בחירות מישהו???

בחירות מישהו???

יאללה, לא ייתכן שאנחנו נתעלם מהעובדה שיש בחירות בחוץ!! 2 שאלות פשוטות: 1. למי הצבעת? (או תצביע בעתיד, למקרה שאין לך עוד זכות בחירה) 2. איזה תפקידים בכנסת היית נותן לכל אחת מדמויות באפי? נתחיל איתי: שינוי אניה בתור שרת האוצר

נשמע נחמד

אני לא יכול להצביע אבל אם הייתי יכול זה היה לעלה ירוק (מסומם שכמותי) וג'יילס לשר החינוך

sour spirit

New member
נייס!! ורי נייס אידיי!!

אני הייתצי מצביע ס"ש!!!!טוב, נו, לא! הייתי מצביע נראה לי מר"צ ובאפי כשרת הביטחון...לא מקורי, אבל.... ואהבתי את אניה- שרת אוצר!!! REALLY FOR HER!!!!

ShadowFlash

New member
אצלי...

טוב עדיין אין לי את זכות בחירה(לא אני לא עובד זר!) עוד שנה אחת גרר...... הייתי מצביע מרצ ווילו בתור שרת החינוך

max2k

New member
בליפ טראראם

לא יכול להצביע אבל הנה ההשקפת עולם שלי. רציתי מרצ אבל בסקרים האחרונים הגעתי למסקנה שיש מצב שהעבודה מתפרקת והאלטרנטיבה שלה תהיה שינוי ולכן למען שמאל גדול ואמיתי- העבודה. וזאנדר לשר העבודה והרווחה.

B a n j o

New member
המממ.....

הצבעתי עבודה והייתי שם את ווילו בתור שרת הדתות זאנדר בתור שר החינוך אנג'ל בתור שר התשתיות המאסטר בתור רה"מ... אולי מגיע לכולנו

i love tara

New member
אז ככה../images/Emo104.gif

1. אני הצבתי למרצ כי היא הכי משקפת את השקפת עולמי. 2.והנה ממשלת באפי שלי: שרת האוצר- אניה שר הביטחון- רילי שרת- החינוך- ווילו שר החוץ והשר לעניינים בריטים- ג'ילס שר העבודה והרווחה- זאדר וכראש ממשלה- כמובן ללא ספק את האדם הכי מתאים באפי

peace and Mor

New member
המממ...

אם הייתי יכולה... אין לי מושג מי הייתי מצביעה.... אולי הייתי נוטה לכיוון השמאל... והייתי נותנת לפיית´ את תפקיד שרת הבטחון... הייתה פשוט הורגת את כולם... וזה היה מבדר... (לא שאני רוצה שכולם ימותו...!! ממש לא!! בצורה סאטירית הכוונה...) מי הייתם בוחרים כראש הממשלה..?? ולמה??

ד י י ז י

New member
אין דעה.

לא גיבשתי דעה (ביחוד בגלל שאני רק בכיתה ט'...) אבל בנוגע לשאלה האחרונה: ראש העיר כראש הממשלה - תחשבו על זה, שמי שמעצבן אותנו - הוא אוכל אותו. באפי - שרת התרבות והספורט. זאנדר - שר החקלאות (WTF?!) ווילו - שרת החינוך.אניה - שרת האוצר. ספייק - שיהיה יו"ר של איזה מפלגה מושחטת. ג'יילס - שר החוץ. אנג'ל וטארה- מושא הסגידה של כל תושבי ישראל (just 'couse theyr'e my favorite
). שכחתי משהו?

astrix

New member
גם אני רוצה ../images/Emo41.gif

הייתי ממנה את אדם כדי להרכיב (דו משמעית) את הממשלה. את גלורי בתור שרת הדתות, כי לא שולחים בין אדם כדי לעשות עבודה של אלה. את ראש העיר לשר האוצר, כי הוא מכר את נשמתו (כמו השר הנוכחי) ואת דרוסיליה בתור שרת החינוך - מה לעשות היא פשוט מתה על ילדים.

