בחירות לועד איגוד cf

ראשגדול

New member
מה הקשר .?

את רואה פה תענות ? אני לא פשוט יש בחירות הגיע הזמן להכניס דם חדש .. אולי אלה שנימצאים שאיגוד ניב\מאס להם ? לא כל חילוף חייב להיות בגלל דברים רעים

ועד האיגוד

אולי לא הובנתי נכון אני חושבת שצריך ועד חזק וטוב וזה לא פוסל את הקיים, רק שיש לפעמים עייפות החומר וטוב שיש אחרים שנכונים לקחת חלק. חשוב שחברי הועד יהיו שותפים בנעשה ויוכלו להגדיר לעצמם מהן המטרות החשובות ביותר , אולי צריך לשנות הדגשים או תכנים בהתאם לשינויים בצרכי החולים וכו' שורה תחתונה: לא התאכזבת מהאיגוד ואני בטוחה שיש לנו איגוד מעולה. לכן צריך לשמור עליו.

jasmine38

New member
תפקידים

ועד האיגוד נמנים בעיקרון על נציגי החולים ומשפחותיהם. (כלומר הם חולי CF, או בני משפחה של חולי CF). התפקיד הבסיסי של חברי הועד, הוא להטוות את המדיניות והמטרות של האיגוד, לרבות החלטה על התקציב, ודגשים אחרים. הועד מתכנס לישיבה פעם בחודש בממוצע, ובנוסף משתתפים החברים במפגשים נוספים בפורומים שונים. כל חברי הועד פעילים בהתנדבות !!! תפקידם של העובדים באיגוד (בראשותה של רחל ברגר המנכל"ית), לממש ולהוציא לפועל את המדיניות, לרבות טיפול בעיניינים היומיומיים השוטפים, ויש המון עניינים!!! כמות העובדים באיגוד היא קטנה, ובהיותינו איגוד קטן, שלא רוצה להגדיל את כמות העובדים בשכר, אנו נידרשים לפעילויות שונות בהתנדבות. לכן אנו נשמח אם א/נשים יפנו לאיגוד, יציינו מהם כישוריהם, ונמצא דרכים לשלבם לסיוע בפעילות השוטפת ואו בארועים נקודתיים. למשל: לקראת יום ההתרמה שיחול ב18/01/2005 נזדקק למירב המתנדבים. זהו יום מיוחד שסביבו נדרשים כולנו להתגייס, לרבות גיוס חברים ובני משפחה בקירבה ובמעגליים רחבים יותר, לצורך הסברה,תאום,איסוף,ריכוז,וספירת כסף.

jasmine38

New member
תפקיד חשוב שראוי לציין.............

במסגרת הפעילות השוטפת באיגוד, ראוי לציין במיוחד את השרות סוציאלי המדהים בניהולה ריקי מכלין הידועה לכולנו, שהיא גם מרכזת את כל העובדות הסוציאליות במרפאות ה- CF השונות. שירות זה הוא בעיניי המטרה העיקרית שלשמה האיגוד קיים. אנו חייבים להגדיל את הכנסות האיגוד, בכדי לשמר את רמת השירות, שלה אנו זוכים היום.

בחירות לועד איגוד cf

בסוף שנה אזרחית זו או בתחילת שנת 2005 יערכו בחירות לועד האיגוד. רציתי לבקש את עזרת כולכם במציאת האנשים שתפקוד טוב של האיגוד חשוב להם ויהיו מוכנים להיות חלק מהועד. כל מ שמוכן , צריך לדבר עם ויויאן באיגוד. חשוב מאוד שיהיו בועד אנשים אכפתיים שמוכנים לשבת ולחשוב על מבנה נכון של האיגוד, אילו מטרות יש לאיגוד ועוד. אנא התייחסו ברצינות .

עוגיונת

New member
אבל ריקי לא בועד האיגוד!

לפני הרבה שנים בחרו בה פעם אחת להיות העו"סית בחירה מצויינת! וזהו, לא מחליפים אותה!

jasmine38

New member
לעוגיונת

ה"מתעניינת" שאלה על ההבדל בין ועד האיגוד לבין עובדיו. לכן התייחסתי לשניהם. כמו ה"מתעניינת" רבים אחרים טועים לחשוב, ואינם מבינים את ההבדל העקרוני ביניהם. ואם זה כבר הוזכר, אני בוחר שוב להוסיף ולהזכיר ש..... אם לא יהיו מספיק מתנדבים, נאלץ לצמצם את שרותי האיגוד, ואו להגדיל את העובדים בשכר, וזה גם יהיה על חשבון, חלק מהשירותים שהאיגוד נותן, ולמספר חולים ומשפחות, הוא מובן מאליו.

jasmine38

New member
ועד האיגוד -בחירות וריענון השורות

אכן אנו עומדים לפני בחירות חדשות לועד. אני חבר ועד (קדנציה ראשונה). כמי שהשתתף כמעט בכל הישיבות בשנתיים האחרונות, אני חייב לציין שהתחלנו עם 9 חברות וחברים,ואנו מסיימים עם 7 בלבד, ובפועל רוב הישיבות מתקיימות עם פחות חברים. אנו זקוקים לאנשים טובים (ואני יודע שיש כאלה), שיציגו את מועמדותם לועד. אנו זקוקים לאנשים שיאיישו את ועדות המשנה השונות, כך שהעשיה תתחלק עם רבים מהחברים. חברי הועד נשחקים גם כי הם צריכים להשתתף במספר רב של ועדות משנה במקביל. (אפשר להיות פעיל בועדת משנה הנושא מסויים, ולא להיות חבר ועד) אשמח אם יותר ויותר חברים/משפחות יהיו שותפים לעשיה. בין הועדות-משנה באיגוד אפשר למנות את: כספים, עזרה לפרט, השתלות, עיתון, תקנון, פיזיותרפיה ועוד. כישורי חובה: נכונות איכפתיות יצירתיות מוטיבציה לעשות ולתרום. כישורי זכות (לא חובה) ניהול כלכלה וכספים משפטיים השכלה * בנוסף לכישורים לא יזיקו קצת קישורים למקורות מימון לתרומות
לבוגרים הצעירים שאיכפת להם: יש לכם מקום בועד, בואו והשפיעו! יש לנו איגוד נהדר, צריכים א/נשים טובים לשמור על הקיים ולשפר את מה שיש

למעלה