בחירות...

Drunk Bullet

New member
בשעה שנתניהו קיצץ קיצבות גמלאים

וכמעט גרם לפיטורי אלפי מורים (וכל זה תחת כיסוי של שיפור במצב הכלכלי - שיפור שרק מיליונרים הרגישו), ה"מניאק מספר 1 בארץ" נלחם על השקלים האחרונים שסבא וסבתא שלך מקבלים בחודש. אם "המניאק מספר 1 בארץ" לא היה קיים ומעורב בהסתדרות לפני בחירתו ל"עבודה", מס' האזרחים מתחת לקו העוני היה הרבה יותר גבוה מ1.5 מיליון שיש היום. כמה הגיוני לראות בחדשות את נתניהו מודיע על שיפור במצב הכלכלי, שאת, והמשפחה שלך (אלא אם כן את שרי אריסון) בכלל לא מרגישים, ולכנות את פרץ "מניאק מספר 1 בארץ".

B o o o o M

New member
פרץ

בן אדם מאוד מעניין שמבטיח הבטחות שווא... הוא צועק ומדבר הרבה אבל אם יתנו לו לנהל את המדינה הוא ייכשל- הוא סתם פלוץ שצורח הרבה ססמאות לפי דעתי. נחמד מאוד שהוא רוצה להעלות את שכר המינימום ל1000$ בחודש, רק חבל שזה לא כ"ך אפשרי - אין כ"ך כסף... ואם ידפיסו עוד תהיה פה אינפלציה מטורפת.. מלבד לכך תסלחו לי אבל עם המצב הבטחוני כרגע בארץ הדבר האחרון שצריך לדאוג לו זה להעלות את שכר המינימום... ונתניהו כן שיפר את המצב הכלכלי , או לפחות ייצב אותו למרות שנתניהו דביל לא קטן בעצמו. ואולמרט לפי דעתי לא מגיע לו כ"ך להיות ראש ממשלה, אבל זה עדיף מהשניים האחרים זה בטוח ... אם שרון היה אנשים היו מצביעים לשרון... כניראה שאולמרט זה הדבר הבא ישר אחריו ...

לא ניראה לי שהוא רוצה לעלות שכר

זה סתם עוד דיבורים וכמו שאמרת זה לא אפשרי לעלות שכר ל1000$ בבגלל זה בטח הוא אומר שרוצה... גם אם זה היה אפשרי הוא לא היה עושה כלום.. הכל דיבורים... פקה פקה .. לעלות את השכר גם צריכים צריך לדאוג לעניים כי יש עניים מתחת לקו העוני שאין להם מה לאכול ויכולים למות מזה.. אז צריך לדאוג גםפ לזה וגם למצב הביטחוני

?!

"מלבד לכך תסלחו לי אבל עם המצב הבטחוני כרגע בארץ הדבר האחרון שצריך לדאוג לו זה להעלות את שכר המינימום..." WTF?! את יודעת מה תקציב משרד הבטחון? מעל ומעבר לנדרש, כאשר אחוז ניכר ממנו הולך לאנשי קבע (שרבים מהם מיותרים לחלוטין) ולקרנות הפנסיה שלהם. נכון שיש קיצוצים ואפילו די רציניים בתקציב הבטחון, אבל הבעיה היא שמקצצים בתחומים הלא נכונים. לכן אפשר בשקט ובשלוה לקצץ אפילו עוד יותר בתקציב אך בתנאי שינתבו את הכספים הנכנסים למטרות הנכונות (מה שלא נעשה עד עתה). לכן אין שום סיבה שבראש האג'נדה המדינית יעמוד דווקא שכר המינימום, אפילו עם הלעתו תהא על חשבון תקציב הבטחון.

