בחירות...

אוקיי..

הידעת שמריחואנה פחות מזיקה מניקוטין ומאלכוהול, וכידוע שני האחרונים הם סמים חוקים לחלוטין? ניקוטין גורם לתלות גופנית מסוימת וזאת בנוסף לתלות הנפשית בסם זה, ואילו מריחואנה עלולה לגרום לתלות נפשית בלבד. בנוסף, מריחואנה, בניגוד לדעה הרווחת, לא גורמת להגברתם של אי-אילו יצרים וכן לגרימת הזיות ומצבים פסיכוטיים אחרים (אשר עלולים להופיע במקרים נדירים בקרב אנשים עם בעיות נפשיות מוגדרות). כמו כן, גם האלכוהול גורם לתלות פיזית בסם ובמקרים של צריכה קבועה, מוגברת וממושכת של הסם עלול לגרום לתוצאות הרסניות מאד (בין אם למותו של האלכוהוליסט ובין אם לאישפוזו במוסד לחולי רוח בעקבות הנזק שהסב למוחו שלו). יתרה מזאת, הידעת שריטלין, תרופת הפלא לילדים ההיפארקטיבים, אותו סם שהיום נוטל כמעט כל ילד שני במדינה, מקוטלג באותה קטגוריה עם הסמים הפסיכודאלים, החשיש והקוקאין, משום שהוא, בדומה לאחרים, עלול לגרום להפרעות נפשיות קשות בעלות אופי פסיכוטי במצבי הרעלה שונים? ועוד פרט מעניין שחשוב מאד לציינו- במדינות בהם הסמים הקלים הם בעלי תוקף חוקי וכן נמצאים תחת בקרה ופיקוח ממשלתים-מסודרים, יש הרבה פחות מכורים מאשר במדינות בהם סמים אלה אינם חוקיים. לכן, בשורה התחתונה, אין שום סיבה הגיונית שסם כדוגמאת מריחואנה לא יהיה ליגלי בדיוק כמו הסמים האחרים..

SpyKid

New member
תודה על המידע ../images/Emo13.gif

יצא לי לשמוע\לקרוא בקשר לרוב הדברים שכתבת, ואתה צודק בקשר לזה שזה פחות מזיק מסמים אחרים, אבל הנקודה היא שאני נגד סמים אחרים גם כן! יתכן והטיעון המשכנע מבין אלו שכתבת הוא זה שבמדינות בהם יש לגליזציה לסמים יש פחות מכורים, אבל אם כך צריכים לאשר שימוש בכל סוג של סם [כדי להפחית את מספר המכורים], אבל כמובן שזה לא יהיה רעיון טוב.....

B o o o o M

New member
אוקיי תבין משהו

לעמוד בהבטחותיה = להעביר חוקים בכנסת נכון? חחח אף אחד לא יסכים לסמים קלים ובטח שלא יסכים לעשות בבעיות של מהירות הUPLOAD של האינטרנט.... הם מבוזבזים לגמרי העלה ירוק הזה, אלא אם כן יהיה להם כוח- מה שאף פעם לא יהיה כי רוב האנשים לא יצביעו להם פשוט

beatman

Member
בקצב הזה יהיה לנו רה"מ מסטול../images/Emo6.gif

הכי הרבה הולכים להצביע עלה ירוק.

wildgirl1

New member
בחירות

האם אתם מגלים עניין בפוליטיקה? לא האם אתם בעלי זכות הצבעה? כן במידה וכן-האם תצביעו בבחירות הקרובות? זה תלוי במידה ולא- אם הייתה לכם הזכות, האם הייתם נוטלים חלק פעיל בבחירות הקרובות? (השאלה הבאה מיועדת גם למי שעדיין לא יכול להצביע) במקרה ואינכם מעונינים להצביע, האם תשלשלו פתק לבן או כלל לא תתיצבו בקלפי (נמקו)? אם אני יצביע אני יצביע בעד מישהו ולא פתק לבן, אבל במידה ולא יהיה בעד מי להצביע אז אני ילך גם לשים פתק לבן ובשורה התחתונה (אם אתם מעוניינים לשתף), למי תצביעו או למי הייתם מצביעים (למי שעדיין לא יכול) ולמה? אממ אני עוד לא סגורה על זה אבל זה ככה ישאר סוד

Drunk Bullet

New member
....

