אידיוט שגרם להכחדת הדרקונים.

אאיגון הרביעי, למשל, אדם שמן ותאוותן, שבילה את חייו ביחסי מין עם הפילגשים שלו, ולקראת מותו הוא עשה טעות שכמעט הכחידה את כל שושלת טארגאריין.

אאיגון החמישי, דווקא אחלה של בן אדם, אבל לא עשה שום דבר חשוב במהלך חייו.

אני בטוח שהם לא היו התגלמויות של אאיגון הראשון והכובש. את אנגליה כבש "ויליאם הכובש", מה שגרם להרבה מאוד ילדים בשם "ויליאם". אף אחד מהם לא התקרב לקרסוליים של ויליאם הראשון.

agamkedem

New member
הרבה מאוד כן מופיע בספרים.

הרבה מאוד מופיע בנובלות.

וגם המון מאינציקלופדיית וינטרפל המשובחת.

Zarniwoop

New member
ותיקון

"עורב הדמים" זה bloodraven?
ברינדן ריברס "בלודרייבן" היה תומך של טרגריאן. אויבו המושבע הוא אחיו למחצה, ביטרסטיל (זה שהקים את הגולדן קומפני) שהיה תומך בלקפייר והוא זה שהוציא לו את העין.

agamkedem

New member
לא תיקון.

עורב הדמים היה בן לשושלת בלאקפייר, ממזר שהוכרז כחוקי. הוא תמך בבית טארגאריין, אבל זה לא הופך אותו לטארגאריין בעצמו.

האויב המושבע של רהאינירה טארגאריין היה אחיה למחצה, אאיגון. האם זה הופך אותה לבלאקפייר?

Zarniwoop

New member
אממ

הוא היה בן ממזר לשושלת טרגריאן. לא אמרתי שהוא טרגריאן בעצמו למרות שאייגון IV הפך את כל הממזרים שלו לחוקיים. הוא עמד בצד של הטרגריאנס במלחמה נגד אחיו דיימון בלקפייר.

ברינדן ריברס ממש לא בלקפייר-

אם כבר, הוא זה ששיכנע, דחף ופעל פיזית יותר מכל אחד אחר, למחוק את זכר השם הזה מעל פני האדמה- גם במחיר של הטלת אימה על ממלכה שלמה, ואף שילם על זה בסופו של דבר מחיר יקר בכך שהוגלה לחומה. לקרוא לו בלקפייר זה כמו לקרוא למלך רוברט "טארגאריין" (גם הם קרובי משפחה)

Serf SaN

New member
כן, דיי ווידאו את זה בספר 5

הוא אומר לבראן שקוראים לו ברינדן

למעלה