talrv

New member
לא הצבעתי אבל אם יכולתי

הייתי מצביעה שינוי. באפי בממשלה? אין לי הרבה מה לחדש. באפי ראש ממשלה, זאנדר נשיא, אנג'ל שר הביטחון, אניה שרת האוצר, ווילו מחזיקה בתיק החינוך, זאנדר הוא שר המשפטים, ג'יילס שר החוץ, וספייק באופוזיציה

אמממ

אם הייתי יכולה להצביע אז או מרצ או העבודה. ובבאפי אז גלורי בתור דיקטטורית והשאר היו מיניינס שלה...

Angelus

New member
|הדגש| האיחוד הלאומי ../images/Emo70.gif

מה קרה לכולם מרץ? בעע טוב באמת עדיף שלא נערב את הפוליטיקה פה.

matanbu

New member
רק מרצ!

להיות חופשי בארצנו!! ואם וילו היתה רוצה להתחתן עם טארה פה?? (וילו יהודיה)?! היא לא היתה יכולה! למה! (כן, נו, די, חוץ מזה, זה בכלל לא קשור!!!) כי אין נישואים אזרחיים בין כל אזרחי המדינה באשר הם ועם מי שהם יבחרו להנשא לו/ה!!!! וגם כי כיבוש זה רע, וכי המצב רק הולך ומדרדר, וכי מרצ היא המפלגה שהכי מתאימה לי אידאלוגית (פרטים אצלי באיסיקיו ולא בפורום באפי). :) אגב הייתי שמה את ג'יילס במשרד התרבות, כי רק בנאדם שטען להיות חלק מהפינק הפלויד המקוריים ושר BEHIND BLUE EYES אקוסטי, הוא האדם שיציל את הארץ הזו מהמורדים! ואת וילו הייתי עושה שופטת (תראו איזה מצויינה היא ב"גילויים" בעונה שלישית ב"משפט" נגד באפי). וחוצמזה שהיא תעשה לנו פה יופי של שיויון וכאלה. ואת זאנדר הייתי עושה ראש ממשלה. למה?! ככה! כי הוא הבנאדם הכי הגון והכי שווה שיכול להיות. ובאמת אכפת לו. ונכון שהוא תמיד רק צעד אחד מאור הזרקורים ועדיין לא בתוכו, וקשה לו, הוא עדיין זאנדר. אנחנו צריכים זאנדר במדינה.
קטן לשישית את באפי הייתי עושה שרת החוץ, כי במקום להכין בורגרים כל היום מתאים לה לנפוש בכל מיני מקומות, שתנוח קצת. שתתן לפיית לעשות תעבודה :) (אני אמרתי פה משו פוליטי על נופש? נהההה) את דאון הייתי עושה שדרנית בטלויזיה כי היא תצעק על כל מי שיתפרע שם ואת קורדיליה שרת התקשורת ("I ASPIRE TO HELP...." פוליטקלי קוקרט? טאקט?)

צודקת באמת מישהו צריך להציל אותנו

מהמורדים!​
ואני בעד זאנדר כראש ממשלה:) עם ווילו מאחורי הקלעים כדי למנוע ממנו לעשות טעויות.

לiלה

New member
הייתי בוחרת (אם הייתי יכולה) שינוי.

ומבחינת באפי... שר החינוך- זאנדר (כי... ככה!) שרת הדתות - ווילו (כי היא היהודיה היחדה)... שרת הביטחון באפי (נו... אין גלי כוח להסביר). שר התרבות- אנג'ל (לא ידעתי איפה לשים אותו... ואז חשתי שאנג'ל קורא אז הוא שייך לתרבות - שיהיה שר תרבות
)... שרת האוצר- אניה (MONEY! MONEY! MONEY!)!!! וכל אלו שלא מצאתי להם תפקיד: השרה המעצבנת הקטנה - דון (לא מצאתי לה תפקיד)... השר החתיך- ספייק השר עם החיוך החמוד - ג'יילז.... וכו'...

למעלה