פוקסים...
טוב אז בוא נקח למייקל ג'ורדן את האליפיות שלו שהוא קלע בבאזר ביטרים כי הכל פוקסים. בוא נקח לסן אנטוניו אליפות בגלל שהיא שיחקה מכוער והרביצה לסטיב נאש.. מבחינתך הסל של הורי לא נחשב..מבחינה חוקית, מבחינה של כל צופה זה סל, תעשה מה שבא לך. אתה פשוט הורג אותי עם השנאה הזו לליקרס, מה יש לך תגיד או שפשוט אני לא יודע מה עובר עלייך, קנאה? מה?? תשים לב איך אתה מפרט את האליפיות של הלייקרס, בכמה זלזול: -אליפות של 2000 - פוקס של החיים מול פורטלנד שהייתה יותר טובה לאורך כל הסדרה - וגם פה השיפוט היה לטובת הלייקרס. מבחינתי זה אליפות של פורטלנד וראשיד. פוקס של החיים...שיפוט, עוד שנייה תגיד שהלייקרס קנו את הקהל בפורטלנד.. מבחינתך אין אליפות. -את 2001 לא ראיתי - אבל אני מניח שזו אליפות קלה בגלל החולשה של המזרח בימים אלו. תודה באמת..לפחות השארת לנו אליפות אחת..אבל לא בגלל שזו קבוצת העשור אלה בגלל שכולן חלשות.. -אליפות 2002 - הקבוצה הכי טובה בליגה עם המאזן הכי טוב והכדורסל מסירות וקבוצתי הכי יפה של העשור - סקרמנטו קינגס הייתה אמורה לנצח ב5 משחקים שבהם הם הפגינו עליונות על הלייקרס " סקרמנטו קינגס הייתה אמורה " אתה יודע כמה דברים אמורים לקרות? אמור להיות שלום פה במדינת ישראל... גם קליבלנד עם המאזן הכי טוב עפה שנה שעברה לאורלנדו. - 2009 הלייקרס ניצחו בזכות טרייד שערורייתי, ופציעות של שחקנים בכירים בליגה. הם כמעט הפסידו ליוסטון, ומול אורלנדו שיחק להם המזל שנלסון נפצע והם שיחקו עם נלסון שחירב להם משחקים. ואורלנדו גם שמטו שני משחקים ממש טובים שלהם על ליי אפ של קורטני לי וכמה זריקות עונשין בודדות. פציעות של שחקנים בכירים בליגה - כאילו שזה אף פעם לא קרה, טרייסי מגריידי לא נפצע לעולם? יאו לא נפצע? דווין וויד לא פרק איזו כתף? שאקיל לא נפצע באיזו ירך? אמרה לא איבד איזו עין אני יודע מה קרה לו? כאילו שזה אף פעם לא קרה, אתה לא יכול להביא תירוצים לא לא לא יש פציעות הלייקרס עגלות. "הם כמעט הפסידו ליוסטון," תתאר לך משחק בין מכבי חיפה/ מכבי/הגועל ת"א/בית"ר/ב"ש/בני יהודה מצידי שיהיו גם בני עפולה לבין ריאל מדריד, גמר ליגת האלופות, פנדלים...התוצאה 8-8. את הפנדל הזה השחקן חייב לכבוש, ניגש לבעוט הקפטן (קטן, ברוכיאן, בלדוט, וכו') הוא עומד על ליד הנקודה, מסתכל לקסיאס בעיניים, מתכונן לבעוט, לוקח נשימה ארוכה, ניגש לבעוט ו.. מעיף את הכדור לשמיים, ריאל זוכה בליגת האלופות. זה הבדל בין היסטוריה לבין "כמעט" היסטוריה. - כמעט זכינו, בדיוק כמו אברהם גרנט. - מי יזכור את המפסידים, בסופו של דבר בעוד כמה שנים זוכרים תוצאה, לא את הדרך. -ומול אורלנדו שיחק להם המזל שנלסון נפצע והם שיחקו עם נלסון שחירב להם משחקים. מצד אחד אתה אומר שהוא נפצע והרס (אבל בכל זאת הם הגיעו לגמר), אבל הוא שיחק (ושיחק לא רע אני חייב להודות) אבל זה לא שאין פציעות בחיים, גם ביינום נפצע ללייקרס, גם קובי פרק את האצבע שלו איפה היית אז, שדיברת על פציעות ? הבחירה היא של המאמן, ותאמין לי שנינו רחוקים שנות אור מלאמן קבוצה בNBA, תאמין לי גם לא בWNBA, ההחלטה היא של המאמן, הוא יודע מה טוב לקבוצה - הוא בחר להעלות את נלסון..לא אתה, ולא אני. די לבכיינות, הלייקרס זכו כי היו יותר טובים, עובדה שניצחו ב-4 משחקים ולא בפיינל4 כמו שמונהג בארץ, גם אם היו עושים הטוב מ-50 הלייקרס עדיין היו מנצחים בסופו של עניין. בחייאת אוקסידון, די לבכיינות זה מזכיר לי את הפלסטינאים ונמאס לי לשמוע עליהם. שבוע טוב ומבורך וסורי על החפירה העצומה.