בחירות העשור

WorldCenter

New member
אתה יודע מה עושה קבוצה אלופה?

ווינריות, כל מה שרשמת מזל זה ווינריות וככה נמדדת קבוצת כדורסל, והמשחק מול פורטלנד היה כזה וגם הסדרה מול הקינגס, לפי מה שאתה מביא כאן גם שיקאגו לא הייתה צריכה לקחת לפחות 2 טבעות מהשישה שלה ומכבי ת"א והסל של שארפ גם לא היה צריך להיות. אתה קורא לזה טרייד שערוערתי? אני קורא לזה התנהלות מצויינת של ההנהלה, זה לא מזל של 3 שנים (00-02) זה ווינריות ותגיד מה שאתה רוצה אבל קבוצה שהגיע למעמד הפיינלס 6 פעמים בעשור האחרון ולקחה אותו 4 פעמים זו קבוצת העשור בלי בכלל השוואות לקבוצות אחרות. דרך אגב שאק? לא שמעת על המונח האק אשאק? שזה הדבר הכי לא ספורטיבי שכל הקבוצות שרשמת כאן למעלה עשו זאת בראשם הקינגס פורטלנד ודדרויט עשו.

Oxycodone

New member
רמאות לא ווינריות!

אין בעיה שינצחו עם מזל ווינריות ומה שאתה לא רוצה ! אבל למה ברמאות?! תמיד שהיריבה הייתה ביתרון מולם הם מכניסים כדור לשאק והוא דוחף שם את כל העולם עושה מה שבא לו ולא מקבל תוקף בכלל. אין בעיה שהסל של הורי במשחק 5 יהיה הסל הכי ווינרי שבעולם.....אבל מה זה שווה שהשלשה בחצי של וולקר בכלל הייתה אחרי הזמן? מה החכמה בזה ששאק קלע את כל הנקודות בקאבמק אבל הוציאו את דייוואץ ושאר הגבוהים של הקינגס בעברות שהם לא עשו בכלל? זה גם במשחק 4 ומשחק 6 היה ככה...בכלל במשחק 6 שאק פתאום מכניס את כל הזריקות עונשין...והוא בכלל עם חצי רגל מאחורי הקו בכל רגע שהוא זורק..מול פורטלנד גם היה שיפוט לטובתם..וגם במשחק 7 במהלכים האחרונים היה איזה 2 פאולים שלא נשרקו. אולי לא סתם שחקני דנוור אמרו השנה שהלייקרס משחדים שופטים. דטרויט לא היו צריכם שום האק דה שמאק ולא כלום הם פשוט קברו את הלייקרס משחק משחק..בן וואלס וראשיד בשיא הכושר שלהם ביחד עם פרינס מהירים מידי לשאק ומאלון. איזה סל של שארפ בנס זאלגריס? עם זה היה חוקי בזמן החוקי אין שום בעיה..למרות שאני התבאסי בניצחון הזה סאבוניס וזלאגריס היו יותר טובים! הא וממש ספורטיבי לשבור למייק ביבי את האף כדי שהוא לא ינצח ועוד לא לקחת על זה תוקף? שאקיל היה אחד השחקנים הכי מגעילים של הליגה..כמו לברון בדיוק..דוחף את כל העולם עושה עברות עם הגוף שלו ומגיע מול סל ריק ממש חכמה. פירטתתי לך בדיוק מה קרה שנה שנה - אם אתה חושב שהם הכי טובים תמשיך לחשוב. הספרס דטרויט והקינגס היו הרבה יותר טובות ויפות לעין.

