רק מרצ!
להיות חופשי בארצנו!! ואם וילו היתה רוצה להתחתן עם טארה פה?? (וילו יהודיה)?! היא לא היתה יכולה! למה! (כן, נו, די, חוץ מזה, זה בכלל לא קשור!!!) כי אין נישואים אזרחיים בין כל אזרחי המדינה באשר הם ועם מי שהם יבחרו להנשא לו/ה!!!! וגם כי כיבוש זה רע, וכי המצב רק הולך ומדרדר, וכי מרצ היא המפלגה שהכי מתאימה לי אידאלוגית (פרטים אצלי באיסיקיו ולא בפורום באפי).

אגב הייתי שמה את ג'יילס במשרד התרבות, כי רק בנאדם שטען להיות חלק מהפינק הפלויד המקוריים ושר BEHIND BLUE EYES אקוסטי, הוא האדם שיציל את הארץ הזו מהמורדים! ואת וילו הייתי עושה שופטת (תראו איזה מצויינה היא ב"גילויים" בעונה שלישית ב"משפט" נגד באפי). וחוצמזה שהיא תעשה לנו פה יופי של שיויון וכאלה. ואת זאנדר הייתי עושה ראש ממשלה. למה?! ככה! כי הוא הבנאדם הכי הגון והכי שווה שיכול להיות. ובאמת אכפת לו. ונכון שהוא תמיד רק צעד אחד מאור הזרקורים ועדיין לא בתוכו, וקשה לו, הוא עדיין זאנדר. אנחנו צריכים זאנדר במדינה.
קטן לשישית את באפי הייתי עושה שרת החוץ, כי במקום להכין בורגרים כל היום מתאים לה לנפוש בכל מיני מקומות, שתנוח קצת. שתתן לפיית לעשות תעבודה

(אני אמרתי פה משו פוליטי על נופש? נהההה) את דאון הייתי עושה שדרנית בטלויזיה כי היא תצעק על כל מי שיתפרע שם ואת קורדיליה שרת התקשורת ("I ASPIRE TO HELP...." פוליטקלי קוקרט? טאקט?)