Drunk Bullet

New member
התגלמות האבסורד

בן אדם שכיהן כיו"ר ההסתדרות, הגוף שכן תרם למעמד הפועלים ולאוכלוסיית הנכים, לא מסוגל לשנות? ואת הקמת ההסתדרות החדשה מלפני מס' שנים, את לא זוכרת? את יודעת כמה אנשים ממעמד הביניים זכו לסיוע, שהביא לרווחים אחרי ש"התגלו" זכויות שהעובדים לא ידעו עליהן, ולכן הפסידו למעסיקיהם?

B o o o o M

New member
יו"ר ההסתדרות

שגרם להפסדים עצומים של כסף עם השביתות שלו. מע-פן

Drunk Bullet

New member
הפסדים לגופים, שאין לך תועלת מהם

כנראה זה מזיז לך יותר, מהעובדה שהקפיטליסט המושחת, נתניהו, הביא רווחים (לאוכלוסיה שאת לא נמנית איתה) תוך כדי דריסת אוכלוסיית הגימלאים והנכים. על סדר עדיפויות והגיון, שמעת פעם?

B o o o o M

New member
הינה היגיון פשוט:

נתניהו = קפיטליסט, כמו פרץ = קומוניסט (אנלוגיה פשוטה
) בכל אופן מאיפה אתה יודע באיזה אוכלוסיה אני נימנת? ודבר שני לא דיברתי לטובת נתניהו , דיברתי נגד פרץ. נתניהו דביל בידיוק כמו פרץ , כבר ניהל פעם מדינה וכשל באופן חורץ. הברירה היחידה למנהיג שהוא עוד איכשהו לא מטומטם זה אולמרט. וגם הוא לא משהו. אם היה שרון, הייתי אומרת שרון. אבל אין, אז הבא אחריו זה אולמרט.

Drunk Bullet

New member
מה הבעיה לדעת?

התרומה של נתניהו הורגשה רק בקרב האלפיון העליון, ומשום מה לא נראה לי שאת הולכת לעשות קניות על סה"כ עשרות ומאות אלפי ש"ח בכיכר המדינה..

Drunk Bullet

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אה טוב, הבת של שרי אריסון נמצאת כאן
אני מוכן להמר על חיי שאת לא נמנית על האלפיון העליון.

vk3

New member
בחילות 2006...

איני מגלה עניין בפוליטיקה בכלל ובישראל בפרט. כן, הני בעל זכות הצבעה. כן, אצביע. קשה לי להחליט למי אצביע. המבחר מאוד רדוד ולא מעודד בכלל. אני חושב לתת סיכוי לעלה ירוק. צריך לנסות דברים חדשים... קדימה/ ליכוד/ עבודה בכלל לא השקעה מבטיחה לדעתי ( ועוד עם היו"רים הנוכחיים שלהם). מפחיד ומעציב שזה המצב בארץ.

B o o o o M

New member
עלה ירוק = בזבוז של קול

למה שלא תשים "ז" וזהו
מספיק יש לנו כאוס מבלי שחבורת מבלבלי המוח הזאת תיכנס לכנסת... וכן בטח כאילו הם יעבירו חוק שיאשר סמים - ממש- עם מושב אחד "וחצי" בכנסת. עדיף כבר לא להצביע בכלל

X!!!

מפלגת עלה ירוק היא האלטרנטיבה היחידה לכל המאמבו-ג'אמבו המדיני של שאר המפלגות שרק מבטיחות הרים וגבעות ללא יכולת אמיתית לשנות דבר מה. לעומת זאת, המגלגלים בסתר האלה מתמקדים בדברים הקטנים אך הבאמת חשובים של חיי היומיום, כמו מהירות הupload באינטרנט, ליגלזיציה של הסמים הקלים ועוד. אולי לכאורה זה נשמע מגוחך, אך למעשה מדובר כנראה במפלגה שבאמת יכולה לעמוד מאחורי הבטחותיה (או לפחות מאחורי חלק מההבטחות).אי לכך, לדעתי עלה ירוק בהחלט ראויה להבחר לכנסת וגם אני שוקל בכובד ראש להעניק לה את קולי..

למעלה