WorldCenter

New member
בקשר לשאק והעבירות אתה טועה בגדול

אולי רק חצי מהעבירות שנעשו על שאק באותה תקופה נשרקו, באותם שנים שאק היה בילתי עציר הקבוצות לא ידעו מה לעשות מולו ולכן הם המציאו את האק דה שאק, וזוהי החולשה של שאק מהעונשין, הסיבה שחצי מ העבירות לא נשרקו זוהי כי שאק היה נפיל ענק מן קאזאם כזה, העבירות שנעשו עליו לפעמים בכלל לא הזיזו לו מרוב החוזק שלו עוד סיבה הייתה שהשופטים כבר הרגישו לא נעים לשרוק לו על כל עבירה קטנה (ובכל זאת עבירה) הקבוצות בליגה עשו מו דה לגיטמציה לעבירות על שאק ובהם רק עיבירות ממידה שונה של כח תשרקנה לעומת שחקנים אחרים שכל עבירה עליהם גם הקלה ביותר תשרק. אני חייב לציין גם שהקבוצה פשוט הייתה מושלמת וכל התקפה ידעה לייצר נקודות, לכן הם שלחו את שאק לקו שיעשה את ה50 אחוז שלו, משחק אחד שהוא פגע לעומת 100 משחקים אחרים שהוא לא פדע זה לא אומר כלום וגם שהוא פגע זה היה עונש לאותם שנים שבהם הקבוצות פשוט שיחקו לא ספורטיבי ועשו עבירות מכוונות על שאק, בלי האק דה שאק כל משחק היה נגמר כבר ברבע השלישי.

Oxycodone

New member
אבל איך הוא פגע?

איך זה הגיוני שיש לו 50 אחוז מהעונשין ומשחק אחד...המשחק הכי חשוב הוא פוגע 13 מתוך 17 עונשין? איך זה הגיוני? החוק בליגה אומר שעד שהכדור מגיע לטבעת אסור לשחקן להעביר את הרגל שלו מאחורי הקו...... במשחק הזה שהוא קלע את הכל...זה היה אותו משחק מכור..והשופטים נתנו לו לשים חצי רגל מאחורי הקו כל זריקה לכן הקאזם שלך פתאום פגע....והוא בעצם רמאי..הוא קלט שהשופטים מביאים לו לדחוף את מי שהוא רוצה ולעושת מה שהוא רוצה.. אז למה שהוא יזרוק רגיל עונשין? הוא ישים רגל מאחורי הקו. תסתכל בוידאו הזה בדקה 5:58 תבין איך בדיוק הוא קלע 13 מתוך 17 זריקות.

WorldCenter

New member
וואי וואי

בחייאת כל התיאורית והספקולציות האלה, לשאק גם היה משחק של 10 מ10 מהקו.. קורה. גם הווארד עשה השנה 15 מ17 מהעונשין.... הלייקרס של אותם שנים זו הייתה הקבוצה שהכי כיף לצפות בה, הייתה להם ווינריות עדירה וזה מה שהפשיע על הכל בעצם.

Oxycodone

New member
שיפגע גם 50 מ50

אין לי שום בעיה. הקטע שפה הוא רימה - הוא קלט שהשופטים לטובתו וזרק כל זריקה עם רגל מאחורי הקו. אז ככה שגם אתה לא יכול לומר שהלייקרס לא אשמים והם ניצחו וזהו..שאק ניצל את זה שהשופטים לטובתו כדי לנצח קבוצה שאין לו דרך לנצח אותה בלי השופטים.

Oxycodone

New member
לא

החוק בליגה אומר : עד שהכדור לא נוגע בטבעת מרגע הזריקה אסור להעביר רגל..לכן מה שהוא עשה זה עברה על החוק. אם תשים לב עכשיו הוא לא עושה את זה. הוא ניצל את זה גם מול הסדרה מול דאלאס שהייתה לטובת מימאי...עד שמארק קיובן השתולל ועשה בלגן ואפילו קיובן קיבל קנס על זה אבל בסוף לא נתנו לרמאי שלך להעביר רגל מאחורי הקו.

עידו17

New member
זה לא חוקי

לכל שחקן אחד מותר לדרוך בתוך הרחבה כשהכדור באוויר, חוץ מלשחקן הזורק עצמו. מישהו באמת חושב שה20 ס"מ ששאקיל התקרב עשו הבדל לגבי הקליעות שלו באותו משחק? יש שחקנים שמעדיפים לקחת חצי מטר אחורה כשהם זורקים, זה הכל עניין זה תירגול במילא, זה שהוא לקח חצי צעד היה יכול לפגוע בקליעה שלו לא פחות מאשר לשפר אותה.

