בחירות העשור

סלים וארזה

New member
מנהל
../images/Emo31.gif על הכינוי שנתת להפועל ת"א. זה מוכיח שכנראה אתה לא מסוגל להסתכל באובייקטיביות על כל הקבוצות, וזה בלי להיכנס לויכוח מי צודק ומי לא בויכוח ביניכם.

EizoTop

New member
טעות שלי

הפועל תל אביב, זה נרשם לי פשוט אוטומטית הגועל...

בכל מקרה הניצחון נגד הקינגס ב-2002 היה בגלל

השופטים! המקרה של 2002 הוא שונה לחלוטין, כי הייתה כאן הטייה ברורה של השופטים בראשות דונהי הידוע לשימצה. הם הוציאו את הגבוהים של סקרמנטו עם לא מעט שריקות לעברות שכלל לא היו כשהם לא שרקו עברות לא מעטות שעשו שחקני הלייקרס על שחקני סקרמנטו. ללא עזרתם האדיבה של השופטים, לא היה סיכוי ללייקרס לנצח! לכן 2002 זה מקרה אחר ושונה. שערורייה מסוג אחר הייתה בגמר המערב בין הספרס לפניקס ב-2007 כהורי ביצע את העברה המכוערת והמגעילה שלו על הורי ששינתה את כל המומנטום של הסדרה. לכן זו גם אליפות עם כוכבית. במזל לא צריך להאשים אף אחד, ואין כאן חוסר ספורטיביות, אך כששופטים מטים את המשחק בצורה בוטה לטובת קבוצה מסוימת ועושים הכל כדי לעזור לה לנצח כמו שהיה ב-2002 הנ"ל, אז המשחק מאבד מהערך הספורטיבי של וכך גם הסדרה כולה מאבדת את הערך הספורטיבי שלה. יש לציין שגם ב-2006 הייתה הטייה של השופטים לטובת מיאמי, גם אם לא בצורה בוטה, כשבמשחק החמישי וייד קיבל שתי זריקות עונשין שניצחו את המשחק על עברה שלא הייתה, ובמשחק השישי נוביצקי לא קיבל זריקות עונשין על עברה ברורה עליו ביתרון נקודה למיאמי קרוב לסיום המשחק. אמנם לא בטוח שנוביצקי היה קולע את שניהם אבל בהחלט יש סיכוי טוב לכך, ובכל מקרה הוא היה צריך לקבל את הזריקות האלו כדי לראות האם הוא קולע אותן. וגם בסדרה זו הייתה הטייה לא ספורטיבית של השופטים לטובת קבוצה מסוימת, גם אם זה לא היה בוטה כמו ב-2002 (כל זה לא בא להמעיט מתפקודה של מיאמי בסדרה ומיכולתוהווינרית של וייד).

עידו17

New member
אונס וירטואלי? ../images/Emo12.gif

האיש הגיע לעיסקה עם המתלוננת. אז אולי מבחינה חוקית ההאשמות בוטלו אבל קובי שילם את דרכו החוצה אז מבחינה מוסרית אין שום ספק. לא שזה משנה משהו, שחקן כדורסל הוא שחקן כדורסל, אבל אם כבר עובדות אז עד הסוף.

somone14

New member
המתלוננת ירדה מהעץ הגבוה אליו טיפסה

ולכן גם לא הגיעה למשפט אפילו. באמת נראה לך שאם באמת נאנסה, ככה הייתה מוותרת בגלל כמה לירות? לזרוק כאלה משפטים זה לטחון מים, סך הכל עוד סיפור הזוי שלא שווה התייחסות.

עידו17

New member
או תמים או טיפש, תחליט מה אתה

הרי כל הרעיון היה כסף מלכתחילה, זו הסיבה שנשים מסתובבות עם המיליונרים הצעירים והנשואים האלה, לא? זו גם הסיבה שהעניין עשה כל כך הרבה רעש, אבל לא זכור לי שקובי ניסה להגיש איזו תביעת דיבה נגדה, הרי אם היה מכחיש את כל מה שאמרה, הוא היה מסתבך הרבה יותר. ולהזכירך, הוא באמת היה חכם ולא ניסה להכחיש. לא צריך להיות גאון כדי להבין שהבחורה לא ויתרה בשביל כמה לירות, מן הסתם זה היה הרבה הרבה לירות, שבטח סידרו אותה ואת הילדים שלה לכל החיים. בשביל הסכומים שהספורטאים האלה יכולים לשלם, כל אחד יירד מהעץ, שמלכתחילה טיפה עליו בגלל כסף. ההליך המשפטי הגיע לנקודה שאין בכלל שיקול דעת לשופטים להמשיך אלא אם היו מספיק ראיות, אז הסיפור הוא הכל חוץ מ"הזוי". קובי עשה טעות ושילם עליה ביוקר. קורה. מהנקודה הזו אתה די מתבזה בעצם זה שאתה בכלל מנסה להגיב.

somone14

New member
לא כמוך

"הרי כל הרעיון היה כסף מלכתחילה", תגיד אתה שומע את עצמך בכלל? האישה נאנסה (כביכול)! אתה קולט?! מדבריך עולה כי היא תיכננה להיאנס מלתכחילה כדי לעשות עליו כמה ג'ובות.... לך תטפל בעצמך, הפרקליט עידו17. איזה אנשים....

