בחירות

פעם ראשונה שאני

שומע עליהם...
יש איזה מקום שאפשר למצוא קצת מידע עליהם או שאפשר פשוט לחכות לתעמולת הבחירות

כן זה הצעירים הסטודנטים האלה..

ואין לי משוג איפה להשיג עליהם מידע...אני לא קשור אליהם...אם מישהו יודע אז גם אני אשמח לקבל עוד מידע...

Hawk17

New member
וואלה?! פגעת !! ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

פגעת בדיוק נקודה חשובה שהתכוונתי להעלותה בפורום. שהמדינה הזאת מנוהלת ע"י אלטא-זאכנים בהשכלתם וגנרלים. אמנם צריך שיהיו בממשלה גנרלים, אבל לא יותר מדי!, ואת כל האלטה-זאכנים להעיף לצמיתות!! שישימו רק בעלי מקצוע שמבינים!! במצב הגרוע של איכות השלטון היום כל אחד מוכשר מספיק לנהל מדינה ולהיות בממשלה.... ותראו איך המדינה נראית! אם כך, כנראה שאצביע למפלגה החדשה הזאת. סחטיין עליכה אורן.

liorz1984

New member
יש משהו במה שאתה אומר

אבל תזכור שאם אנשי מקצוע יהיו שרים הם יפעלו בהתאם לאינטרסים העסקיים שלהם ולא בהתאם למה שטוב למדינה. הם לא יהיו אובייקטיבים.

Hawk17

New member
טעותא

אז בקשר למה שאמרת על אינטרסים, מה שיש היום זה לא רק אינטרסים, אלא אינטרסים של מטומטמים בורים. בשביל לנהל מדינה צריך הבנה מקצועית עמוקה, ולכן אני אומר שהמדינה הזאת צריכה להיות מנוהלת ע"י אקדמאים שההכשרה שלהם היא הרבה יותר מ-BA כללי. עכשיו אם אני לא טועה אם אתה נבחרת והולך לכנסת אתה נאלץ לוותר על העבודה הקודמת שלך, לא כך? זה קצת מצמצם את הסיכוי שאם מדובר באנשי עסקים(וכשאמרתי אקדמאים לא התכוונתי דווקא לאנשי עסקים!) הם ימשיכו לדאוג לעיסקיהם, אבל לא מבטל. זה נכון, אבל אני שוב חוזר להערה שלי בסוגריים.

Hawk17

New member
יתכן שאתה צודק. אבל:

בהכרח כדי להיות שר אוצר או שר תחבורה או תשתיות אני חושב שאתה צריך להיות בעל השכלה בתחום הזה, והרבה ומעל מעבר ל-BA כללי.

או שינוי או ליכוד...

כנראה שנאלץ להתפשר על ש"ס...
אבל ברצינות,אני מתלבט בין ליכוד לשינוי... בדה"כ הייתי מצביע לליכוד בטוח,אבל מכיוון שגם הם כמו כולם זה אותו הדרק מבחינת הנהגה כלכלית וביטחונית(למרות שהמצב הביטחוני יותר טוב לדעתי ממה שהיה בימי ברק),אז לפחות נצביע למי שיפעל בתחום האחרון שנותר- התחום החברתי,או במילים אחרות-"שינוי". פייד!

J3di

New member
כנ"ל

למרות שאני לא אוהב את הדיעות הפוליטיות של שינוי לגבי ערבים הם נוטים מידי שמאלה... נראה מה יהיה

יוסי99

New member
פתרון ללבטים

חבר´ה תצביעו שינוי - אני גם במקור ליכודניק, אלא שהצבעה לליכוד לא משפרת כלום במדינה הזאת. ממילא הם ינצחו בבחירות וכו. אבל, צריך לזכור שהליכוד, בדיוק כמו העבודה, הם חבורה של מושחתים שהחרדים עושים בהם כרצונם. במיוחד תחת אדון שרון. לפיכך, חייבים להביא לכך ששינוי תהיה בסופו של דבר מספיק חזקה, כדי שאי אפשר יהיה להרכיב ממשלת ימין בלעדיה, אוא לכלכ הפחות תהיה הבחירה בינה לבין הדוסים. והם לא כולם שמאלנים, זה רק פריצקי יפה הנפש, וגם הוא לא לגמרי..

פריצקי? יפה נפש?

טוב תשמע, אני פגשתי הרבה ציניקנים בחיים שלי, אבל אחד כמוהו עוד לא מצאתי. "יוסי פריצקי" ו"יפה נפש" לא הולך ביחד. ואני מודה שבגלל זה אני מחבב אותו. הוא איש מצחיק בטירוף!!

MishaB7

New member
רק "שינוי" ../images/Emo70.gif

הצבעתי ל"שינוי" בפעם הקודמת וכך אעשה גם הפעם, למרות שאני לא אוהב את הנטייה הקלה שלהם שמאלה, אין מה לעשות, חייבים להציב מפלגת נגד לחרדים. במיוחד כשרואים מי הם האנשים הקובעים מה יקרה בליכוד ואני לא אשתמש בביטויים נוסח דודו טופז, תבינו לבד, אין כל חשק להצביע ליכוד, כי ליכוד יקחו שוב את החרדים איתם. חבל שאין (בינתיים) "שינוי" יותר ימנית.

mickeym

New member
אין לשינוי מצע!!