WorldCenter

New member
דרך אגב אתה שם לב

שהכל אצלך פוקסים מזל טעויות שיפוט. דרך אגב דדרויט? אומנם הייתה לה קבוצה יפה בין 03-05 אבל זהו זה. וכל השליטה שאתה רושם עליה של דדרויט היא של עונה אחת וגם בזו הלייקרס היו כבר שבעים קובי אחרי עונה זוועתית בגלל המשפט , שאק התחיל לרדת בגלל הגיל, פייטון כבר היה בן 37 ומאלון בכלל היה פצוע באותה סדרת גמר. חבל שאתה לא ממש אוביקטיבי.

Oxycodone

New member
סליחה?

דטרויט והספרס היו הכי טובות בליגה בין 03 ל07-08 דטרויט החמיצה תאליפות של 05 בגלל סל אחד.... ב06 היה להם תמאזן הכי טוב בליגה... ב07 גם הפסידו ללברון......ב08 כבר נתנו לבוסטון בלי להלחם....סה"כ הגיעה להם יותר מאליפות אחת.. אני לא חושב שהם לא היו ווינרים כי הם כן היו....פשוט לא שיחק להם המזל. בסדר אבל למרות הכל כולם ציפו שהלייקרס ינצחו - אם אני לא טועה היה להם מאזן הכי טוב בליגה? ומדטרויט אף אחד בכלל לא ציפה שהם יגיעו כזה רחוק.....אבל זה לא סתם מזל..הרי ב05 הם כמעט לקחו עוד טבעת וב06 היה להם מאזן הכי טוב בליגה. יודע מה? אם לא הייתה התקרית הזו של המכות עם בן וואלס..אני מאמין שאינדיאנה ביחד עם ארטסט וסטיבן גקסון היו מנצחים גם את דטרויט וגם את הלייקרס ואני אומר את זה בתור אוהד דטרויט. ואגב תפסיק להתווכח על מזל ווויניריות - הנה אפילו אוהדי הלייקרס מכירים בעובדות ורובם מודים ש02 שייכת לקינגס תסתכל פה: http://www.youtube.com/watch?v=PLmJfOf3Vag עם אפילו השופטים של הסדרה הזו בכלא...והם בעצמם הודו..אז מה עוד נשאר? עם הכוכבים שלך היו אנשים הוגנים הם היו מחזירים את הטבעת הזו לליגה.

WorldCenter

New member
אתה מתווכח עם ההעובדות

ועם עובדות לא מתווכחים, אין בכלל ויכוח הדעה שלך משוחדת, שוב אתה רושם הבדל של סל אחד , נו.... ולהזכירת זה נגמר ב4-2 לספרס , 2 ניצחונות מעל. ואתה שוב רושם כמעט.. כמעט זו לא אליפות, אין דבר כזה כמעט אף אחד לא זוכר את הכמעט. לא מבין איך אתה יכול להסיק מ7 משחקים של הפייסרס על האלופה של אותה עונה.... מאזן הכי טוב בליגה ופלייאוף זה 2 דברים שונים, לראייה רוב הקבוצות שהיו להם את המאזנים הטובים בליגה בסיום אותה עונה לא זכו באליפות, אף אחד לא זוכר את זה, הפלייאוף זה המשחק האמיתי.

Oxycodone

New member
7 משחקים

זו הייתה סדרה של שבעה משחקים. 2 משחקים ראושנים הספרס ניצחו בבלוואווסט 2 משחקים שניים הפיסטונס ניצחו בבלואווסט. משחק חמישי גורלי על יתרון ביתיות הפיסטונס הפסידו בהארכת זמן כאשר ראשיד השאיר את הורי פנוי לשלשה. משחק שישי דטרויט ניצחו משחק שביעי הפסידו באולם של הספרס. לא מסיק מ7 משחקים...אני אומר שאינדאניה הייתה קבוצה טובה דטרויט התקשו לעבור אותה..אותה סדרה עם הבלוק של פרינס על מילר. ביחד עם ארסטט הם יכלו להיות הרבה יותר מסוכנים.

carmelo

New member
עם עובדות לא מתווכחים, אבל מעוותים?...

הספרס ניצחו את דטרויט בשבעה משחקים. דטרויט אכן היתה הקבוצה מס' 1-2 בליגה גם בעונת 2005.

