בחירות תשס"ט (2009)

abalaba2

New member
בחירות תשס"ט (2009)../images/Emo104.gif

אני אצטרף לקריאה הנרגשת של מנהיגינו במהלך השנים ואומר לכם: "צאו להצביע!" ועוד פעם כי זה תמיד בא בזוגות: "צאו להצביע!" כל מי שרוצה לכתוב משהו בקשר לבחירות הכי לא מורגשות אי פעם, נא לשרשר לכאן.

abalaba2

New member
ואני אתחיל- פרדוקס הימין הדתי

2 בחירות- או בית יהודי/ האיחוד הלאומי או ליכוד. כאשר בחירה במפלגות הבית במידה ויהיו להם מספיק קולות יכולה לעזור, מצד שני הבחירה לא תהיה שווה הרבה אם ביבי לא ירכיב ממשלה- צריך לחלק את הקולות כך שיהיו מספיק קולות לתת לביבי להרכיב ממשלה. הבעיה שיש יותר מדי שחקנים ואי אפשר לתאם בינהם...

מבחן שוק לבדיקת שחיתות במפלגת השלטון

אחרי שיחה שהיה לי כאן עם "קול צף" (אני לא אגיד שמות אם הקול לא רוצה להזהות), הייתי צריך להוכיח ש"קדימה" מושחתת יותר מהליכוד, ולכן הרצתי רגרסיה עם קובץ הנתונים הבאה: שם המועמד מפלגה אינדקס - 1 אם הוא קדימה, 0 אם הוא ליכוד d - מקבל 0 אם נקי, 1 אם חשוד/חקירת משטרתית, 2 אם הורשע או יש המלצה לכתב אישום. בהרצת ologit של "הסיכוי לשחיתות כתלות במפלגה" יצא שאם הבן אדם מקדימה התוצאות מובהקות וחיוביות. אתם מוזמנים להשתמש בקובץ הנתונים. (מה לא עושים כדי לקושש קולות???)

gilat85

New member
וכמו ששלום חנוך אמר:

"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם..."

העם אמר את דברו(2)

גוש הימין עלה מ-50 מנדטים בכנסת הקודמת ל-65 מנדטים בכנסת הנוכחית (ועל פי הערכתי זה יגיע ל-66 מחר). העם מאס בדרך השמאל וצריך לכבד את רצון העם: ממשלה לאומית שתפסיק את מדיניות ההבלגה של ישראל, ותחזיר את ישראל לפסים. מה שקרה אתמול זה ניצחון אופטי של השמאל. קדימה האמיתית מונה 21 מנדטים. מהסקרים של הסופ"ש עברו 3 מנדטים מהעבודה לקדימה, ועוד 4 ממרצ לקדימה. רק כואב לי שבמצב הנוכחי הסחטנות חוזרת וניפגש בבחירות הבאות בעוד שנה וחצי. אז אני כנראה כולם יחכו לי, כי אני אהיה בקולות החיילים.

לינוש22

New member
מה אתה מפיץ ת'רגרסיה ברבים?

אני מקווה שגם שלחת את הרגרסיה לשניצר כדי שיהיה גאה בך
אחרי שתיקנת את אולמרט התוצאות הפכו למובהקות? איך אני יכולה לסמוך עליך שאין עוד טעויות? חחחח

ככה:

1. אין צורך בתיקון הטרוסדקסטיות מכיוון שהיא הורצה בologit 2. עשיתי מבחן wu-hasuman כדי לבדוק סימולטניות: האם אנשים עוברים לקדימה בגלל שהם מושחתים, או שהם מושחתים בגלל שהם קדימה (למרות שהמבחן לא יצא כל כך מובהק, כי אני לא יודע מה זה המבחן הזה) 3. וכן- יש selction bias כי לא היה לי כוח לעשות הגרלה עם כל חברי הליכוד, כי כל 35 המקומות הראשונים בליכוד הם אנשים ישרים. 4. רק הליכוד יכול.

abalaba2

New member
ההפסד הראשון של הימין

הפסד? הכוונה לתבוסה. התבוסה הראשונה של הימין הייתה כבר אתמול לצערינו שכוחות החושך (מצטער על הכינוי- הכוונה היא ספורטיבית גריידא בלי קשר לבחירות) ניצחו את בית"ר 4-0. אבוי לבושה.

למעלה