איך שלא תסתכלו על זה המצע שלהם סובב סביב נקודה אחת: השנאה לדתיים ולחרדים! סילחו לי אחיי המלומדים, אבל למפלגת שנאה ושטנה אני לא אצביע! למרות שאני שמאלני, אתאיסט, ממש לא נראה לי כל העליהום על החרדים, למרות שהם מצדיקים אותו בהרבה מקרים. כבר עדיף להצביע לליכוד. לפחות להם יש מצע מדיני וכלכלי, למרות שגם הם וגם העבודה מושחתים! פתרון, עזרא טיסונה!!
או מרץ...

rodsh

New member
אתם מצחיקים אותי....

שינוי בגלל אלמנטים חברתיים? איזה תמימים..... מרגע שנכנסים לפוליטיקה הם עסוקים יותר מדי בעצמם ולא דואגים לאף אחד אלא אם כן זה עונה על האינטרסים שלהם. הדבר היחיד ששינוי עשתה בקדנציה האחרונה זה רק להפגין שנאה ולקחת מאנשי חברת החשמל את ההטבה שלהם שדרך אגב מגיעה להם. אולי בחברת החשמל מרוויחים הרבה אבל למה שייקחו להם הטבה שמגיעה להם ע"פ הסכמים שחתמו איתם? הרבה אנשים אחרים שעובדים בשירות המדינה מקבלים למשל הטבה של החזקת רכב למרות שנותנים להם הסעות... זהו רק שם אחר לתוסתפ שכר או מענק כפי שכולם מקבלים. אפשר להתווכח אולי על גובה ההטבה אבל לקחת מהם את זה? זה עושה טוב רק לאיש אחד... השמנצ´יק משינוי.... שינוי זאת מפלגה שמאלנית ואפילו שיריון של ח"כ ימני הם לא מוכנים לקבל רק כדי שיהיו להם גם קולות מהימין.... אני כל פעם נזכר בסיפור אמיתי על טומי לפיד שהוא הודה בעבר שהוא אמת לאמיתה: כשהוא עלה ארצה והגיע לשרות צבאי הוא ראה חייל מניח תפילין על טנק... הוא רץ למפקד ואמר לו שיש חייל מרגל שמשדר לסורים ע"י מכשיר קשר משונה על אחד מהטנקים...
גם לי יש ביקורת חריפה על חרדים ועל דרך חייהם אבל לבנות מפלגה רק על זה... (ואל תגידו שיש להם עוד משהו כי אין להם) ללכת לפאבים ולשכנע אנשים להצביע להם כי אם הם לא יצביעו יבואו חרדים ויסגרו את הפאב.... זה פשוט טיפשות (הם עשו את זה בבחירות הקודמות) רוצים לדאוג למצב ה"חברתי" למה שלא תצביעו עמיר פרץ? הוא יתם כוח לעעעעוובדים...

Hawk17

New member
דרושה- מפלגה סוציאל-דמוקרטית ימנית

רק שבישראל אחת אמיתית כזאת לא תקום, ליהודים יש מוסר מחורבן מדי.... ואם כן, אז שהאנשים בה יהיו אקדמאים, שהמדינה תנוהל ע"י מקצוענים ולא ע"י אנשים עם הכשרה מקצועית של אלטא-זכן כמו היום.

evilbanana

New member
מפלגת עתודאים! אפילו יש לי סלוגנים

לי יש חיים במפלגת העתודאים אוכל טעים אצל העתודאים אה? מתאים? ועם סלוגנים כאלה- הנצחון כבר בכיס! במיוחד השני.

צפוי איחוד מרגש עם מפלגת התלפיונים

הם הרי אחינו האבודים... טליה, אין אוכל טעים אצל העתודאים. יש את מה שאמא מכינה ומחממים אותו במיקרו. זה האוכל של אמא, לא של העתודאי עצמו. גם בקשר לחיים אני לא ממש בטוח. אמנם שי, אורית, לימור, ינקו ואנוכי מבלים כמיטב יכולתנו, אבל שאר העתודאים בעיקר חורשים. נא להעמיד דברים על דיוקם. לחילופין, אני מציע את הסלוגן: "עתודאים - כל הזין בקבע!". מר אדוני

לא בדיוק

יש זמן ללמוד ויש זמן לבלות, נכון שככל שנכנסים עמוק יותר לתוך הסמסטר פחות מוצאים את הזמן להינות אבל מי שרוצה יכול למצוא. תמיד אפשר לפנות קצת זמן בסוף-שבוע. לפעמים אפילו באמצע השבוע, אחרי חריש עמוק בחומר הלימודי היבש חברים שלי ואני מזמינים איזו פיצה ויושבים לאכול בסבבה. אומנם זה לא הבילוי אבל זה בהחלט פסק זמן מבורך ונחמד. חוץ מזה בעניין האוכל של אמא, נכון מאוד, אבל מי אמר שאוכל של אמא לא טוב

evilbanana

New member
כל הזין בקבע עם שמש עשרים ושבע

ואם זהלא סלוגן של ווינרים.. אני לא יודעת מה כן.

שמש27

New member
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

אני מממן את הפלקטים ! אחח, בננה, את באמת מרושעת....
בוקר טוב !

למעלה