בחירות

abalaba2

New member
בחירות

אנחנו כבר שנתיים (כמעט) כאן וכל הזמן בוכים, ובצדק, יש לנו סיבות טובות, גם בגלל האוני', וגם בגלל האגודה, אולי בגלל הבעיה השניה אנחנו לא ממש משפיעים על הראשונה, השנה ככל הנראה, יחליפו לנו את האגודה, יש 4 תאים שמתמודדים, (*למי שממש באאוט, תא= מפלגה*) עתיד, אופק, שחר ואיתן, (*נסו להמציא כמה שיותר משפטים מהמילים האלו, אם בסוף תתאבדו מאופטימיות יתר, אל תאשימו אותי!*) כל אחד מהם ינסה לשכנע אתכם, למה לבחור בו, אני מקווה שזה לא יהיה רק "מילים מילים מילים" כמו שאומרים בקסלמן, (*לאיובי- קסלמן= משרד רו"ח שאתה מתאים לו כמו כפפה ליד*) אלא "מעשים מעשים מעשים", (*למדתי משהו ביום פתוח...) במידה ותרצו לראות קצת "אקשן" בין המתמודדים, אתם יכולים להכנס לפורום הזה: http://biuforums.com/forumdisplay.php?fid=572 ולראות מה כל מפלגה רוצה, מה המצע שלה, ובמי אתם בעצם בוחרים. שיהיו בחירות נעימות (ולא רק טעימות כבשנים עברו...), אב"י.

תא אופק

New member
שלום לכולם ...

נשמח לענות על כל שאלה שיש לכם ... כמו כן, ניתן לקרוא את המצע - http://karnaval.bizhat.com/maza.doc בהצלחה לכולם !

abalaba2

New member
אולי במקום לשלוח אותנו לאתר

תספרו קצת, תגידו מי אתם, למה לבחור דווקא אתכם, מי הנציגים בכלל מכלכלה, מה אתם מתכוונים לשנות (סתם לשנות לא נחשב) וכד'.

abalaba2

New member
חשיפה לא בלעדית- תקנון האגודה

פעם ראשונה שאני לפחות רואה את זה, הועלה ע"י נציג תא שחר, (הבטיחו שקיפות, זו באמת התחלה...) http://www.scribd.com/doc/3204856/- כולם מוזמנים להביע עמדה כלשהי בשרשור זה, תרגישו חופשי, נקווה ששנה הבאה באמת ישנו כאן משהו.

MRITAMAR

New member
סקופ בלעדיי לפורום הזה שמעניין רק אותך

תא עתיד ותא איתן התאחדו.... עכשיו הם נקראים עתיד איתן,איזה באסה יהיה לשנות את כל השלטי חוצות שתלויים להם בגהה וברחבי הקמפוס.....

abalaba2

New member
מממממממ

אני מניח שזה סופי, הם הממשיכים הישירים של טוהר... מי בראש?

MRITAMAR

New member
כן אה?תכלס טוהר רק עם שם אחר

שלומי בראש וכרגע לא מובטח לדתיה שום תפקיד אבל היא יודעת שחוץ מכמה בנות דתיות אף אחד לא יצביע לה ,כי תכלס היא זאת שפשלה עם ההסכם שהיה וכל הזמן מגנה עליו בחירוף נפש ומבלבלת לאנשים בשכל כמה שזה הסכם מעולה ובאר שבע יכולים רק לקנא בנו.... תכלס האיחוד הזה עושה רק רע לעתיד כי לאנשים נמאס מטוהר והם רוצים שינוי,והם יקבלו בדיוק אותו דבר,למרות ששוב יש בעתיד אנשים שאני חושב שהם ממש טובים וכן משקיעים המון כמו טל ואייל שהוא באמת תותח על שיש לו סבלנות לענות לכל פנייה.... בכל אופן עזוב אותך פוליטיקה אתה נשאר איתי ער לראות את משחק מספר 3?

abalaba2

New member
הייתי מת

נשארתי לראשון, אבל עוד 36 שעות יש לי מבחן באקו שרק היום התחלתי ללמוד אליו.

MRITAMAR

New member
אייל כהן לומד חשבונאות עם השנה שלכם..

אחד האנשים הכי טובים שהכרתי,למרות שאני אנטי טוהר,אם אני אצביע להם בסוף זה רק בגללו,אין לו בעיה להודות בכל הטעויות שהיו שנה שעברה,והוא לא יזבל לך שהיה הסכם טוב או שכן היה פרסום,הוא באמת מנסה לשפר ולהזיז דברים,אבל עדיין כמה שאני אוהב אותו זה תלוי איך כל תא יבחר את דרכו,אם הוא ינסה להשקיע את הזמן בלשפר דברים ואז אני איתו או שהוא ישקיע את כל הזמן בלשכנע את האנשים שהכל בסדר ולא צריך לשפר כלום,ואז זה באסה.... ואני לא מאמין שבגלל מבחן אתה לא תראה את המשחק היום,זה כולה אקו',שרה מגלה תשובות מה אתה דואג?אה בעצם שכחתי שהתלוננתם עליה שהיא נחמדה מידי ועוזרת לכולם???באמת חוצפה מצידה אז אולי לכם היא לא תגיד....

YuviDeus

New member
אייל בחור ממש טוב וגם צנוע

ככה זה שאתה נולד לגזע הנכון

למעלה