האם אתם מגלים עניין בפוליטיקה? כן האם אתם בעלי זכות הצבעה? כן במידה וכן-האם תצביעו בבחירות הקרובות? כן במידה ולא- אם הייתה לכם הזכות, האם הייתם נוטלים חלק פעיל בבחירות הקרובות? (השאלה הבאה מיועדת גם למי שעדיין לא יכול להצביע) במקרה ואינכם מעונינים להצביע, האם תשלשלו פתק לבן או כלל לא תתיצבו בקלפי (נמקו)? ובשורה התחתונה (אם אתם מעוניינים לשתף), למי תצביעו או למי הייתם מצביעים (למי שעדיין לא יכול) ולמה? אך ורק למפלגת חד"ש 16 מנדטים במדגם של אוניברסיטת ת"א, 26 מנדטים במדגם של מכללת ר"ג, מקום 3 במדגם של האוניברסיטה העברית. חזית אחת נגד הפאשיסטים בראשות מרזל וליברמן. הכוח לעם!

Drunk Bullet

New member
כדי שתימנעי מפליטת שטויות בפעם הבאה

רצוי שתבדקי מה את כותבת.. אחמד טיבי הוא מועמד מס' 2 ברשימה המאוחד של רע"ם-תע"ל-מד"ע, הצירוף המשולש הזה מתחרה לבד, ללא קשר למפלגת חד"ש, שמורכבת הן מערבים והן מיהודים (אגב, לשם העניין רצוי שתבדקי מי הרשימה של חד"ש, ותראי איזה מקצועות יש לאנשים האלה, להבדיל משרלטנים של המפלגות הגדולות). ועוד דבר, בנוגע למצע של חד"ש, הוא מתמקד באנטי-לאומנות ערבית, למקרה שהדיעות הפרמיטיביות (שקשורות למפלגות עם ערבים) עולות למוחך.

beatman

Member
חמאס נשמע גם סבבה../images/Emo8.gif

את התעמולה שלהם ראיתי יותר מכול

Drunk Bullet

New member
גם המצעדים בתקופת מוסוליני..

נראו סבבה? מאבות האידאולוגיה הליברמנית.

beatman

Member
../images/Emo27.gif

האם אתם מגלים עניין בפוליטיקה? אכן האם אתם בעלי זכות הצבעה? חיובי במידה וכן-האם תצביעו בבחירות הקרובות? כן במקרה ואינכם מעונינים להצביע, האם תשלשלו פתק לבן או כלל לא תתיצבו בקלפי (נמקו)? פתק לבן,לפחות להשתתף בבחירות.

beatman

Member
עזוב שמאל ימין

להעלות את המהירות באינרנט זה משהו שקרוב לליבי ומשהו שאפשר לעשות אותו ולא רק להבטיח.

יא-אללה..

לא פעם הרהרתי האם יש גן עדן והיפוכו המפחיד, הגהנום. ויתרה מזו העסיקה אותי השאלה איך בדיוק זוכים לעבור בשערי גן העדן? למזלי, כבוד הרב דאג להשיב על שאלה מטרידה זו בכך שהאיר את עיניי וטען שכל מצביעי ש"ס באשר הם יזכו לעלות לגן-עדן. דעתי נחה עליי לזמן-מה, אבל לפתע שאלה חדשה עלתה במוחי-מה יהיה עם כל השאר? גהנום?! אבוי! אבל כבוד הרב לא התמהמה ארוכות ודאג להעמיד את הדברים על דיוקם ואמר שרק מצביעי 'קדימה' ילכו לגהנום. פווו.. שיחררתי אנחת רווחה משום שכנראה אני שוב נופל בין הכסאות. אבל בעצם אולי לא, כי אם הדרך לגהנום רצופה בכוונות טובות, אז כנראה גם אני לא אזכה להתענג עם מצביעי ש"ס ומסומיי-דת אחרים במחציתן של 72 בתולות.. חבל.. קדימה לגהנום!

אני לא מצביע כולם שקרנים ,וגנבים

וזהו אני ביום הבחירות אתמאן בשטח עם טנקים כנרא זה לא כזה יום מיוחד במדינה יום טוב להם

למעלה