ה מרקיז

New member
הפעם, SOMONE14 , צודק...

אם אתה בקיא בנבכי המקרה ולפי מה שאני רואה אתה לא וזה בסדר, הרוב ניזונים מאותן מקורות, כמעט כל הראיות קשרו לכך שקובי לא אנס את הבחורה, הד.נ.א לא היה שלו, הבחור הברחב מבית משוגעים והיא זו שפיתתה אותו. זה שהיה סקס קצת אגרסיבי זה טבעי עם בחור כמעט 2 מטר ומסרת שריר כמו שלו.. אל תשכח שזה היה במדינת קולורדו ששם אתה יכול להתעטש ליד מישהי ויש לה עילה להטרדה מינית. לא הייתה שום סיבה להרשיע וכולם רצו להרשיע ולעשות על הגב של קובי את הפרסום, פשוט קובי לא רצה שזה ייגרר יותר מדי זמן ולא היה פה חיפוש של צדק. שילם מיליון דולר ושלא תעשה עוד צרות. זה מה שהיא רצתה. הפשע הכי נורא של קובי הייתה בגידה, די עם פיקציית האונס הזה. צריך להיות ממש אנטי קובי ואנטי הלייקרס בשביל להאמין לשטויות האלה.

עידו17

New member
אני ממש לא אנטי קובי

יש הבדל בין לפתח תיאוריות לגבי הבחורה לבין להתייחס לזה כ"שטויות" שאין טעם להתייחס אליהן. היו ראיות לכאן ולכאן ואילו קובי לא היה מתפשר, הוא היה עומד לדין ואולי מגיע לכלא, אף אחד מאיתנו לא יודע עד כמה היו הראיות חזקות כיוון שהחומר המשפטי חסוי, אבל מה שברור לכולם, וצריך להיות סופר-תמים כדי לחשוב אחרת, זה שהיו דברים מעולם, לא מדובר באיזה גימיק תקשורתי אלא במסכת ראיות מוצקה וקובי יצא בעור שיניו ועם הרבה מזל מהסיפור הזה.

ה מרקיז

New member
בשביל מה להעליב?

כל אחד נותן את הפרשנות שלו לאירועים ובזה מסתכם העניין. דע לך שעידו17 הוא אחד האנשים האינטלגנטיים בפורום.

Oxycodone

New member
למה אתה מתייחס לזה רק עידו ?

עזוב את זה...אנס לא אנס שיהיה בריא למה לא התייחסת לזה שה4 אליפויות של הלייקרס בכלל לא גדולות כמו שהפאן בויז פה חושבים ? ושלמעשה מדובר פה ב2 אולי גג? וכשמועדון הם הרבה יותר קטנים מהספרס דטרויט והקינגס?

עידו17

New member
כי שאר הדברים לא מעניינים

יש הבדל בין עניין שהוא תלוי-דעה, כמו איזו אליפות "גדולה" מאחרת (בחייאת, אין לכם משו יותר מעניין להתווכח עליו?), לבין הכחשה של עובדות, שגם אותן צריך לזכור.

Oxycodone

New member
מייק ביבי משחק 5 2002 נגד לייקרס

הסל ניצחון של מייק ביבי במשחק 5 מול הלייקרס !! http://www.youtube.com/watch?v=iQ7wy2tsWQY ואת הסל הזה של הורי במשחק 4 אני בכלל לא מחשיב ! לא רק משחק 6 היה רמאות של השופטים גם משחק 4.. מי ששם לב במשחק 4 הקינגס שברו את הלייקרס באיזה 24 הפרש ואז הלייקרס חזרו בעזרת עברות תוקף של שאקיל ואגרסיביות שלא נשרקה נגדם והיה איזה של מהחצי של וולקר נראה לי שזה בכלל נכנס אחרי הזמן ובכל זאת החשיבו את הסל הזה. זו הייתה הסדרת פלייאוף הכי טובה שראיתי בשנות ה2000

המשחק הגדול ביותר בעשור לעניות דעתי הקובעת

בס"ד משחק האליפות של הסלטיקס ב-2008 בו קבעו הסלטיקס כמה שיאים: ההפרש הגבוה ביותר למשחק אליפות (39, שהיה יכול להיות גם 49 או 59 אם הסלטיקס היו רוצים), מס' הנקודות הגבוה ביותר של קבוצה במשחק אליפות, מס' השלשות הגבוה ביותר בסדרת גמר לשחקן (ריי אלן עם 22 [מתוך 42]), מס' החטיפות הגבוה ביותר לקבוצה במשחק גמר (18) ואולי עוד כמה שיאים.

ה מרקיז

New member
מה מעניין במשחק שנגמר 40 הפרש?...

אחד המשחקים הגדולים אגב היה בין אינדיאנה\ניו ג'רזי(אני לא זוכר..) לדטרויט כשצ'ונסי בילופס קלע שלשה מהחצי כמעט והיו בו לפחות 2 הארכות אם אני זוכר נכון..

WorldCenter

New member
התכוונת רגי מילר

היה משחק חבלז, אני עוד זוכר את השלשה של רגי שהשוותה זה היה עם הקרש, אני חושב שזה היה סיבוב ראשון.

למעלה