EizoTop

New member
פוקסים...

טוב אז בוא נקח למייקל ג'ורדן את האליפיות שלו שהוא קלע בבאזר ביטרים כי הכל פוקסים. בוא נקח לסן אנטוניו אליפות בגלל שהיא שיחקה מכוער והרביצה לסטיב נאש.. מבחינתך הסל של הורי לא נחשב..מבחינה חוקית, מבחינה של כל צופה זה סל, תעשה מה שבא לך. אתה פשוט הורג אותי עם השנאה הזו לליקרס, מה יש לך תגיד או שפשוט אני לא יודע מה עובר עלייך, קנאה? מה?? תשים לב איך אתה מפרט את האליפיות של הלייקרס, בכמה זלזול: -אליפות של 2000 - פוקס של החיים מול פורטלנד שהייתה יותר טובה לאורך כל הסדרה - וגם פה השיפוט היה לטובת הלייקרס. מבחינתי זה אליפות של פורטלנד וראשיד. פוקס של החיים...שיפוט, עוד שנייה תגיד שהלייקרס קנו את הקהל בפורטלנד.. מבחינתך אין אליפות. -את 2001 לא ראיתי - אבל אני מניח שזו אליפות קלה בגלל החולשה של המזרח בימים אלו. תודה באמת..לפחות השארת לנו אליפות אחת..אבל לא בגלל שזו קבוצת העשור אלה בגלל שכולן חלשות.. -אליפות 2002 - הקבוצה הכי טובה בליגה עם המאזן הכי טוב והכדורסל מסירות וקבוצתי הכי יפה של העשור - סקרמנטו קינגס הייתה אמורה לנצח ב5 משחקים שבהם הם הפגינו עליונות על הלייקרס " סקרמנטו קינגס הייתה אמורה " אתה יודע כמה דברים אמורים לקרות? אמור להיות שלום פה במדינת ישראל... גם קליבלנד עם המאזן הכי טוב עפה שנה שעברה לאורלנדו. - 2009 הלייקרס ניצחו בזכות טרייד שערורייתי, ופציעות של שחקנים בכירים בליגה. הם כמעט הפסידו ליוסטון, ומול אורלנדו שיחק להם המזל שנלסון נפצע והם שיחקו עם נלסון שחירב להם משחקים. ואורלנדו גם שמטו שני משחקים ממש טובים שלהם על ליי אפ של קורטני לי וכמה זריקות עונשין בודדות. פציעות של שחקנים בכירים בליגה - כאילו שזה אף פעם לא קרה, טרייסי מגריידי לא נפצע לעולם? יאו לא נפצע? דווין וויד לא פרק איזו כתף? שאקיל לא נפצע באיזו ירך? אמרה לא איבד איזו עין אני יודע מה קרה לו? כאילו שזה אף פעם לא קרה, אתה לא יכול להביא תירוצים לא לא לא יש פציעות הלייקרס עגלות. "הם כמעט הפסידו ליוסטון," תתאר לך משחק בין מכבי חיפה/ מכבי/הגועל ת"א/בית"ר/ב"ש/בני יהודה מצידי שיהיו גם בני עפולה לבין ריאל מדריד, גמר ליגת האלופות, פנדלים...התוצאה 8-8. את הפנדל הזה השחקן חייב לכבוש, ניגש לבעוט הקפטן (קטן, ברוכיאן, בלדוט, וכו') הוא עומד על ליד הנקודה, מסתכל לקסיאס בעיניים, מתכונן לבעוט, לוקח נשימה ארוכה, ניגש לבעוט ו.. מעיף את הכדור לשמיים, ריאל זוכה בליגת האלופות. זה הבדל בין היסטוריה לבין "כמעט" היסטוריה. - כמעט זכינו, בדיוק כמו אברהם גרנט. - מי יזכור את המפסידים, בסופו של דבר בעוד כמה שנים זוכרים תוצאה, לא את הדרך. -ומול אורלנדו שיחק להם המזל שנלסון נפצע והם שיחקו עם נלסון שחירב להם משחקים. מצד אחד אתה אומר שהוא נפצע והרס (אבל בכל זאת הם הגיעו לגמר), אבל הוא שיחק (ושיחק לא רע אני חייב להודות) אבל זה לא שאין פציעות בחיים, גם ביינום נפצע ללייקרס, גם קובי פרק את האצבע שלו איפה היית אז, שדיברת על פציעות ? הבחירה היא של המאמן, ותאמין לי שנינו רחוקים שנות אור מלאמן קבוצה בNBA, תאמין לי גם לא בWNBA, ההחלטה היא של המאמן, הוא יודע מה טוב לקבוצה - הוא בחר להעלות את נלסון..לא אתה, ולא אני. די לבכיינות, הלייקרס זכו כי היו יותר טובים, עובדה שניצחו ב-4 משחקים ולא בפיינל4 כמו שמונהג בארץ, גם אם היו עושים הטוב מ-50 הלייקרס עדיין היו מנצחים בסופו של עניין. בחייאת אוקסידון, די לבכיינות זה מזכיר לי את הפלסטינאים ונמאס לי לשמוע עליהם. שבוע טוב ומבורך וסורי על החפירה העצומה.

