בחירות

יותר פשוט שתיסע לאוסטריה...

...ותצביע בשביל היידר. כהנא כנראה היה האח האבוד שלו.

rodsh

New member
בחירות../images/Emo70.gif

האם לכל הקטנטנים יש זכות בחירה?

מעניין

בואו נעשה סקר התפלגות פוליטית של חברי הפורום: מהי המפלגה לה תצביעו בבחירות הבאות עלינו לטובה?

bodas18

New member
נו באמת...

הרי רוב רובם (אם אני לא טועה...) של חברי הפורום יעדיפו לא לנדב את המידע הזה... זו הסיבה שהבחירות חשאיות.

Hawk17

New member
שינוי....!

אלא אם כן תקום מפלגה סוציאל דמוקטית ימנית.

bodas18

New member
טוב נו... אם כולם אומרים ../images/Emo13.gif

שינוי היא אכן גם הבחירה שלי...

ישראל אחרת

זו מפלגה חדשה שהרעיון שמאחוריה זה לשים בתור שרים אנשי מקצוע ולא פוליטיקאים. הרעיון הזה נראה לי פשוט ונכון ולכן אני אתמוך בה למרות שאין שום סיכוי ריאלי שהיא תרכיב את הממשלה. נ.ב אני רואה שלדוסים לא כדאי להיכנס לפורום הזה...כולם פה ממש קיצונים ביחס אליהם...גם לי יש ביקורת עליהם אבל אני לא שונא אותם...שינוי פשוט עולה על הגל של שנאת הדתיים כדי לקבל תמיכה, בדיוק כמו שהיטלר (להבדיל) עלה על גל האנטישמיות כדי לזכות בתמיכה... בסוף הוא רק שכח שהאנטישמיות היא רק אמצעי והפך אותה למטרה...בגלל זה הוא גם הפסיד את המלחמה...

bodas18

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif הם יתמודדו?

באמת תהיתי מה קורה עם התנועה הזו והאם הם באמת ירוצו לכנסת. אם הם ירוצו אני מצביע להם, כבר חשבתי על זה מזמן... אבל לא שמעתי מהם בכלל בזמן האחרון...

הם דווקא התחילו לאחורנה

עם תעמולה וכאלה... כל השלטים שאתה רואה על השרים - על לימור ליבנת, ובניזרי וכל מיני כאלה אז זה שלהם.

talia17

New member
מסכימה אם..

אתה מדברים על הצעירים האלה שרובם סטודנטים שהופיעו לפני כחודשיים באולפן שישי? כי להם באמת יש סיכוי!!!

למעלה