Oxycodone

New member
תגיד לי בתור אוהד אתה לא יכול להיות הגון?

גם אני אוהד של דטרויט ואני בכל זאת הגון! הנה אני אומר תאמת....אם ב2004 לא היה את המכות וסטפן גקסון ורון ארטסט היו משחקים..יש מצב שאינדיאנה הייתה הקבוצה הכי טובה בליגה וגם האלופה והנה אני אומר את זה למרות שאני בעד דטרויט. מלא אוהדים של הלייקרס אם תסתכל בקטעים ביו טיוב מודים שהאליפות של 2002 הייתה מכורה ושהקיגנס הייתה קבוצה נהדרת והגיע להם. השופטים הודו ויושבים בכלא ואתה עדיין מתווכח? בוא אני אסכם לך את זה בארבע שורות בעובדות : אליפות 2000- אני לא מזמן ראיתי את הסדרה הזו מחדש - פורטלנד שיחקה ממש טוב והשיפוט היה לטובת הליירס זיינו אותם השופטים בדיוק כמו שהם עשו לסקרמנטו קינגס. 2001 - סה"כ האליפות היחידה של הלייקרס.....נלקחה מול אייברסון ופילי ב2001.....שאייברסון לבד לא יכל לנצח את הלייקרס. 2002 - אליפות גנובה כל אחד יודע את זה עם יכלת לדבר עם קובי הוא היה אומר לך בעצמך. 2009- אליפות בזכות מארק גסול שניצח את דנוור והגיע ללייקרס כי סטרן רצה את קובי מול לברון כדי למכור כרטיסים. ואני דיברתי על אלסטון לא על נלסון...עם נלסון היה משחק ביכולת אול סטאר כמו תחילת העונה לפני הפציעה שלו, הוא היה תופר את פישר משחק משחק ולא היה פה בכלל בעיה. אם אני ממש אתאמץ..אני אתן ללייקרס 2 אליפויות גג......את 2001 נגד פילי ואת 09..... אבל בין זה לבין להשוות את הלייקרס לשושלת של הספרס..או לקבוצה של דטרויט 04 שפירקה אותם..ממש לא. כמו שאמרתי קודם דטרויט...אחר כך הקינגס..אחר כך הספרס 3 הקבוצות ששיחקו כדורסל הכי יפה של העשור.

yoavj1

New member
צודק

האהדה שלנו ללייקרס עיוורה אותנו, ואנחנו צריכים לקחת דוגמה מהאובייקטיביות המדהימה שלך. סליחה מראש על כל תגובה הזויה שלא קשורה למציאות ונובעת מאהדה ללייקרס ועצימת עיניים.

WorldCenter

New member
הספרס משחקים יפה? חח

כל משחק שלהם הוא עינוי, אני לא מכיר הרבה אנשים שאוהבים לצפות בהם, יש להם שיטת משחק מגעילה שמבוססת על ההגנה נכון שזה יעיל וזה הביא להם אלפויות, אבל זה היה עינוי לראות אותם משחקים.

למעלה